♥haftalık kilo verme yarışması♥

Evet Can'ım verdiklerimi geri almadan biraz daha düşsem harika olacak :) sonra da koruma çalışmaları :)
Ama eskiye nazaran daha iyiyim güzel yorumlar Mutlu ediyor biraz gevşiyorum ama olsun :)
ama boyunda var resmini begenmistim. oo ben bile iltifata gerek duymadan aynaya bakinca simariyorum daha simdiden. ben az az veriyorum ama yüzümde şişlik azaldi :)

Hayirli akşamlar kizlar
Menumu veriyoruummm
Sabah 1 yumurta 2 zeytin 1 dilim peynir
Arada 1 bardak süt 1 probis
Aksam 1 kase yayla cirba 1 dilim pizza ceyrek bardak ayran
Cay yaninda cips düşünüyorum belki de yemem kararsizim
Sporum da
1.5 saat yürüyüş

Vavvv protein karbonhidrati sollamis yarin kesin eksidesin

Ben buna kesinlikle katiliyorum bi rahatsizlik olmadigi muddetce sık sık yenmemeli akli fikri yemekte olur insanin ya.
Var misin bardak bardak yag icmeye kiz:))

ama boyunda var resmini begenmistim. oo ben bile iltifata gerek duymadan aynaya bakinca simariyorum daha simdiden. ben az az veriyorum ama yüzümde şişlik azaldi :)
Süper Can'ım :) hep olumlu yorum almıyorum bazen de olumsuz yorumlar alıyorum yüzden çok zayıflamışsın diyorlar eskiden daha güzeldi yüzün filan da kim takar ben böyle mutluyum :)

Selam kızlar bugün süperim eşim izinliydi sağolsun mükemmel bir gün geçirdi bana, sabah kahvaltıya gittik kordonda çok güzel bi kahvaltı yaptım ama ekmek olarak 1 dilim kepek sadece.
Öğle mavişehire gittik İzmirli olanlar bilir yeni alışveriş merkezi açılmış bişey yemedim bi sade kahve içtim alışveriş vs bayağı yürüyüş yaptım bugün 2 saat kadar , Akşam da bi çiğköfte partisi verdik evimizde yaptı nehirnil111 Cim 850 kcal güzel kapattım günü:)

Yaşasın yaşasın 57 yi geçmişsin ben 56,80 im
kıs şehir dışna çıkmalar bana yaramıyo yaaa. yiyorum çok. haftasonu 2 gün aşırı yedim sınırsız ee haliyle sonuç gene artı çıktı. bu hafta biraz dikkat etmeye çalıştım ama yine de pazartesiden çok umutlu değilim bu hafta. biraz toparlama haftası oldu. diğer hafta sıkı tutucam nefsimi kontrol etmeye başladım :)
yalnız işte cumartesileri nişanlımla görüşüyorum. ve o gün serbest gün yapıyorum. sonra da pazartesi sanki almışım gibi çıkıyorum o psikolojimi çok bozuyo ya. kıs deniz sen niye alıyorsun. senden hiç beklemezdim almanı

Süper Can'ım :) hep olumlu yorum almıyorum bazen de olumsuz yorumlar alıyorum yüzden çok zayıflamışsın diyorlar eskiden daha güzeldi yüzün filan da kim takar ben böyle mutluyum :)
bence kilo verdiğini ister istemez hazmedemiyor olabilirler. yüzünde fizigine uygun olup biraz incelecek tabi. incelsin küçülsün. zayıflığın hafifligine deger :)

begum75 kıs 7 mart hedefine ulaşamıcam ben halbuki kolay bi hedefti. bi dahaki aya inşallah

canım bir anda olmuyor bazı şeyler kafaya koyduysan zamanla olur hiç üzülme ama şehir dışı gezilerinde protein ağırlıklı beslenmeye k.hidrattan kaçınmaya dikkat et,fırsat bulursan şehri gez gör kalori harca

canım yüz ister istemez salıyo aşağıya aynı sorun bendede var ama bende takmıyorum vücudumu gördükçe dahada kızıyorum kendime bu hale gelene kadar nerdeydin neden buna izin verdin diye, boşver kim ne derse desin, hatta şimdi kiloları gördükçe kızıyorum neden dikkat etmiyosunuz bide ay ben az yiyiyorum demiyolarmı şöyle vurasım geliyo kafalarına hadi ordan diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…