♥haftalık kilo verme yarışması♥

Akşam yapılan sporlar gerçekten işe yarıyor akşam yemelerini de engelliyor
kesinlikle sana katılıyorum deniz akşam yemeğimi yedikten sonra bulaşıktı ıvır zıvır işlerdi bitiriyorum 1 saat sonra spora başlıyorum ama tv karşısına geçsem kesin bişeyler yerim spordan sonra zaten halim kalmıyo iştah kapanıyo

Bu senin için güzel bir başlangıç bende başlarında ne hatalar yaptım yaşayarak öğreniliyor canım hiç acele etme en önemlisi sabah kahvaltısını sağlam yapmak haşlanmış yumurta peynir zeytin böyle sağlam bir şey olmalı yapabiliyorsan yap derim Mercimeği bende çok severim eşim çok sevmediğinden mahrum kalıyorum bu ay yapacağım bakalımGüzel fikir tam olsun yeterli olsun

Bu arada sporunu yemeklerden yarım saat-45 dakika sonra yapmaya çalış öncesinde yapma aç karnına yapamazsın yapsan da kastan verirsin bu iyi olmaz senin içinSpordan sonra acıkırsan meyve, süt falan tercih edersin

Canım normalde dediğin gibi kahvaltı hazırlıyorum
bu bir iki sabah değişiklik oldu
onu pratik olarak hazırlayabiliyorum artık :)

Sporu yemekten önce yapmak kas mı verdiriyor
aa ben bunu bilmiyordum yaaa
ben de önce yapayım da hafifleyeyim sonra da yemek ye topla derken gece olur
atıştırmalık yapmam diye düşünüyordum
bunu söylediğin iyi oldu canım

Herkes doktorlar hocalar bu şekilde belirtiyor yemeğin üzerinden yarım saat 1 saat geçmesini bekleyin sonra yapın diyorlar spordan sonra yemek yemeyi önermezler hem kilo aldırıyor hemde öncesinde yaptığın için yağdan değil kaslardan kilo veriyorsun bu da vücut şeklinde seni sıkıntıya sokar sağlıklı olan değil çünküBurada herşeyi öğreniyoruz canım herşeyden önce sağlıklı yaşamayı öğreniyoruz bu en güzeli

Sağol canım valla bilmiyordum ya
diyet daha önce yapmıştım 6 kilo vermiştim ama spor yapmadan
bu sene spor da yapıyorum ama yeni yeni öğreniyorum ne nedir diye
teşekkür ederim :)

benim kilo 56,5 senin kaç ona göre bilelim kiminle yarışıyoruz

Bende hiç hayatımda spor yapmadım ama bu sefer spor yardımıyla verdim bakalım vücudum daha da toparlanacak tabi ki son 3-4 kiloyu sporsuz verdim gibi bir şey yürüyüş falan arada leslie sadeceBen 60 kiloyla Ekim sonu gibi başladım şuanda 51.6 idim geçen pazartesi bu hafta + dayım kesin regl den dolayı ama çok şükür bugünleri gördüm boyum 155 canım anca bu boya tabi

2 ayda 4 kiloyu pilav yiyerek aldım ekmek yediğimde 1 dilim yerim sadece 70 kalori falan olur 1 tabak pilav 200 kalori
Ne kadar az yesek o kadar iyi

Yaz boyu onu yaptım zaten güzel gitti kilolar tv başına geçince aldım tekrar

51,6 mıııı
Ben seninle yarışmayayım o zaman
benim 4 nisan hedefim 52
sen 4 nisan a kadar yokolursun kilo vermekten

2 ayda 4 kiloyu pilav yiyerek aldım ekmek yediğimde 1 dilim yerim sadece 70 kalori falan olur 1 tabak pilav 200 kalori
Ne kadar az yesek o kadar iyi
Katılıyorum canım
azaltıyorum ben de
bazen mecbur kalırsam iş yerinde yiyorum makarnayı pilavı

Öyle düşünme canım düştükçe kilo vermen azalıyor ilk başlarda haftada 1 kilo veriyordum şuanda gram versem mutlu oluyorum çünkü vücutta ki yağlar bitiyor daha da zor oluyor bazı şeyleri vermek ve en ufak bir şeyde hemen alıyorsun o yüzden öyle düşünme aynı sayılırız

eh öyle olsun bakalım
ptesiye kadar 55 i görsem bari yaaa
ctesi 56,1 i gördüm tartıda
ama haftasonu 2 günde misafirim vardı
onlara ikram et kendin yeme olmuyor
aaa
neren kilolu senin diye diye insana yediriyorlar
bir türlü 55 i göremedim

İnsanlar hep öyle canım ufacık kalmışsın suratım çökmüş derler de derler sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle ol ama sende fazla düşme boyun var çünkü bu bile fazla durmuyordur sende eminim bölgesel olabilir belki vücudunu sıkılaştırsan bile sporla yeter diye düşünüyorum

bende merak ettim bu boyda bu kiloda neren kilolu??
foto atarmısın bize? tabi yüzünü gözünü sakla kafadan aşağısı lazım bize,yanlış anlama biz burda çoookkk paylaştık foto

Bakalım 1 ayda 4 kilo verebilecekmiyiz ben de eşime kızıma pilav yapıyorum onlar az yiyor ben çok

bencede fazla değildir ama herkesin kendi ideali var işte
ama merak ettim görüntüsünü, benden 3 cm uzun ve benim hedef kilomda o kiloda nasıl durcam görsem bende merakımı gidermiş olcam,inşallah paylaşır fotosunu :))

Aynen canım bölgesel rahatsız oluyorum ben
göbeğim var biraz, bir de basenlerim var malesef

bende merak ettim bu boyda bu kiloda neren kilolu??
foto atarmısın bize? tabi yüzünü gözünü sakla kafadan aşağısı lazım bize,yanlış anlama biz burda çoookkk paylaştık foto
Atarım akşam canım
Bölgesel olarak yağlandım ben
üstüm çok yok
göbeğim var biraz
ama basenler Allah Allaaahhh kocamaan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…