cocuk var mi hakkın da henuz pek bilgimiz yok :)Merhaba bugun disarda yedik.kahvalti gece kaldi.disardada yesem dikkat ettim abartmadim.simdi evdeyim.temizlige devam edicem kizlar.dunden bugune hic vermemisim.ayniyim.
insallah canim. bende esimle tanıştığım da 55 kiloydum. evlenince baska sehir oldu eve tikilmaktan stresten 81 oldum sonra baktim kilo veremiyorum cocuk yapayim dedim 105 le doguma girdim. esim gerek sakayla gerek giciklikla ayisindan siskosuna kadar cok laf saydi. hatta bir gün sana baktigim zaman kadin göremiyorum baska bisey dedi. karnim cok buyuktu. bide kilo benim yüzümü cirkinlestiriyor. neyseki o günler geride kaldı. o bana dedikçe bende ona dedim didise disise bitirdik o gunleri. aldatilmana üzüldüm. malesef bu hataya düşen cok insan var. cocugun akli basina geliyor da olan kadin kalbine oluyor. inşallah simdi araniZ iyidir. bu arada biz ara ara resim atıyoruz yüzümüz gorunmeden. oncesi sonrası gibi paylaşımlar yapiyoruZ. ben en son 80 de paylastim. 75 olunca tekrar payalsim yapicam. sizlerden de beklerizhayatımda çok şey değişti kendime güvenim geldi eşim ile çok sorun oldu bu kilo beni tandıgında 48 kg idim bu kilolar yüzünden aldatıldım malesef 6 yıllık evliyim çocugumuz yok benimde hedefim 48 kg olmak inşallah sende isteğin kiloya iner ve 2.cocuguna kavuşursun
Cocugum var bire gidiyor canim.37 yasindayim.memurum.63.1 im suan biraz verdim.o gunden beri.suyu 2.5 lt iciyorum hergun.nezle olmusum.kafam tutmuyor.ama islerim de var zordan yapiyorum.cocuk var mi hakkın da henuz pek bilgimiz yok :)
su icmeyi ihmal etme gün icerisinde. aksami yoğurtla filan gecistirebilirsen yarin listeye eksi rakamlar gecer
motive olursun
tamam canım resim yüklerim problem değil yüzümüzü nasıl siliyoruz kiinsallah canim. bende esimle tanıştığım da 55 kiloydum. evlenince baska sehir oldu eve tikilmaktan stresten 81 oldum sonra baktim kilo veremiyorum cocuk yapayim dedim 105 le doguma girdim. esim gerek sakayla gerek giciklikla ayisindan siskosuna kadar cok laf saydi. hatta bir gün sana baktigim zaman kadin göremiyorum baska bisey dedi. karnim cok buyuktu. bide kilo benim yüzümü cirkinlestiriyor. neyseki o günler geride kaldı. o bana dedikçe bende ona dedim didise disise bitirdik o gunleri. aldatilmana üzüldüm. malesef bu hataya düşen cok insan var. cocugun akli basina geliyor da olan kadin kalbine oluyor. inşallah simdi araniZ iyidir. bu arada biz ara ara resim atıyoruz yüzümüz gorunmeden. oncesi sonrası gibi paylaşımlar yapiyoruZ. ben en son 80 de paylastim. 75 olunca tekrar payalsim yapicam. sizlerden de bekleriz
üzülme canim . Ben o kadar yüzüne bakilmaz cirkin sisik yüzlü göbekli olmustum ki esim bana nasil tahammül ediyor nasil benle sakalasiyor görüntüme nasil tahammul ediyor diye dusunuyordum. esim benim gibi olsa ben ona bu kadar iyi davranamazdim..olabiliyor karsi tarafında psikolojisi etkileniyor. ama aldatacaksa esimi kaybetmeyi goze alıp once bosanacak sonra gidecek o konuda asla haklari yok. 56 beden çokmuş yaa. ben o kadar giymedim hiç eski kiyafetlerimi evde genisleterek zorla giyiyordm. disarda da hamile kiyafetlerini giyiyordum. kilo cok diye bisey almiyordum :)sbeden canım bedenim 56 bedendi şuan 40beden bol 38 beden biraz sıkıyor eşim benimle dışarı çıkmayı dolaşmayı pek sevmezdi çok dışladı beni anlatamam neyse bak aklıma geldi bıktım sulu göz olmaktan
resmi yuklemeden once kirparsin canim o sekilde de olurtamam canım resim yüklerim problem değil yüzümüzü nasıl siliyoruz ki
Ayy icimi rahatlattin sagolYoo hic de cok degil emzirdigin icin az bile.
Hem emzirmesen de kahvaltini baya baya iyi yap tatlim.
Tavuktan da sınırsız ye proteinden zarar gelmez.
Gecmis olsun canim. benim ki daha 2 yasini yeni geçti :)Cocugum var bire gidiyor canim.37 yasindayim.memurum.63.1 im suan biraz verdim.o gunden beri.suyu 2.5 lt iciyorum hergun.nezle olmusum.kafam tutmuyor.ama islerim de var zordan yapiyorum.
Bebegim erkek 13 aylik suanbebegin kac aylık canim kiz mi erkek mi
Allah bagislasin . benim kiz 26 ay emdiBebegim erkek 13 aylik suan
Amin cümlemizinkini canımTesekkurler cnm seninki cok kucukmus Allah bagislasin.@sbeden
canim hemen kendine oku bir sürü ayetler oku bebegine de oku. ben kizima ayetel kursu okumadan çıkmıyorum dışarı bile. insanlar bakiyor kizim dikkat çekiyor renginden dolayi. yoksa gezemem boyle icim rahat. insallah sütun eski haline döner. .araştır degen nazara karsi neler fayda eder. maşallah demeliydi tabi yazikKızlar bikaç gün giremedim ne kadar çok mesaj birikmiş öle .başıma ne geldi biliyor Musunuz :/ misafirlerim geldi evime ilk defa gelen kişilerdi .benim için "a ne güzel hiç doğum yapmamış gibisin dediler"daha 3 atlık oğlum için de "bu nekadar güzel ve tombik Bi Bebek "dediler sonuç; akşama ben ateşten yatalak halde idim.ertesi sütüm kesildi çocuğumun yanakları bile zayıfladı hemen((ya şu insanlar neden Bi maşallah demesini bilmezler ki ya :/
sen boşver yemene bak çok su iç önce su olumsuzluk bi gitsinÖğünlerim arası 5 saat idi ve hem yiyor hem de zayıflıyordum .Şimdi süt olsun diye o kadar bekleyemiyorum ve daha fazla yiyorum bakalım 4 nisan hedefini tutturabilecek miyim :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?