aslinda farkindaydim biraz careyi sadece kilo vermekte buluyordum. yani sağlıklı olmadigimin farkindaydim. ne diz ne ayak ne sirt kalıyordu ayrica. her yerim dökülüyordu. doktora gitsem ne olakcakti ki onca kilo durduktan sonra içimden gelmiyordu. neyseki zayifladimda kurtuldum. ben gebelikte 24 kilo aldim .o zaman ackik tokluk kan sekerim olculmustu iyi çıkmıştısen farketmemişsin ben hemen doktora gittim ben çok daha kötü idim şükür şuan iyiyim sanada geçmiş olsun inşallah bir daha yaşamazsın bu durumu
gerçekten şaka gibiymisbanada bu kiloda kal diyorlar şaka gibi ben şuan 80 kg düşün
Ben de kendime cipura diyordum yana dogru genisledigim icin:))gerçekten şaka gibiymis
bana da balik etlisin diyorlar balina olmasin diyorum
Ohh sefan olsun bayiliyorum şöyle esiyle keyif yapanlaraaleyküm selam tatlim. benimde esim evde cay iciyoruz
Iyiyim kuzum cok şükür:))hatırlamazmıyım tatlı rakibem benim yarı hemşehirim nasılsın canım ay burada olmana sevindim
Ben badem ve zeytinyagiyla yapiyorum tatlim sen nasil yapiyorsunbende bugün yapıcam bakım oh şifa olsun canım
Yoo hic de cok degil emzirdigin icin az bile.merhaba hanımlar Sabah kalkınca 2 bardak su ıcıp kahvaltımı yaptım :)
1 kucuk kase corba ıkı haslanmıs yumurta yarım ekmek dılımıne tahın pekmez surdum bırazda labne peynır :/
cok mu olmus ne
ama ben emzırıyorum heee onuda eklıyeyım bahanem olsun :)))
ıkı ogun yıyorum gun ıcınde bıde ara yapıyorum kahve olabılır bı saat fılan sonar bu kadar
aksama tavuk haslıyorum ekmeksız yerım
su atıstırmalar cok kılo aldırıyor bana((
bende öyle canım benim spor yapıyor musun ? yarışalım mıIyiyim kuzum cok şükür:))
Sevindim seni burada görünce bizim topik baya hareketlidir yarin sabah 8 de mesai başlar:))
Oluuurrr ben bu aralar stresten yedigim sinmiyor malesef 56 dan inmek istemiyordum indim ama.bende öyle canım benim spor yapıyor musun ? yarışalım mıbu aralar çok saldım ben birincilik filan önemli değil yeter ki gaza basalım yaza ne kaldı
benim çok döküldü canım sığır iliği kürü yaptım 1 ay boyunca her hafta 2.ayda 15 günde bir iki kez sonra ayda bir sefer olucak bende haftalık bir kür daha yapayım dedim çörekotu+yumurta+bemiks+evigen +bepanten karıştırayım diyorum birde bal denemek istiyorum burada okumuştum kadın çok faydasını görmüşBen badem ve zeytinyagiyla yapiyorum tatlim sen nasil yapiyorsun
dediğim ya gaza gelelim ben çok salladım ya önemli olan o bana eşlik etmenOluuurrr ben bu aralar stresten yedigim sinmiyor malesef 56 dan inmek istemiyordum indim ama.
Spor olarak yarisalim ama senin kadar yapamasam da duzenli olarak her gün yapiyorum
çok iyi hamileliği iyi geçirmişsin maşallah evet çare hem doktor hem kendimiz canım bende diyabetten şüpheleniyordum babam ve amca kızım diyabetli şükür atlattım ama daha varaslinda farkindaydim biraz careyi sadece kilo vermekte buluyordum. yani sağlıklı olmadigimin farkindaydim. ne diz ne ayak ne sirt kalıyordu ayrica. her yerim dökülüyordu. doktora gitsem ne olakcakti ki onca kilo durduktan sonra içimden gelmiyordu. neyseki zayifladimda kurtuldum. ben gebelikte 24 kilo aldim .o zaman ackik tokluk kan sekerim olculmustu iyi çıkmıştı
ay sorma bende aynısını diyorum millete 96 kg dan 80 kg düşünce millet zayıfladın diyor yeter diyor bende diyorum boyum 1.62 cm ben obez sınırındayım diyorum tutturmuşlargerçekten şaka gibiymis
bana da balik etlisin diyorlar balina olmasin diyorum
afiyet olsun canımAyy sıkıntıdan un kurabiyesi yaptim kizlar ya yemege de sevgilim arkadasim falan gelecek öyle yemekte pek ugrasmadim ezogelin corba salata tavuk manti bu kadar.
Cay yanina da kurabiye koyarim.
cipurayi bilmiyorumda aklina cinekop geldiBen de kendime cipura diyordum yana dogru genisledigim icin:))
yok canım ne keyfi kahvaltıdan sonra esimle kizimla ugrastim sonra esim biraz oturdu tlfda takildi giyindi cikti evde pek duramaz aliskin degil. hava güneşli ama serin yoksa ailcek yürüyüşe cikacaktikOhh sefan olsun bayiliyorum şöyle esiyle keyif yapanlara
bizimkiler de kilodan nefret eder 16 kilo kaybı hayatinda gitiminde neler değiştirdi.merak ederim. evli misin. neredeyse ayni kilodayiz suan seninle. benim boyda 164 zayiflayip ikinci cocugu yapmak istiyorum. söyle 55 filan olsam super olacak belki çocuk düşünüyorum diye çılgınlık yapip 52 filanay sorma bende aynısını diyorum millete 96 kg dan 80 kg düşünce millet zayıfladın diyor yeter diyor bende diyorum boyum 1.62 cm ben obez sınırındayım diyorum tutturmuşlar
hayatımda çok şey değişti kendime güvenim geldi eşim ile çok sorun oldu bu kilo beni tandıgında 48 kg idim bu kilolar yüzünden aldatıldım malesef 6 yıllık evliyim çocugumuz yok benimde hedefim 48 kg olmak inşallah sende isteğin kiloya iner ve 2.cocuguna kavuşursunbizimkiler de kilodan nefret eder 16 kilo kaybı hayatinda gitiminde neler değiştirdi.merak ederim. evli misin. neredeyse ayni kilodayiz suan seninle. benim boyda 164 zayiflayip ikinci cocugu yapmak istiyorum. söyle 55 filan olsam super olacak belki çocuk düşünüyorum diye çılgınlık yapip 52 filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?