♥haftalık kilo verme yarışması♥

Gerçek hedefim 55 in altına düşmek 53 falan ideal diye düşünüyorum
bende doğumdan sonra toplayamadım kendimi işti
aslında 65 e kadar inmiştim ama sonra biraz sıkıntılı zaman geçirdim kendimi yemeye verdim yedimde yedim
sonrada bu haldeyim işte
canım sen işyerinden falan mı giriyorsuun

bazen sıkıntı zamanlar olabiliyo ama geçmiş ne güzel ve kafaya koymuşsun artık illaki gidecek o kilolar
evet canım işyerindeyim ben

nehirnil111 canim nasil yaoiyosunuz bu kalori hesaplamayi proramla flanmi telefondan birde bende dahil olmak istiyorum mumkunmu acaba?
Kizlar bugunki aldigim toplam kalori 884 nehirnil111
Not aldım canım teşekkürler gayet iyi başladın
sbeden seni de özlüyoruz olmadığında canım benim topiğimizin başkanı sen olmasan yoktuk
nehirnil111 1200 kalori bugün canım. eşimle biraz dolaştık sahlep falan içtik akşam üstü son anda 1200 e çıktım napalım.
Olsun canım sefan olsun sahlepten ne olacak
ooooo farka bak tebrik ederim canim büyük emek kupkuru olmuşsun :)
Teşekkür ederim canım ben hala kendimi kupkuru göremiyorum ama niyeyse sanki daha da vermeliyimYanyana birleştirdim resimleri kardeşlerime falan gösterdim gözlerine inanamadılar artık zayıflama diyorlar eşimde yeter daha ne kadar zayıflayacaksın diyor ama hoşuna gidiyor çaktırmıyor

Kalorin çok iyi canım tadımlık yemen iyi olmuş zaten biraz aç gezmişsin bugün

Günaydın kizlaarrrr
Hepimize rabbim bereketli imanli bir gün nasip etsin
Dünya kadinlar günümüz kutlu olsun
Cok şükür ki kadina değer verilen bir aileden sulaleden geliyorum ama sadece aile yetmiyor bazen toplumda bile bunun eksikligini hissediyoruz
Daha güzel umutlu yarinlara diyelim:))

Evet canim onlar baya pahali sen yine iyi bulmussun ben onlari 40,60 tl diye biliyordum

Sabah; 07:50 - 1 kupa ılık süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 139 kalori
Ara; 09:05 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:20 - Yarım kase mercimek çorbası - 1 porsiyon bezelye yemeği + 50 gr yoğurt - 335 kalori
Ara; 15:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe + 1 ad.tulumba tatlısı(birinin bir sebepte dağıtımıyla duayla alındı o sebeple yedim) + 1 kuru incir - 134 kalori
Akşam; 19:00 - 1 kase kuru fasulye + yarım kase cacık - 279 kalori
Ara; 21:30 - 1 ad.elma - 72 kalori

Toplam kalori: 990

begum75 @DisiAnka miraycan84 elma_sekerim01 @beyaz lotus mavimli abcde_123 D demali

Tabiki ya inanamiyorum boyle şeyleri duyunca görünce nasil elleri uzaniyor harama pes yani.pes

kızlar ay 4 marttan beri büyüyor tabi bu dönemde bizimde iştahımız artmış olabilir dikkat edelim

09 Mart 2014 saat 15:33’den 12 Mart 2014 saat 04:08’e kadar Ay Yengeç Burcunda büyüyor,buna göre

Ay Yengeç burcuna geçtiğinde tüm canlılara bu burcun özelliklerini yansıtır. Yani bizler de Yengeç burçları gibi davranma eğiliminde oluruz.

Yengeç burcunun getirdiği bu aşırı duygusallığın hassasiyete ve alınganlığa yol açmasına izin vermemek gerekir. Moral bozukluğuna ve güvensizliğe karşı dikkatli olmalıyız.

Bu günler de oruç tutmanın ya da detoks yapmanın faydası da büyüktür.

Yengeç burcu besinlerden karbonhidratları temsil eder.

Karbonhidratlar vücudumuz için birinci dereceden enerji kaynağıdır ve büyük önem taşır. Sindirim sistemimiz gıdalar yoluyla alınan karbonhidratı glikoza dönüştürür ve bu kan şekeri yeni hücre ve doku oluşumu için kullanılır. Fazlası ise daha sonra kullanılmak üzere karaciğerde depolanır.

Karbonhidratlar basit ve kompleks karbonhidrat olarak ikiye ayrılır. Basit karbonhidratlar meyvelerde, sebzelerde, süt ve süt ürünlerinde; kompleks karbonhidratlar ise tam tahıllı ekmeklerde, kahvaltılık gevreklerde, baklagillerde ve pişmiş havuç, patates, mısır, bezelye, kestane, şalgam, bal kabağı gibi nişastalı sebzelerdir. Kompleks karbonhidratlı bu yiyecekler lif bakımından da zengindir.

Bedensel işleyişin devamı için önemli ve gerekli karbonhidratlardan bahsettik fakat birde uzak durmamız gereken karbonhidratlar vardır. Yani karbonhidratları iyi-kötü ya da sağlıklı-sağlıksız olarak ayırmalıyız. Üç beyazdan iki tanesi olan un ve şeker uzak durmamız gereken gruptadır. Beyaz ekmek, beyaz pirinç, şeker, tatlı çeşitleri, işlenmiş gıdalar yine kötü karbonhidratlar tarafındadır. Bu bilgiyi her zaman aklımızda tutmamız gerekse de özellikle Ay Yengeç burcunda iken daha da önemsemeliyiz. Böylece hem sağlığımızı korumuş olur hem de fazlası vücutta yağa dönüşen karbonhidratların sebep olacağı fazla kilolardan korunmuş oluruz. Yediğimiz bir dilim ekmeğin ya da tatlının Ay Yengeçte iken iki kat etki edeceği kuralını hatırlayalım. Diyette isek bu kurala uygun beslenmemiz kilo vermemizi oldukça kolaylaştıracaktır. Aksi ise hızlı kilo alma sebebidir.

Ay Yengeçte iken büyük önem taşıyan bir diğer konu da su tüketimidir. Ay Yengeç burcuna geçtiğinde canlıların suya olan ihtiyacı artar. Bu nedenle özellikle bu günlerde susuz kalmamalı aksine bol su tüketmeliyiz.

afiyet olsun keşke bütün tatlılar dualı olsa sa mecbur yesek
dünkü kalorim:1080, k.hidrat 64,62

07/03/2016
Sabah - 1 Yumurta - yarım salatalık - yarım domates - 1 küp kaşar - bir yaprak marul - tek şekerli çay
Öğlen - Tavuk döner - Ayran - Domates ( ekmek arası değil, tabakta )
Ara Yeşilçay
Akşam - Patates yemeği - Bol yoğurt - Lahana turşusu - Taze soğan
Saat 22 Gibi - Şekersiz Türk kahvesi yanında iki minik bitter

Ekmek yok, su 2,5 litre
30 dakika yürüyüş
40 dakika kondisyon bisikleti

Bitter yemeseydim hiç kaçamak yoktu bugün ama canım çekti

Toplamda 919 kalori nehirnil111

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…