- 17 Ekim 2013
- 618
- 1.217
- 63
- 35
Gerçek hedefim 55 in altına düşmek 53 falan ideal diye düşünüyorumhadi ya aynımıydık ben o kadar takip etmedim, çok aktif olmadığın için o kadar takip edemedim seni, ama umarım şimdi dahada hırslanmışsındır, şimdi bir hedefin varmı yoksa diyetisyenden sonramı belirliyceksin?hani şu aya kadar şu kiloda olmak gibi?
birde sana şunu söyliyim sen tartıya aldanma orda gördüğün rakam sadece bir şeyi ifade ediyor, diyetisyene gidince görceksin ki vücut yağ oranı çok daha önemli ve benim o çok yüksek,benim amacım daha çok o yağ oranını düşürebilmek
bazen sıkıntı zamanlar olabiliyo ama geçmiş ne güzel ve kafaya koymuşsun artık illaki gidecek o kilolarGerçek hedefim 55 in altına düşmek 53 falan ideal diye düşünüyorum
bende doğumdan sonra toplayamadım kendimi işti
aslında 65 e kadar inmiştim ama sonra biraz sıkıntılı zaman geçirdim kendimi yemeye verdim yedimde yedim
sonrada bu haldeyim işte
canım sen işyerinden falan mı giriyorsuun
nehirnil111 canim nasil yaoiyosunuz bu kalori hesaplamayi proramla flanmi telefondan birde bende dahil olmak istiyorum mumkunmu acaba?
Not aldım canım teşekkürler gayet iyi başladın
Olsun canım sefan olsun sahlepten ne olacaknehirnil111 1200 kalori bugün canım. eşimle biraz dolaştık sahlep falan içtik akşam üstü son anda 1200 e çıktım napalım.
Teşekkür ederim canım ben hala kendimi kupkuru göremiyorum ama niyeyse sanki daha da vermeliyimooooo farka bak tebrik ederim canim büyük emek kupkuru olmuşsun :)
nehirnil111 pazartesi günü kalori miktarım 794 canımcım
bugün hamur işi de yedim ama tadımlık yedim . nefsim körelsin diye kalorim artacak diye bir şey yiyemiyom zaten
gerçi yemesem de olurdu . ama regl ilk günü canım tatlı çekti ondan azcık yedim. o yüzden karbonhidrat yüzdem fazla oldu bugün :)
Hoşgeldin hoşgeldin benim erkek kardeşim de o kilolarda tabii ki kilo vermek istiyor ama çaba yok tabii ki ilk tavsiyem yürüyüş her gün yapmalısın bıkmadan usanmadanHdef kilom simdilik 60canim, 4 nisana kadar 110olabilirim inaniyorum.
Evet canim onlar baya pahali sen yine iyi bulmussun ben onlari 40,60 tl diye biliyordumbenim konuyla alakali mesajları mi okudun canim. Bugün carsiya gittim 3 kozmetik mağazasında aradim o ürünü. gratiste yoktu. Yerel bir magazada morfose markanin çok fazla ürünü vardi milk shake spreyde vardi kapagini acip kokladim cok beğendim ama benim aradigim milk shake it yazandi o olmadigi icin çıktım oradan. ayrica 200ml 27 buçuk liraydi. baska yere sordum oradaki adam morfose firmasinin iflas ettigini söyledi doğru mu yalan mi bilmem bende internetten getirtirim ürünleri var dedim. bu arada internette bi sitede 16 liraya bulmuştum bugün siparis vericem insallah.
su321 @DisiAnka
Tabiki ya inanamiyorum boyle şeyleri duyunca görünce nasil elleri uzaniyor harama pes yani.pes:) o resmi saklayacam alirken aynisindan arayacm. ilk sene tek taşım kayboldu birinden supheleniyorum evimdeki paraya bile sahip cikan benim deyince sesi kesilen biri ama yapacak bisey yok gözle gormeyince yüzük gitti. hatirasi var sonuçta
Ayy evet cipsi yemegin ustune yiyince yagli yagli ondan olducips ve tutku bulandırmıştır canım mideni
Sabah; 07:50 - 1 kupa ılık süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 139 kalori
Ara; 09:05 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:20 - Yarım kase mercimek çorbası - 1 porsiyon bezelye yemeği + 50 gr yoğurt - 335 kalori
Ara; 15:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe + 1 ad.tulumba tatlısı(birinin bir sebepte dağıtımıyla duayla alındı o sebeple yedim) + 1 kuru incir - 134 kalori
Akşam; 19:00 - 1 kase kuru fasulye + yarım kase cacık - 279 kalori
Ara; 21:30 - 1 ad.elma - 72 kalori
Toplam kalori: 990
begum75 @DisiAnka miraycan84 elma_sekerim01 @beyaz lotus mavimli abcde_123 D demali
Dua falan derken iyi geldi vallahiafiyet olsunkeşke bütün tatlılar dualı olsa sa mecbur yesek
dünkü kalorim:1080, k.hidrat 64,62
iyi yapmışsın canım afiyet olsun ohhhDua falan derken iyi geldi vallahiAbla verirkende gaza getirdi al al evlendikten sonra zaten zayıfladın iyice diye az çekiştirdi de beni
4 Mart mı 4 Nisan mı canımheh bak şimdi takdir ettimönce sen dene bi bakalım ne olacak kıs senin 4 mart hedefin kaç bakim ?
Farkettim ki burada çalışan muhabbetim bile olmayan teyzeler kilomu farketmiş ben pek bakmam insanlar nedir zayıflamış mı falan diye demek ki bana bakıyorlarmış ve farkedilecek kadar zayıflamışımiyi yapmışsın canım afiyet olsun ohhh
Farkettim ki burada çalışan muhabbetim bile olmayan teyzeler kilomu farketmiş ben pek bakmam insanlar nedir zayıflamış mı falan diye demek ki bana bakıyorlarmış ve farkedilecek kadar zayıflamışım
Ne güzel tebrikler darısı bizlerinde başınaFarkettim ki burada çalışan muhabbetim bile olmayan teyzeler kilomu farketmiş ben pek bakmam insanlar nedir zayıflamış mı falan diye demek ki bana bakıyorlarmış ve farkedilecek kadar zayıflamışım
sbeden @DisiAnka begum75 @beyaz lotus elma_sekerim01 mavimli abcde_123 @kitara_84
Selam Kızlar;
29.02.2016: 56.80
08.03.2016: 56.40
Akşam gagamı tutabilsey mişim 56 yı görecek mişim
Sen de geç anne olmuşsun benim gibi ben 38 yaşındayım kızım da 3 yaşını doldurduCocugum var bire gidiyor canim.37 yasindayim.memurum.63.1 im suan biraz verdim.o gunden beri.suyu 2.5 lt iciyorum hergun.nezle olmusum.kafam tutmuyor.ama islerim de var zordan yapiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?