- 18 Şubat 2016
- 84
- 139
- 13
- 32
önümüzdeki hafta pazartesi degil mi canimmtamam bir sonraki bildirimi pazartesi mutlaka yap canım. Bugün 12 den sonra pazartesiye kadar listeye kilo bildirimi yazilmiyor
evet canim ilk pazartesi ama unutma. iki hafta kuralını aşmamak icinÖ
önümüzdeki hafta pazartesi degil mi canimm
yagmurun kini mi yaptin canimben yaptım canım okudun m bilmiyorum ama
evet canim ilk pazartesi ama unutma. iki hafta kuralını aşmamak icin
Tamam canmcigimmmevet canim ilk pazartesi ama unutma. iki hafta kuralını aşmamak icin
yagmurun kini mi yaptin canim
4 saat spor yaptım birde burası çok güneşli idi sanırım çarpıldım
Üç ay olmuştu biz taşınalı tekrar taşınıyoruz :) geldiğimiz yerlere yakınnereye tasiniyorsunuz canim. ne zamandir ayni yerde oturuyordunuz. olsun onunda zorluklarinin yanimda guzellikleride vardir belki
İyim kuzu daha iyi oluyorum ben eklemiştim aslında geçen hafta sbeden yazdı 4 nisan hedefim o4 nisan hedefinide eklesene hemen
canım nasılsın?
neden kızzz
bak neden diye soruyoo aldın başını gittin ben sayıyorum hala yerimde artıık istesemde yetişemem zaten sanaaneden kızzz
yetişirsin fıstığım, burda biraz daha aktif ol, kalori hesabı yap yada yedeiklerini paylaş yorum yapalım kendinin biraz daha farkındalığını arttır herşey yoluna girerbak neden diye soruyoo aldın başını gittin ben sayıyorum hala yerimde artıık istesemde yetişemem zaten sanaa
evet canım diyet yapıyorum ama kendi kendime işte internetten gördüklerimleyetişirsin fıstığım, burda biraz daha aktif ol, kalori hesabı yap yada yedeiklerini paylaş yorum yapalım kendinin biraz daha farkındalığını arttır herşey yoluna girer
uyguladığın özel bir diyet varmı? spor yapıyo musun?
sen ne güzel zayıfladıınnyetişirsin fıstığım, burda biraz daha aktif ol, kalori hesabı yap yada yedeiklerini paylaş yorum yapalım kendinin biraz daha farkındalığını arttır herşey yoluna girer
uyguladığın özel bir diyet varmı? spor yapıyo musun?
evet canım diyet yapıyorum ama kendi kendime işte internetten gördüklerimle
birde bfit diye bir spor merkezi varya oraya gidiyorum
bu hafta sonuda diyetisyenden randevu aldım
artık çok kararlıyıımm başarıcaaammmmm
çünkü başarmaam lazım
hadi ya aynımıydık ben o kadar takip etmedim, çok aktif olmadığın için o kadar takip edemedim seni, ama umarım şimdi dahada hırslanmışsındır, şimdi bir hedefin varmı yoksa diyetisyenden sonramı belirliyceksin?hani şu aya kadar şu kiloda olmak gibi?sen ne güzel zayıfladıınnoysa senlee aynı kg daydııkkkk
sağol canım seninde kadınlar günün kutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?