- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Bu sabah uykusuz ve dikkatsizim galiba 1 yaşında anladım nerden estiyse 1. sınıfa gidiyor anladııımCocugum var bire gidiyor canim.37 yasindayim.memurum.63.1 im suan biraz verdim.o gunden beri.suyu 2.5 lt iciyorum hergun.nezle olmusum.kafam tutmuyor.ama islerim de var zordan yapiyorum.
Amin canım isteyen hedefleyen herkesin başınaNe güzel tebrikler darısı bizlerinde başına
07/03/2016
Sabah - 1 Yumurta - yarım salatalık - yarım domates - 1 küp kaşar - bir yaprak marul - tek şekerli çay
Öğlen - Tavuk döner - Ayran - Domates ( ekmek arası değil, tabakta )
Ara Yeşilçay
Akşam - Patates yemeği - Bol yoğurt - Lahana turşusu - Taze soğan
Saat 22 Gibi - Şekersiz Türk kahvesi yanında iki minik bitter
Ekmek yok, su 2,5 litre
30 dakika yürüyüş
40 dakika kondisyon bisikleti
Bitter yemeseydim hiç kaçamak yoktu bugün ama canım çekti
Toplamda 919 kalorinehirnil111
kızlar tebriklerGeçen hafta 2 tane 1.ci var
Ben veelma_sekerim01 2 gün 1.ci olarak haftanın 1.ciliğini paylaşıyoruz gel sarılayım şekerim
Diğer günler 1.ci olan arkadaşlarımızmavimli abcde_123 @DisiAnka tebrik ediyorum çıtırlar devam çok iyisiniz
@beyaz lotusbegum75 miraycan84 D demali rakipleriniz sıkı bekliyoruz sizleri de
@kitara_84 iyileşemedin mi kuzum bekliyoruz seni de gel artık
ne işe yarıyor canım oEvet canim onlar baya pahali sen yine iyi bulmussun ben onlari 40,60 tl diye biliyordum
Geçen hafta 2 tane 1.ci var
Ben veelma_sekerim01 2 gün 1.ci olarak haftanın 1.ciliğini paylaşıyoruz gel sarılayım şekerim
Diğer günler 1.ci olan arkadaşlarımızmavimli abcde_123 @DisiAnka tebrik ediyorum çıtırlar devam çok iyisiniz
Geçen hafta 2 tane 1.ci var
Bak ya kız kaç haftadır elma şekerimiz 1.ci değilmiydi aşk olsun kendime kıyak mı geçiyorumkızlar tebrikler
nehirrr nehirrr kalori yarışması düzenliyorum diye hep kendini 1.seçiyosun gözümden kaçmadı
Oleyyyy
Tebrik ediyorum hepimizi arkadaşlarrr
Devam edelim
Daha güzel daha sağlıklı günlere uyanacağız
canımcım dünki kalorim 1080 kcal unutmuşum bildirmeyi..
Not aldım canım sağolcanımcım dünki kalorim 1080 kcal unutmuşum bildirmeyi..
benimde 1080canımcım dünki kalorim 1080 kcal unutmuşum bildirmeyi..
Maşallaaah kıs begüm 50 lere düşmene az kalmış gram gram giderkenkızlar hepinize günaydın,aramıza yeni katılanlar olmuş sizlerde hoşgeldiniz
sbeden cim kilom 62,7 aslında 100-200 gr daha az çıkardımda hafta sonu düzensiz yiyip su içememekten söylemesi ayıp wc ye çıkamadan tartıldım ama olsun hedefe ulaştım ya çok şükür buda yetti
4 nisan için hedefim: 61,5 olmak (inşallah AMİN)
nehirnil111 cim hafta sonu kalori hesabı yapamadım canım yatılı misafirim vardı ama bugün başladım yine saymaya, ama kaçırmadım asla çok ölçülü yedim bitek pazar günü 2 dilim kabak böreği yedim oda çok az şekerliydi ve öncesinde saatlerce yürümüştüm
herkes kilo kilo kaybediyo ben gram gramMaşallaaah kıs begüm 50 lere düşmene az kalmış gram gram giderken
teşekkür ederim tatlımNot aldım canım teşekkürler gayet iyi başladın
sbeden seni de özlüyoruz olmadığında canım benim topiğimizin başkanı sen olmasan yoktuk
Olsun canım sefan olsun sahlepten ne olacak
Teşekkür ederim canım ben hala kendimi kupkuru göremiyorum ama niyeyse sanki daha da vermeliyimYanyana birleştirdim resimleri kardeşlerime falan gösterdim gözlerine inanamadılar artık zayıflama diyorlar eşimde yeter daha ne kadar zayıflayacaksın diyor ama hoşuna gidiyor çaktırmıyor
Kalorin çok iyi canım tadımlık yemen iyi olmuş zaten biraz aç gezmişsin bugün
16 lira firma iflas etti dedi adam. almak istersen site adini vereyim.Evet canim onlar baya pahali sen yine iyi bulmussun ben onlari 40,60 tl diye biliyordum
kimseye yakistiramazdim önceden oyle onsanlar gördüm ki haram helal onemsemeyen bide namaz kilan Allah bu serlerden korusunTabiki ya inanamiyorum boyle şeyleri duyunca görünce nasil elleri uzaniyor harama pes yani.pes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?