62.5 yazmıştik öncedentamam teşekkürler canım. evet küçük olsun :) regl olcam yakında o yüzden 4 nisan için hedefim 62.6 olsun bu bile zor artı görmeyeyim desbeden
ooooo farka bak tebrik ederim canim büyük emek kupkuru olmuşsun :)Harika canım insanın sevdiği de yanında olunca daha iyi hissediyor kendini bizde tam tersi eşime kilo aldırmaya çalışıyoruz beni zayıflatmaya çalışıyoruz düşün aramızdaki zıtlığı
Çok zayıf hissetmiyorum kendimi ama çok iyi hissediyorum orası kesin bacaklarımı beğenmeye başladım şimdi spora da başlıyorum inşallah bir kaç güne regl geçiyor tamamen iyice sıkılaşacağım inşallah daha fit ve daha rahatım üzerimden 8 kilo kalktı yani nasıl olmayayım rahatBak nasıl mutluluk hissetmeyeyim sence
Before - After
ayy öyle yorgundum ki kafam karisti 7 mart hedeflerini 4 nisan hedefleri sandım herkeste bildirmiş ne ara bildirdilerse dedim sonra dank etti mart bilgileri gittiah kuzucuklar bidesbeden i etiketleseniz varya süper olcak
sbeden cim @eeeeliiif in 4 nisan hedefi 64,6 demiştik onu 63 yapıyoruz
bugün çorba oldu bildirimlerinşallah toparlarsın, kolay gelsin sana
nereye tasiniyorsunuz canim. ne zamandir ayni yerde oturuyordunuz. olsun onunda zorluklarinin yanimda guzellikleride vardir belkisbeden canım bugünki kilom 70.3
+800 gram fazlam var
Ben yine taşınma telaşına giriyorum benden sık taşınan yoktur heralde iş için :)
Çok sıkılsam da bu durumdan :) eşim
İçin değer
Herkesin çabucak istediği rakamlara ulaşması nasip olur inşallah ben şimdilik koruma aşamasındayım daha sonra tekrar vermek için çalışmalara başlayacağım :) bütün topik arkadaşlarım çok teşekkürler herşey için sağlıcakla fit kalın :)
köpük uzun sac spreyiydi canim :)evet o tarz ürünler minicik şişe pahalı oluyor baya. güzellik bakım uğruna harcanan paralar paralaaarr :)
hii o zaman Allah yardimcin olsun canımçok içiyorum canım ben böbreklerimde sorun var zaten tüketmem lazım yazın 6 lt geçiyorum açlık degilde sussuzluk beni mahvediyor
sbeden canım bugünki kilom 70.3
+800 gram fazlam var
Ben yine taşınma telaşına giriyorum benden sık taşınan yoktur heralde iş için :)
Çok sıkılsam da bu durumdan :) eşim
İçin değer
Herkesin çabucak istediği rakamlara ulaşması nasip olur inşallah ben şimdilik koruma aşamasındayım daha sonra tekrar vermek için çalışmalara başlayacağım :) bütün topik arkadaşlarım çok teşekkürler herşey için sağlıcakla fit kalın :)
evet zaten kaya tuzu kullanıyorum canım sagolhii o zaman Allah yardimcin olsun canım.mineral icin kaya tuzu iyi kaynak olabilir. mineral eksikligi yasama.
hih o zaman cok güzelevet zaten kaya tuzu kullanıyorum canım sagol
ben yaptım canım okudun m bilmiyorum amaY Yagmur3507 bildirim yapmadin
nehirnil111 canim nasil yaoiyosunuz bu kalori hesaplamayi proramla flanmi telefondan birde bende dahil olmak istiyorum mumkunmu acaba?
Merhaba kizlar, bugün tartilamadim ama degisiklik hissetmiyorum firsat buldugum an gidip tartilacagim, ayrica bugün sabah 2yumurta zeytin peynir domates salatalik yedim oglen sütlü nescafe aksam da armut yedim ve 2.5litre suY Yagmur3507 bildirim yapmadin
Canim gece 12 ye kadar bildirmen lazim,yoksa sbeden takibi yapamiyorMerhaba
Merhaba kizlar, bugün tartilamadim ama degisiklik hissetmiyorum firsat buldugum an gidip tartilacagim, ayrica bugün sabah 2yumurta zeytin peynir domates salatalik yedim oglen sütlü nescafe aksam da armut yedim ve 2.5litre su
tamam bir sonraki bildirimi pazartesi mutlaka yap canım. Bugün 12 den sonra pazartesiye kadar listeye kilo bildirimi yazilmiyorMerhaba
Merhaba kizlar, bugün tartilamadim ama degisiklik hissetmiyorum firsat buldugum an gidip tartilacagim, ayrica bugün sabah 2yumurta zeytin peynir domates salatalik yedim oglen sütlü nescafe aksam da armut yedim ve 2.5litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?