♥haftalık kilo verme yarışması♥

ooooo farka bak tebrik ederim canim büyük emek kupkuru olmuşsun :)

nehirnil111 pazartesi günü kalori miktarım 794 canımcım

bugün hamur işi de yedim ama tadımlık yedim . nefsim körelsin diye kalorim artacak diye bir şey yiyemiyom zaten
gerçi yemesem de olurdu . ama regl ilk günü canım tatlı çekti ondan azcık yedim. o yüzden karbonhidrat yüzdem fazla oldu bugün :)

ah kuzucuklar bide sbeden i etiketleseniz varya süper olcak
sbeden cim @eeeeliiif in 4 nisan hedefi 64,6 demiştik onu 63 yapıyoruz

bugün çorba oldu bildirimler inşallah toparlarsın, kolay gelsin sana
ayy öyle yorgundum ki kafam karisti 7 mart hedeflerini 4 nisan hedefleri sandım herkeste bildirmiş ne ara bildirdilerse dedim sonra dank etti mart bilgileri gitti
teşekkür ederim canım benim. 4 nisana ilan ederim artık

tek eksiğim su içmek. onu da unutmasam ne hoş olacak ama. sinir oluyorum kendime bugün hiç su içmemişim ya . yarım litre bile içmemişim. içtiğim çaylar falan mı susuzluğumu karşılıyo benim acaba.

nereye tasiniyorsunuz canim. ne zamandir ayni yerde oturuyordunuz. olsun onunda zorluklarinin yanimda guzellikleride vardir belki

Tasiniyomusun canim Allah kolaylik versin,yeni evinden de fotolar at canim bekliyorum

nehirnil111 canim nasil yaoiyosunuz bu kalori hesaplamayi proramla flanmi telefondan birde bende dahil olmak istiyorum mumkunmu acaba?

Canim fatsecrat,diyetarkadasim gibi siteler var ister pc den ister tele indircen ordan takip ediyosun,hesabini yaptiktan sonra nehirnil111 etiketleyip kalorini bildirebilirsin

Merhaba

Merhaba kizlar, bugün tartilamadim ama degisiklik hissetmiyorum firsat buldugum an gidip tartilacagim, ayrica bugün sabah 2yumurta zeytin peynir domates salatalik yedim oglen sütlü nescafe aksam da armut yedim ve 2.5litre su
Canim gece 12 ye kadar bildirmen lazim,yoksa sbeden takibi yapamiyor

Merhaba

Merhaba kizlar, bugün tartilamadim ama degisiklik hissetmiyorum firsat buldugum an gidip tartilacagim, ayrica bugün sabah 2yumurta zeytin peynir domates salatalik yedim oglen sütlü nescafe aksam da armut yedim ve 2.5litre su
tamam bir sonraki bildirimi pazartesi mutlaka yap canım. Bugün 12 den sonra pazartesiye kadar listeye kilo bildirimi yazilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…