- 17 Ekim 2013
- 618
- 1.217
- 313
- 35
dün şehriyeli tavuk çorbası cacık ve acılı ezme yedimcanım işyerinde yemek çıkıyo ben onu yiyiyorum, tatlı,makarna,pilav almıyorum meyva,çorba,salata,yoğurt varsa onları yiyiyorum, mesela dün kuru fasulye ve yoğurt yedim, bugün et sote salata yiycem,sonraki gün pırasa var yani mevsimine göre sebze çıkıyo onları yiyiyorum, sende çorba,et yemeği, tavuk,sebze yemeği olabilir o şekilde yiyebilirsin bol bol yeşil salata ye, zaten diyetisyene gidince o seni yönlendircek canım
tamam süper işte afiyet olsundün şehriyeli tavuk çorbası cacık ve acılı ezme yedim
bugünde mercimek çorbası ve cacık yemeyi düşünüyorum
hoşgeldin o zaman canım ben de 30 yaşındayım bi kızım bi de oğlum var. onlar büyüyüp sütten kesilince ben haliyle 15 kilo aldım. bazen acaba yeniden çocuk doğursam da emzirsem mi diye düşünüyorum o zaman çok kolay gidiyodu kilolarbu gruba daha pazar günü geldim canım sanırım kilolarımız aynı kendimi tanıtayım sana 32 yaşımdayım 6 yıllık evliyim bebişim yok insülin direnci tip 2 diyabet yani obezim1 senede zar zor 16 kg verdim şuan durdu sende kendini tanıtır mısın
Bizim evimiz de 4. kat ve asansörsüz sabah öyle akşam in çık bitmiyor bazen kızım kucağımda çıkıyorum anne yoruldun diyor6.kat ve asansörsüz müben evden çıkmazdım heralde
iyi spor yapıyorsunuz heeBizim evimiz de 4. kat ve asansörsüz sabah öyle akşam in çık bitmiyor bazen kızım kucağımda çıkıyorum anne yoruldun diyor
En sevmediğim tarafı alışveriş sonrası çıkmak amaiyi spor yapıyorsunuz hee
ayy evet ya,o kollardaki ağrı titreme saatlerce geçmez bideEn sevmediğim tarafı alışveriş sonrası çıkmak ama
Canım cuma kalorim 870 de hafta sonu sayamıyorum ben yaaa hem pc yom hem de ne bulduysan atıyorum ağzıma yaaa çok sinir bozucu kendime gelmem lazımmmiraycan84 @abcde_123 sizlerin Cumadan itibaren kalorilerini alayım bir tek siz kaldınız geldiğinizde yazmanızı bekliyorum
Tebriklerrrgeçen hafta -200
bu hafta -500
Dün ki kalorin ne kadar canım en azından öncesinde ve sonra ki günlerde az yiyerek dengelemeye çalış bari hafta sonu sana yaramıyorCanım cuma kalorim 870 de hafta sonu sayamıyorum ben yaaa hem pc yom hem de ne bulduysan atıyorum ağzıma yaaa çok sinir bozucu kendime gelmem lazımm
Tebriklerrr
Rabbim bağışlasın Canım fazla almamışsın sen maşallah verirsin zaten güzelde veriyorsun anladığım kadarıylahoşgeldin o zaman canım ben de 30 yaşındayım bi kızım bi de oğlum var. onlar büyüyüp sütten kesilince ben haliyle 15 kilo aldım. bazen acaba yeniden çocuk doğursam da emzirsem mi diye düşünüyorum o zaman çok kolay gidiyodu kilolarsonra tabi vazgeçiyorum neme lazım yeter iki tane. ben de çok olmadı aslında gireli şubatta katıldım.
Ağırlık olarak kızını mı kullanıyorsun ne güzel fikirBizim evimiz de 4. kat ve asansörsüz sabah öyle akşam in çık bitmiyor bazen kızım kucağımda çıkıyorum anne yoruldun diyor
probiyotik diye biliyorum,bence yararlıdırKizlar merhaba bir sey soracagim activia meyceli yemek sizce yararli middir!?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?