♥haftalık kilo verme yarışması♥

dün şehriyeli tavuk çorbası cacık ve acılı ezme yedim
bugünde mercimek çorbası ve cacık yemeyi düşünüyorum

hoşgeldin o zaman canım ben de 30 yaşındayım bi kızım bi de oğlum var. onlar büyüyüp sütten kesilince ben haliyle 15 kilo aldım. bazen acaba yeniden çocuk doğursam da emzirsem mi diye düşünüyorum o zaman çok kolay gidiyodu kilolar sonra tabi vazgeçiyorum neme lazım yeter iki tane. ben de çok olmadı aslında gireli şubatta katıldım.

Selam Kızlar

Kahvaltım;

2 x AdetKuru Kayısı (adet) 72,00 calori
3 / 4 (3 çeyrek ) x KaseYulaf Ezmesi (Pişmiş) 30,00 calori
1 / 2 (Yarım) x Su bardağıSüt (Yarım Yağlı) 46,00 calori

Toplam Alınan Kalori : 148,00 calori

miraycan84 @abcde_123 sizlerin Cumadan itibaren kalorilerini alayım bir tek siz kaldınız geldiğinizde yazmanızı bekliyorum
Canım cuma kalorim 870 de hafta sonu sayamıyorum ben yaaa hem pc yom hem de ne bulduysan atıyorum ağzıma yaaa çok sinir bozucu kendime gelmem lazımm

Ayyy hafta sonu giremiyorum dün de fırsat olmadı oku oku bitiremedim dün de bildirim günü diye çok sayfa olmuş 4350 deyim halaa öyleden sonra da Kadınlar Günü Etkinliğine gidicem neyse yarın okurum artık

Sabah; YOK (yumurtamı haşladım ama geç kaldım işe o yüzden yiyemedim çıktım evden maalesef servis geldi)
Ara; 09:00 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:15 - Havuç çorbası (sebze olarak hesapladım) + 1 kase kuru fasulye + 1 orta boy turşu - 317 kalori

Rabbim bağışlasın Canım fazla almamışsın sen maşallah verirsin zaten güzelde veriyorsun anladığım kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…