olsun...genç anne olmadım aslında. 30 yaşımda anne oldum canım. oğlan ilkokul birinci sınıfa gidiyor.Bu sabah uykusuz ve dikkatsizim galiba 1 yaşında anladım nerden estiyse 1. sınıfa gidiyor anladııım
aaaa pardon unutmuşum tamam aynısı olsun.. 62.5 olsun gene aynı:)62.5 yazmıştik önceden
kız sen benide geçtin neden bu kadar az hedefin var bakim??aaaa pardon unutmuşum tamam aynısı olsun.. 62.5 olsun gene aynı:)
ya şimdi adet olcam falan dedim. hem yeni başlıyorum ya güvenemedim kendime ne kadar verceğimi bilmiyorum. büyük oynamayayım dedimkız sen benide geçtin neden bu kadar az hedefin var bakim??(-600 gram aylık hedef )
hahaa yok büyük oynama, dedim acaba bir sırrımı var niden böyle yaptın merak ettimya şimdi adet olcam falan dedim. hem yeni başlıyorum ya güvenemedim kendime ne kadar verceğimi bilmiyorum. büyük oynamayayım dedimgeçen hafta biraz verdim ama onda su gidiyormuş ya, yağ gitmiyormuş. ondandır yani ümitlenmedim. büyük mü oynayım diyosun
ederim canm umarım öyledirprobiyotik diye biliyorum,bence yararlıdır
ya spor yapamıyorum ben biliyonmu vakit sorunum var çalıştığım için, yatarken bi 20 dak falan bişey yapıyorum.o da mekik squat falan..grip oldum bi de şuan. millet deli gibi spor yapıyor. yürüyüş bile yapamıyorum. o yüzden ümitlenemiyorum.kız sen benide geçtin neden bu kadar az hedefin var bakim??(-600 gram aylık hedef )
ahahaha yok beya ne sırrı cesaretsizlik diyelimhahaa yok büyük oynama, dedim acaba bir sırrımı var niden böyle yaptın merak ettimama anladım şimdi
ya spor yapamıyorum ben biliyonmu vakit sorunum var çalıştığım için, yatarken bi 20 dak falan bişey yapıyorum.o da mekik squat falan..grip oldum bi de şuan. millet deli gibi spor yapıyor. yürüyüş bile yapamıyorum. o yüzden ümitlenemiyorum.
ahahaha yok beya ne sırrı cesaretsizlik diyelim
oglan bire gidiyor cok odevleri oluyor canim.onunla ugrasiyorumcanım bende çalışıyorum ama akşamları spor yapıyorum, genelde 8,30 -9 gibi başlayabiliyorum spora ama bırakmıyorum yinede, sen nasıl çok mu yoğun çalışıyosun?
babası ilgilensin sende spor yapoglan bire gidiyor cok odevleri oluyor canim.onunla ugrasiyorum
Tebrikler arkadaslar .ben yeni katildm ama birincilik benim bundan sonra kimselere kaptirmamm .yaptigim diyetle inanilmaz az kalori aliyorum cunkiGeçen hafta 2 tane 1.ci var
Ben ve @elma_sekerim01 2 gün 1.ci olarak haftanın 1.ciliğini paylaşıyoruz gel sarılayım şekerim
Diğer günler 1.ci olan arkadaşlarımız @mavimliabcde_123 @DisiAnka tebrik ediyorum çıtırlar devam çok iyisiniz
@beyaz lotusbegum75 @deniz3344 D demali rakipleriniz sıkı bekliyoruz sizleri de
@kitara_84 iyileşemedin mi kuzum bekliyoruz seni de gel artık
beden çok zayıflıycan kız lafı ağzımdan aldın
Erkekler hemen bunaliyor yarim birakip kaciyor bizimki de oyle bende kiziyorum bu ise tabibabası ilgilensin sende spor yap
benimkide öyleydi, bırak sorumluluğunu bilsin kendi yapsın diyip çıkıveriyodu işin içindenErkekler hemen bunaliyor yarim birakip kaciyor bizimki de oyle bende kiziyorum bu ise tabi
?????????????................
...
bende merak ettiydim?????????????
evet ya da çalışmaya niyeti yok bunun dalga geçiyor masada bırak yatsın böyle yapcaksa kendi bilir yarın öğretmene kendi anlatır diyorbenimkide öyleydi, bırak sorumluluğunu bilsin kendi yapsın diyip çıkıveriyodu işin içinden
haha benimkinin de en meşhur lafı çocuklar kendi kendine büyür boşver onlarıbenimkide öyleydi, bırak sorumluluğunu bilsin kendi yapsın diyip çıkıveriyodu işin içinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?