- 3 Kasım 2014
- 708
- 1.528
- 63
- 39
beden çok zayıflıycan kız lafı ağzımdan aldın
evet ya da çalışmaya niyeti yok bunun dalga geçiyor masada bırak yatsın böyle yapcaksa kendi bilir yarın öğretmene kendi anlatır diyor
haha benimkinin de en meşhur lafı çocuklar kendi kendine büyür boşver onları
canım hoşgeldin önce sen hastamıydın??hahahah güldürdün beni canım
Allah ta seni güldürsün
bugün bi enerjisizim
o kadar az yedim ki
bir yeşilçay içmeye bile eriniyorum yani
Hadi bakalım canım görüşelim çatlat bizi gaza gelelimTebrikler arkadaslar .ben yeni katildm ama birincilik benim bundan sonra kimselere kaptirmamm .yaptigim diyetle inanilmaz az kalori aliyorum cunki
hahahah güldürdün beni canım
Allah ta seni güldürsün
bugün bi enerjisizim
o kadar az yedim ki
bir yeşilçay içmeye bile eriniyorum yani
evet taktikleri bunlar onlarınhaha benimkinin de en meşhur lafı çocuklar kendi kendine büyür boşver onları
sbeden GonulSenligim begum75 @beyaz lotus elma_sekerim01 @mavimli abcde_123 @kitara_84
Selam Kızlar;
29.02.2016: 56.80
08.03.2016: 56.40
Akşam gagamı tutabilsey mişim 56 yı görecek mişim
4 Mart mı 4 Nisan mı canım
4 Nisan hedefim 52
Geçen hafta 2 tane 1.ci var
Ben veelma_sekerim01 2 gün 1.ci olarak haftanın 1.ciliğini paylaşıyoruz gel sarılayım şekerim
Diğer günler 1.ci olan arkadaşlarımız @mavimliabcde_123 GonulSenligim tebrik ediyorum çıtırlar devam çok iyisiniz
@beyaz lotusbegum75 @deniz3344 @demali rakipleriniz sıkı bekliyoruz sizleri de
@kitara_84 iyileşemedin mi kuzum bekliyoruz seni de gel artık
Bence de gayet güzel bir başarıyaaaaa yuppiiiiii hızlı giriş yaptım kalori hesabı yarışmasna.. ilk haftama göre iyi bi sonuç bence :)
rekabet böyle güzel bebişim4 nisan demek istemişim canım ama diyememişimkıss 52 hee maşallah ben 54 olarak bildirdim uçmayayım bari dedim. sen niye uçtun acebaaaaaa :) rakibim hızlı çıktı yaaaaa. neyse bi dahaki pazartesiden umutluyum ben yalnız haftasonu yememem lazım.
AMİN,cümlemizi canım.
neden ki acaba havalar etkilemiştir belki, çalışmıyosan yat dinlen geçmesini bekle
bide az yediysen oda enerjini düşürür, dikkat et
Hoşbuldum teşekkürler :)canım hoşgeldin önce sen hastamıydın??
rekabet böyle güzel bebişim
hem regl mişsinde oda düşürür enerjini,sorunlarda en kısa sürede çözülür inşallah canımçalışıyorum canım
ailesel bazı mevzular var
enerjimi düşüren
zaten topikcek aynı zamanlarda oluyoruz regli maşallahhem regl mişsinde oda düşürür enerjini,sorunlarda en kısa sürede çözülür inşallah canım
ben etkili derim ama zararsız diyemem. sonuçta hazir bir ürün ve markasi belliKizlar merhaba bir sey soracagim activia meyceli yemek sizce yararli middir!?
bencede yapmaz çok kalori çıkmış inşallah tutarsın gaganıbugün kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
4-5 çatal domates-biber kavurdum yağda ondan yedim.
1 dilim tam buğday ekmek ( hiç yemiyorum normalde bi tuhaf oldum :)
2 fincan çay
kahvaltım 365 kalori tuttu. domates biber kavurmayı kalori içinde bulamadım. mecburen domatesi ayrı biberi ayrı bi de yağın kalorisini ayrı hesaplayarak ekledim. dolayısıyla fazla kalori çıktı. yoksa benim yediğim şey bu kadar kalori tutmaz. ama olsun fazla tutsun gün içinde gagamı tutmamı sağlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?