kızmadım kıztaam ya ne kızıyon
ben de bişiler yemek istiyorum aslında ama yersem çok pişman olcam bildiğimden duruyorum :)
bende ayran ohh misssYeşil çay içiyorummm... ohhhhhhhhh miss dermişim inanmayın
tuvalete taşınmaktan iş yapamıyorum atçaklar beni işten
kızmadım kız
yeme yeme burda yaz sürekli vakit geçsin yemeği unut
afiyet olsun,ii dersler sen öğrencimiydin kız?heee eveett :) gitcem az ders çalışayım ben öyle geçsin zaman
ben de 1 tane mandalina yicem şimdi kesmezse yeşil çayımı içerim :)
ahaha tuvalet yakın Allahtan benim. seninkini bilmiyorum.benim de on oluyordur işyerinde.aynen kız,
bi kere patron toplantıda ortaya dediki wc ye peçete yetişmiyoen çok giden benim kesin takip etmiştir beni,bi kere saydım tam 14 kere gitmişim çoğu zamanda 10 dan fazla gidiyorum
teşekkür ederim canımmm :)afiyet olsun,ii dersler sen öğrencimiydin kız?
demek ki su içiyosun baya kıs maşallah devam devam :)aynen kız,
bi kere patron toplantıda ortaya dediki wc ye peçete yetişmiyoen çok giden benim kesin takip etmiştir beni,bi kere saydım tam 14 kere gitmişim çoğu zamanda 10 dan fazla gidiyorum
ahaha tuvalet yakın Allahtan benim. seninkini bilmiyorum.benim de on oluyordur işyerinde.
teşekkür ederim canımmm :)
yok kıss, kpss belası işte
teşekkür ederim canım amin :)heee kpss,Allah zihin açıklığı versin atanırsın inşallah
su işi şöyle, ben 1 çay bardağı içsem 1 su bardağı çıkarıyorum anlamadım gitti
Niden kiz A normal neyimi gördünteşekkür ederim canım amin :)
zaten normal olmadığın çok belli begümcümben şaşırmadım
Hayırlısı olsun canım kendini üzme lütfen Rabbim hayırlı zamanda nasip edecek inşallah bebişiniz demek ki zamanını bekliyorBen adet oldum kızlar
Bu ay hsg çektircem artık başka çarem yok herşeyin hayırlısı
Ben çok severek içiyorum hazırda değil kendim demliyorum gerçekten mis geliyor banaYeşil çay içiyorummm... ohhhhhhhhh miss dermişim inanmayın
Ne güzel ben gün içinde iş yerinde 1,5 lt su 2 kupa nescafe bitki çayıyla beraber anca 3 kere falan gidiyoruz evde de devam ediyorum tabi ama sizin ne güzel maşallahınız var bir de ben kendimi çok gidiyorum zannederdimaynen kız,
Akşam evde sağlıklı sebze yemeği falan yesen daha iyi kuzum ya neyse ki öğlen köfte yemişsin az protein almışsın vücudunaSelam kizlar ben geldim yürüyüşten belim cok agriyor ya adetimin 3.günü oldugundan mi yoksa cok yürüdüm bugun ondan mi bilmem.
Sabah 8 de 1 yumurta 1 dilim peynir
Aksam 2.30 da yarim ekmek arasi kofte ve 1 tane wanted
Aksam acikirsam yer miyim bilmiyorum da yemem insallah.
Sporum da
2 saat tempolu yürüdüm
Topukluyla bir kısmını yürüdüğüm icin madalyayi hakettim bence:))
çok itici gelmiyor ama bayılmıyorum da ben. yine de günde iki kez içiyorum.Ben çok severek içiyorum hazırda değil kendim demliyorum gerçekten mis geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?