♥haftalık kilo verme yarışması♥

tuvalete taşınmaktan iş yapamıyorum atçaklar beni işten

kızmadım kız
yeme yeme burda yaz sürekli vakit geçsin yemeği unut

heee eveett :) gitcem az ders çalışayım ben öyle geçsin zaman
ben de 1 tane mandalina yicem şimdi kesmezse yeşil çayımı içerim :)

aynen kız,
bi kere patron toplantıda ortaya dediki wc ye peçete yetişmiyo en çok giden benim kesin takip etmiştir beni,bi kere saydım tam 14 kere gitmişim çoğu zamanda 10 dan fazla gidiyorum
ahaha tuvalet yakın Allahtan benim. seninkini bilmiyorum.benim de on oluyordur işyerinde.

aynen kız,
bi kere patron toplantıda ortaya dediki wc ye peçete yetişmiyo en çok giden benim kesin takip etmiştir beni,bi kere saydım tam 14 kere gitmişim çoğu zamanda 10 dan fazla gidiyorum
demek ki su içiyosun baya kıs maşallah devam devam :)

heee kpss,Allah zihin açıklığı versin atanırsın inşallah
su işi şöyle, ben 1 çay bardağı içsem 1 su bardağı çıkarıyorum anlamadım gitti
teşekkür ederim canım amin :)

zaten normal olmadığın çok belli begümcüm ben şaşırmadım

Selam kizlar ben geldim yürüyüşten belim cok agriyor ya adetimin 3.günü oldugundan mi yoksa cok yürüdüm bugun ondan mi bilmem.
Sabah 8 de 1 yumurta 1 dilim peynir
Aksam 2.30 da yarim ekmek arasi kofte ve 1 tane wanted
Aksam acikirsam yer miyim bilmiyorum da yemem insallah.
Sporum da
2 saat tempolu yürüdüm
Topukluyla bir kısmını yürüdüğüm icin madalyayi hakettim bence:))

aynen kız,
Ne güzel ben gün içinde iş yerinde 1,5 lt su 2 kupa nescafe bitki çayıyla beraber anca 3 kere falan gidiyoruz evde de devam ediyorum tabi ama sizin ne güzel maşallahınız var bir de ben kendimi çok gidiyorum zannederdim

Akşam evde sağlıklı sebze yemeği falan yesen daha iyi kuzum ya neyse ki öğlen köfte yemişsin az protein almışsın vücuduna Sabah evde bıraktığım yumurtam geldi aklıma şuanda bu açlıkla ne yerdim onu ah ahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…