♥haftalık kilo verme yarışması♥

bencede yapmaz çok kalori çıkmış inşallah tutarsın gaganı
bende yarım saat önce ara öğünümü yedim ama acıktım yaa daha pazara çıkıcam yemek yok yemek yapıcam dayanırım inşallah
dayanırsın dayanmalısın :) dayan rocki bak yemeyince gece sonunda kendini çok mutlu hissediyorsun :) hel hele tartıda istediğin eksilmeyi görünce iyi ki aç kalmışım diyosun :)

dayanırsın dayanmalısın :) dayan rocki bak yemeyince gece sonunda kendini çok mutlu hissediyorsun :) hel hele tartıda istediğin eksilmeyi görünce iyi ki aç kalmışım diyosun :)
aslında daynırımda şekerim oynadı herhal halsizlik çöküyo sanki bulaşıcı mı ney abcde_123 den bulaştı sanırım

bebek istediğini biliyorum ama hsg hiç duymadım inan, sandım ki rahime regl olunca bakılabilen birşey hani regl bitince bakılmaz illa o zaman bakılacak bişey diyemi ondan sordum
taam ya ne kızıyon

ben de bişiler yemek istiyorum aslında ama yersem çok pişman olcam bildiğimden duruyorum :)

yoğurt varmış ayranı kendim yapıcam hemen şimdikbak dahada mayıştırır uyutursa yemekleri yapmaya gelirsin karışmam
yap yap. ya hafiften uyku yapabilir tabi ama olsun yemek yeme akşama daha iyi. yap bi çorba yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…