hsg ne kızBen adet oldum kızlar
Bu ay hsg çektircem artık başka çarem yok herşeyin hayırlısı
?????????????
bende merak ettiydimiyki sordun
rahim filmi(tüplerin tıkalı olup olmadığına bakılan ufak bi operasyon gibi bişeymiş)hsg ne kız
aaa tüh tüh tüh kaçırdık desenekizlar kirpmadan resim attim geri sildim kirptim bu seferde yüklenmedi bellek yetersiz dedi
dayanırsın dayanmalısın :) dayan rockibencede yapmaz çok kalori çıkmış inşallah tutarsın gaganı
bende yarım saat önce ara öğünümü yedim ama acıktım yaa daha pazara çıkıcam yemek yok yemek yapıcam dayanırım inşallah
hımm zor bişeymi neden yapılıyo?rahim filmi(tüplerin tıkalı olup olmadığına bakılan ufak bi operasyon gibi bişeymiş)
inşallah gönlünden geçen olsun canım. moralini bozma hemen.rahim filmi(tüplerin tıkalı olup olmadığına bakılan ufak bi operasyon gibi bişeymiş)
aslında daynırımda şekerim oynadı herhal halsizlik çöküyo sanki bulaşıcı mı neydayanırsın dayanmalısın :) dayan rockibak yemeyince gece sonunda kendini çok mutlu hissediyorsun :) hel hele tartıda istediğin eksilmeyi görünce iyi ki aç kalmışım diyosun :)
5 dklık bi işlemmiş zor değil uzun süredir bebek isteyip olmayan kişilere çekiliyor ,tedaviye geçmek için çektircem canım aşılama ya..hımm zor bişeymi neden yapılıyo?
kıs tüp diyo kıs regli oldum diyo . bebek istiyo zaar anla da :)hımm zor bişeymi neden yapılıyo?
sağol canım benim herşeyin hayırlısıinşallah gönlünden geçen olsun canım. moralini bozma hemen.
ayran iç ayran :) valla bi kendine getiriyo insanı :)aslında daynırımda şekerim oynadı herhal halsizlik çöküyo sanki bulaşıcı mı neyabcde_123 den bulaştı sanırım
bebek istediğini biliyorum ama hsg hiç duymadım inan, sandım ki rahime regl olunca bakılabilen birşey hani regl bitince bakılmaz illa o zaman bakılacak bişey diyemi ondan sordumkıs tüp diyo kıs regli oldum diyo . bebek istiyo zaar anla da :)
tamam sağol hemen yemekhaneyi arıyorumayran iç ayran :) valla bi kendine getiriyo insanı :)
ben yaptırdım onu canımrahim filmi(tüplerin tıkalı olup olmadığına bakılan ufak bi operasyon gibi bişeymiş)
yoğurt varmış ayranı kendim yapıcam hemen şimdikayran iç ayran :) valla bi kendine getiriyo insanı :)
taam ya ne kızıyonbebek istediğini biliyorum ama hsg hiç duymadım inan, sandım ki rahime regl olunca bakılabilen birşey hani regl bitince bakılmaz illa o zaman bakılacak bişey diyemi ondan sordum
yap yap. ya hafiften uyku yapabilir tabi ama olsun yemek yeme akşama daha iyi. yap bi çorba yeteryoğurt varmış ayranı kendim yapıcam hemen şimdikbak dahada mayıştırır uyutursa yemekleri yapmaya gelirsin karışmam
kız deniz naptın kiloları? verdinmi 10 kilo?sınavlar nasıldı ? D denizdilanKızlarrr tekrar gruba alınmak istiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?