- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Sonradan anladım maşallah büyümüş artık benim kızım da okula başlasa hayatı düzene girecek uyku düzeni kahvaltısı akşam yemesiolsun...genç anne olmadım aslında. 30 yaşımda anne oldum canım. oğlan ilkokul birinci sınıfa gidiyor.
günaydın canımGünaydın kızlar
Bu çok komikmişbeden çok zayıflıycan kız lafı ağzımdan aldın
Günaydın canım sen de benim gibisin kararlı değilsin yani birkaç gün dikkat ediyoruz sonra salıyoruz hem sporu hem diyeti metabolizmamız zaten yavaş yaşlandık ne de olsakızlar ben hala 70 kiloyum ya canım sıkılıyor ben ne zaman 65i göreceğim? çok yavaş veriyorum kiloları. metabolizmam eskiden ne hızlıydı. ah ah. bir de daha çocuk istiyorum hem de bir kaç tane. sabah annemle muhabbet ettik çok üzülüyorum, ben de genetik kan pıhtılaşması sorunu varmış o yüzden kaybetmişim bebeklerimibunu yeni öğrendim ve kendimi suçluyorum şimdi. resmen psikolojim bozuldu
canım sen kendini neden suçluyosun,genetik olan şeyleri biz belirlyemeyiz ki,kendini üzme tedavini ol, mutlu ol ki bebekte kolay olsun :))kızlar ben hala 70 kiloyum ya canım sıkılıyor ben ne zaman 65i göreceğim? çok yavaş veriyorum kiloları. metabolizmam eskiden ne hızlıydı. ah ah. bir de daha çocuk istiyorum hem de bir kaç tane. sabah annemle muhabbet ettik çok üzülüyorum, ben de genetik kan pıhtılaşması sorunu varmış o yüzden kaybetmişim bebeklerimibunu yeni öğrendim ve kendimi suçluyorum şimdi. resmen psikolojim bozuldu
Ben güvenemem zaten çocuğa yanlış şeyler öğretir muhtemelenErkekler hemen bunaliyor yarim birakip kaciyor bizimki de oyle bende kiziyorum bu ise tabi
yaniiiibenimkide öyleydi, bırak sorumluluğunu bilsin kendi yapsın diyip çıkıveriyodu işin içinden
Evde olsam yapardım demiyicem hafta sonu yapmadım3 mil leslie yaptım çok mutluyum
ben de sabahları aç karına içiyorum limon suyu bir de coraspin verdi doktor canım. ah ah yaşlandık be denizcim.Günaydın canım sen de benim gibisin kararlı değilsin yani birkaç gün dikkat ediyoruz sonra salıyoruz hem sporu hem diyeti metabolizmamız zaten yavaş yaşlandık ne de olsa
kan pıhtılaşması sorunu kuzenimde de var doktor sabah akşam taze sıkılmış limon suyu içmesini önermişti
çok üzüldüm neden kendini suçluyorsun ki asla bu hataya düşme rabbimin sınavı bunlar öyle düşün ve bir çaresi mutlaka vardır canım sen böyle yaptıkca kilo veremezsinkızlar ben hala 70 kiloyum ya canım sıkılıyor ben ne zaman 65i göreceğim? çok yavaş veriyorum kiloları. metabolizmam eskiden ne hızlıydı. ah ah. bir de daha çocuk istiyorum hem de bir kaç tane. sabah annemle muhabbet ettik çok üzülüyorum, ben de genetik kan pıhtılaşması sorunu varmış o yüzden kaybetmişim bebeklerimibunu yeni öğrendim ve kendimi suçluyorum şimdi. resmen psikolojim bozuldu
sağol canım. kararlıyım çok yavaş da olsa gidecek kilolarım. burda sohbet ede ede gidecek inşallahcanım sen kendini neden suçluyosun,genetik olan şeyleri biz belirlyemeyiz ki,kendini üzme tedavini ol, mutlu ol ki bebekte kolay olsun :))
bu arada hala70 kiloda olman normal, ilk başlarda hızlı kilo verenler sanıyoki gerçekten kilo veriyorum,tartıda rakamlar eksileri gösteriyor doğru ama ödem,şişlik gidiyo asıl yağların erimesi için ciddi bir çaba göstermek ve belli bir zaman geçmesini beklemek gerekiyor ve vücut duraklama döneminde ise bunun geçmesi 4-6 haftayı bulabiliyomuş yani bu sana özel bir durum değil moralini bozma spora ve diyete devem et.
kesinlikle katılıyorum sanacanım sen kendini neden suçluyosun,genetik olan şeyleri biz belirlyemeyiz ki,kendini üzme tedavini ol, mutlu ol ki bebekte kolay olsun :))
bu arada hala70 kiloda olman normal, ilk başlarda hızlı kilo verenler sanıyoki gerçekten kilo veriyorum,tartıda rakamlar eksileri gösteriyor doğru ama ödem,şişlik gidiyo asıl yağların erimesi için ciddi bir çaba göstermek ve belli bir zaman geçmesini beklemek gerekiyor ve vücut duraklama döneminde ise bunun geçmesi 4-6 haftayı bulabiliyomuş yani bu sana özel bir durum değil moralini bozma spora ve diyete devem et.
Günlük kalori ihtiyacım 1530 muş hep daha az almama rağmen neden kilo veremiyorum acabahttp://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/gunluk-kalori-ihtiyaci-hesaplama
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/temel-metabolizma-kalori-orani-bmr
buralardan hesap yapabilirsin canım,bi incele istersen çünkü herkesin yaş,boy değerine göre değişiyor
zor bir dönemden geçiyorum sanırım, ama dediğin gibi güçlü durmak gerek. zayıflayacağım kararlıyım.çok üzüldüm neden kendini suçluyorsun ki asla bu hataya düşme rabbimin sınavı bunlar öyle düşün ve bir çaresi mutlaka vardır canım sen böyle yaptıkca kilo veremezsin
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/gunluk-kalori-ihtiyaci-hesaplama
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/temel-metabolizma-kalori-orani-bmr
buralardan hesap yapabilirsin canım,bi incele istersen çünkü herkesin yaş,boy değerine göre değişiyor
sbeden @DisiAnka begum75 @beyaz lotus elma_sekerim01 mavimli abcde_123 H Heart of Gold
Selam Kızlar;
08.03.2016: 56.40
09.03.2016: 55.70
10.03.2016: 55.70 Dün dikkat ettim ama vc ye çıkmadım tabii ki bundan sebep dünle aynıyım
Geçen hafta çok güzel yürümüş 12 000 adım atmıştım günlük bu hafta 8000 lerde kaldım
inanmıyorum o yüzden bu hesaplara. herkes en iyi kendi vücudunu bilir ve bence ona da göre davranmalı.Günlük kalori ihtiyacım 1530 muş hep daha az almama rağmen neden kilo veremiyorum acaba
Pazardan eve gelince buzdolabına yerleştirme aşamasında ben de dayanamam atarım ağzıma her şeyden bende de ne mide var arkadaşkız uyutmadı,o enerciyle koştum pazara,geldim eve yaptım yemeğimi ama eve gelince hemen 1 elma lüplettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?