♥haftalık kilo verme yarışması♥

kızlar ben hala 70 kiloyum ya canım sıkılıyor ben ne zaman 65i göreceğim? çok yavaş veriyorum kiloları. metabolizmam eskiden ne hızlıydı. ah ah. bir de daha çocuk istiyorum hem de bir kaç tane. sabah annemle muhabbet ettik çok üzülüyorum, ben de genetik kan pıhtılaşması sorunu varmış o yüzden kaybetmişim bebeklerimi bunu yeni öğrendim ve kendimi suçluyorum şimdi. resmen psikolojim bozuldu

Günaydın canım sen de benim gibisin kararlı değilsin yani birkaç gün dikkat ediyoruz sonra salıyoruz hem sporu hem diyeti metabolizmamız zaten yavaş yaşlandık ne de olsa
kan pıhtılaşması sorunu kuzenimde de var doktor sabah akşam taze sıkılmış limon suyu içmesini önermişti

canım sen kendini neden suçluyosun,genetik olan şeyleri biz belirlyemeyiz ki,kendini üzme tedavini ol, mutlu ol ki bebekte kolay olsun :))
bu arada hala70 kiloda olman normal, ilk başlarda hızlı kilo verenler sanıyoki gerçekten kilo veriyorum,tartıda rakamlar eksileri gösteriyor doğru ama ödem,şişlik gidiyo asıl yağların erimesi için ciddi bir çaba göstermek ve belli bir zaman geçmesini beklemek gerekiyor ve vücut duraklama döneminde ise bunun geçmesi 4-6 haftayı bulabiliyomuş yani bu sana özel bir durum değil moralini bozma spora ve diyete devem et.

ben de sabahları aç karına içiyorum limon suyu bir de coraspin verdi doktor canım. ah ah yaşlandık be denizcim.

çok üzüldüm neden kendini suçluyorsun ki asla bu hataya düşme rabbimin sınavı bunlar öyle düşün ve bir çaresi mutlaka vardır canım sen böyle yaptıkca kilo veremezsin

sağol canım. kararlıyım çok yavaş da olsa gidecek kilolarım. burda sohbet ede ede gidecek inşallah

kesinlikle katılıyorum sana

çok üzüldüm neden kendini suçluyorsun ki asla bu hataya düşme rabbimin sınavı bunlar öyle düşün ve bir çaresi mutlaka vardır canım sen böyle yaptıkca kilo veremezsin
zor bir dönemden geçiyorum sanırım, ama dediğin gibi güçlü durmak gerek. zayıflayacağım kararlıyım.

ben de 2 haftayı geçti yürüyüş yapmayalı. eşim de sabah göbeğinin çok çıktığından şikayet etti. iyi dedim o zaman artık günler uzuyor akşam yürüyüş yapalım kızı da alalım bebek arabasına diye planladık inşallah uygularız. 7 8 aydır aynı kilodayım. geçen sene de 1 nisan da başlamışım 1 yıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…