- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Ne güzel işte öğle arası da çıkmak zorunda kalmazsın öğle arası zor oluyor terleyip soğuma derdin olmaz aslında en güzeli akşam yemeğinden sonra çıkıp yürümekben de 2 haftayı geçti yürüyüş yapmayalı. eşim de sabah göbeğinin çok çıktığından şikayet etti. iyi dedim o zaman artık günler uzuyor akşam yürüyüş yapalım kızı da alalım bebek arabasına diye planladık inşallah uygularız. 7 8 aydır aynı kilodayım. geçen sene de 1 nisan da başlamışım 1 yıl olacak
Maalesef ben 5 haziranda 40 a giricem öncesinde bir bebiş daha istiyorum bakalım inşallah hepimiz istediğimiz kiloya ulaşır bebişlerimizi beklemeye başlarızben de sabahları aç karına içiyorum limon suyu bir de coraspin verdi doktor canım. ah ah yaşlandık be denizcim.
inşallah canım.Maalesef ben 5 haziranda 40 a giricem öncesinde bir bebiş daha istiyorum bakalım inşallah hepimiz istediğimiz kiloya ulaşır bebişlerimizi beklemeye başlarız
Ne güzel işte öğle arası da çıkmak zorunda kalmazsın öğle arası zor oluyor terleyip soğuma derdin olmaz aslında en güzeli akşam yemeğinden sonra çıkıp yürümek
• her pazartesi gece 12 ye kadar bildirim yapılır. .
Günlük kalori ihtiyacım 1530 muş hep daha az almama rağmen neden kilo veremiyorum acaba
kesinlikle aktif olunca daha motive oluyosun ve daha güzel kilo veriyosunsağol canım. kararlıyım çok yavaş da olsa gidecek kilolarım. burda sohbet ede ede gidecek inşallah
bende dayanamadım işte tamda o aşamada 1 elma yedim çıtır çıtır pekte güzeldiPazardan eve gelince buzdolabına yerleştirme aşamasında ben de dayanamam atarım ağzıma her şeyden bende de ne mide var arkadaş
teşekkür ederim canım takip ettiğim bi diyet günlüğü daha var sizinlede fikir alış verişi yapıp kilomu bildirmek isterim hoşbulduk• her pazartesi gece 12 ye kadar bildirim yapılır. .
•iki hafta bildirim yapmayan silinir.
gün içinde listeye ekleyecegim. aramiza hosgeldin
hayırrr gerçek sebebi buldummm. regl oluyormuşum. midem kötüydü acıktım sanmışımNedenlerini bulmuşsun sen zaten canım
aramıza hoşgeldiniz. ben de geçen hafta katıldım. yeniler gelince ben bile eskimeye başladım ne güzel...kızlar bende size katılabilirmiyim
günaydııııınGünaydın kızlar
üzülme canım bir tedavi şekli vardır galiba bunun için hamilelikte bir iğne var sürekli kullanılan tabi hamileyken de kilonu kontrol edebilirsin bence.kızlar ben hala 70 kiloyum ya canım sıkılıyor ben ne zaman 65i göreceğim? çok yavaş veriyorum kiloları. metabolizmam eskiden ne hızlıydı. ah ah. bir de daha çocuk istiyorum hem de bir kaç tane. sabah annemle muhabbet ettik çok üzülüyorum, ben de genetik kan pıhtılaşması sorunu varmış o yüzden kaybetmişim bebeklerimibunu yeni öğrendim ve kendimi suçluyorum şimdi. resmen psikolojim bozuldu
hayırrr gerçek sebebi buldummm. regl oluyormuşum. midem kötüydü acıktım sanmışımhahaha
hoşbulduk canım bende 1 hafta önce başladım diyete buranında takviye edeceğini düşündümaramıza hoşgeldiniz. ben de geçen hafta katıldım. yeniler gelince ben bile eskimeye başladım ne güzel...
Evet hem ailece bir şeyler yapmak en güzelisorma çok fena. öğlen ki yürüyüş arkadaşlarım sabah işe yürüyerek geliyorlar artık çünkü öğlen çok sıcak çok bunalıyoruz önceden mayısın sonuna kadar yürürdük maalesef bu havalar mahvetti. ayrıca ben makyaj yaptığım için güneş kremi süremiyorum ve hemen alnımda elmacıklarda lekeler oluşuyor ve hiç hoşlanmıyorum. terleyip gelmek daha da berbat. en güzeli akşam yemekten sonra yürü gel duşunu al kahveni sütünü iç yat :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?