♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ne güzel işte öğle arası da çıkmak zorunda kalmazsın öğle arası zor oluyor terleyip soğuma derdin olmaz aslında en güzeli akşam yemeğinden sonra çıkıp yürümek

Ne güzel işte öğle arası da çıkmak zorunda kalmazsın öğle arası zor oluyor terleyip soğuma derdin olmaz aslında en güzeli akşam yemeğinden sonra çıkıp yürümek

sorma çok fena. öğlen ki yürüyüş arkadaşlarım sabah işe yürüyerek geliyorlar artık çünkü öğlen çok sıcak çok bunalıyoruz önceden mayısın sonuna kadar yürürdük maalesef bu havalar mahvetti. ayrıca ben makyaj yaptığım için güneş kremi süremiyorum ve hemen alnımda elmacıklarda lekeler oluşuyor ve hiç hoşlanmıyorum. terleyip gelmek daha da berbat. en güzeli akşam yemekten sonra yürü gel duşunu al kahveni sütünü iç yat :)

her pazartesi gece 12 ye kadar bildirim yapılır. .
iki hafta bildirim yapmayan silinir.
gün içinde listeye ekleyecegim. aramiza hosgeldin
teşekkür ederim canım takip ettiğim bi diyet günlüğü daha var sizinlede fikir alış verişi yapıp kilomu bildirmek isterim hoşbulduk

Kızlar günaydınn. sabah kahvaltıda 2 kuru kayısı 5 zeytin az peynir, yeşillik, yeşil çay, yumurta yedim yeşil çay içtim. 1 litreyi geçik su içtim şuana kadar. şimdi ara öğünde 2 ceviz yeyeceğim. öğlen yarımda oğlanın okul toplantısı var. oraya gitmeden hızlıca yemek yemem lazım yemekhanede. yoksa katı şeylere kalırım.o da iyi olmaz.

üzülme canım bir tedavi şekli vardır galiba bunun için hamilelikte bir iğne var sürekli kullanılan tabi hamileyken de kilonu kontrol edebilirsin bence.

Evet hem ailece bir şeyler yapmak en güzeli

Selam Kızlar bu da bu günki menüm

Kahvaltı

3 x Yemek Kaşığı Yulaf Ezmesi 120,00 calori
1 x Su bardağı Süt (Yarım Yağlı)92,00 calori
2 x AdetKuru Kayısı (adet)72,00 calori

Öğlen Yemeği

1 x PorsiyonKarnıyarık241,00 calori
1 / 4 (Çeyrek) x 100 grEkmek (beyaz)80,00 calori

Akşam Yemeği

1 x PorsiyonEtli Kuru Fasulye361,00 calori
1 x Porsiyon Çoban Salata 42,00 calori

Toplam Alınan Kalori
:1008,00 calori

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…