♥haftalık kilo verme yarışması♥

ya bu yiyeceklerle nasıl yaşıyosunuz :))

öğlen işten eve yürüyerek gidip geliyorum arkadaşlar 30 dk toplamda yürüyüş
bir kase ezo gelin çorba ve bir buçuk dilim ekmek bir tek şekerli çay 277 kalori almış bulunmaktayım
akşamki menümüde belirteyim hemen bir porsiyon yoğurtlu mantı yiycem önceden planlanmıştı oda 280 kalori olacak
bir de ara öğün yaparsam akşam 100 kalori alırım kesin
sabahki kahvaltı ile dahil gün içerisinde
toplam 900 kalori ile tamamlıycam günü inş arkadaşlar

ya bu yiyeceklerle nasıl yaşıyosunuz :))
Şuanda tokum canım mesela yani öyle tıka basa olmasa da açım diye saldırmıyorum midem de ufalmış olabilir nescafe içtim sade o da bastırdı öneririmAkşama sadece yoğurtlu kereviz salatası yiyeceğim 1 tabak o kadar misal sonra abur cubura saldırmazsam günlük böyleyim

Zararlı şeyler olsa da kalori oranın güzel ama ekmeği,şekeri,mantıyı olabildiğince diyetinde az bulundur canım

Zararlı şeyler olsa da kalori oranın güzel ama ekmeği,şekeri,mantıyı olabildiğince diyetinde az bulundur canım
canım bir haftadır ekmek hiç yemedim ama bugün artık midem kazındı resmen ekmek aşerdim ve yedim
mantıyıda önceden sözleşmiştik eşimle azcık yiyicem artık bugün malesef
şu şekersiz çay işinide çözmem lazım artık içemiyorum illa tek şeker olacak yoksa içemiyorum
ama yeşil çay içebiliyorum bol bol

Senin abur cubur yiyerek zayıflamanı çok iyi anlıyorum akşam yemeğin hafif oluyor

Yeşil çay daha güzel

Canım bitki çaylarını şekersiz içebiliyorsan normali de içersin bence dene alışacaksın diğer türlü güzel gelmeyecek artıkNormalde tüketmiyorsan hiç arada tabi ki ekmek makarna türleri olur neden olmasın nefsi köreltmek gerek sadece belirtmek istedim

kızlar peki günlük 1000 kalori ile ne kadar kilo verebiliriz bilgisi olan varmı

Bu arada her şeyi ye kilo verirsin ama kararında ye benim gibi tıka basa yeme

yok canım baya kıstım 70 kilo idim hafta başında belli bir diyet yapmadım fakat az yedim regl olamama rağmen bir buçuk kilo verdim o bile beni motive etti
Burası iyi oluyor kilo veren arkadaşların ne kadar az yediğini görünce biz de kısıyoruz ve de sporlarını tabii ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…