- 19 Aralık 2013
- 1.516
- 1.880
- 333
- 35
ben spor yapamıyorum ama çok yoruluyorum çünkü sabah 8 akşam 5 çalışıyorum ama işe yürüyerek gidip geliyorum ve hergün 60 dk yürümüş oluyorum toplamdaBurası iyi oluyor kilo veren arkadaşların ne kadar az yediğini görünce biz de kısıyoruz ve de sporlarını tabii ki
bende onu içemiyorum işte canımBenim midemi yakıyor o yüzden değilse lahana çorbası müdavimiyim
Lahana çorbası diyetini yaparsan 1 hafta sonra 65 e düşeceğine garanti veririm resmen hafifliyosun hem de acıkmadanbende onu içemiyorum işte canım
Ne güzel yaaa zayıf zayıfsınpzt 52.9
salı 52.8
çarş 53
perş 52.8
yaptınmı canım sen nasıl bir diyet bu sadece çorbamı içiyorsunLahana çorbası diyetini yaparsan 1 hafta sonra 65 e düşeceğine garanti veririm resmen hafifliyosun hem de acıkmadan
ya 2.5 tabak kıymalı makarna yedim.Ben onun 15 gram yulafıyla yarım kase çorbalarına bayılıyorum
canım, sen kafaya takma hayırlısıyla güzel geçer inşallah. moral motivasyon çok önemli biliyosun, hem doktorun sana zayıfla demişti sende çok güzel kilo verdin,herşey yolunda gidiyo bunuda geçersin,hiç kafana takmaMotivasyonum çok düşük kızlar kafam sürekli haftaya gitceğim hsg filminde buraya kendimi veremiyorum adetliyim spor da yapamıyorum ama yediklerime kalorime dikkat ediyorum bu süre zarfında bakalım ilerleyen günlerde inşallah özüme dönerim
hey maşallah ,ya biliyomusun bugün bende hiç doymadım, sen ondan sonra bişey yedin mi peki?ya 2.5 tabak kıymalı makarna yedim.
üstüne canga yedim hala açım :))
evet 2 paket cips yedim :))hey maşallah ,ya biliyomusun bugün bende hiç doymadım, sen ondan sonra bişey yedin mi peki?
Canim ben 2 ay veremedim biliyosun oluyo böyle şeyler az daha sabır, onca diyete yürüyüşe ne zamana kadar dayanabilirlerki ,illaki gidecekmartin 3 te biri bitti bahar geldi ben hala zayiflayamiyorum yine durdu.ya sabir
Afiyetolsun olsun,yanlız 2 paketevet 2 paket cips yedim :))
evet canım hamile kaldığım gibi iğne kullanmaya başlıyormuşum sonuna kadar her gün. kiloya da her zaman dikkat etmek gerek. yaşam biçimi bu olmalı. rejim mantığı değil de düzgün sağlıklı beslenme diyelim.üzülme canım bir tedavi şekli vardır galiba bunun için hamilelikte bir iğne var sürekli kullanılan tabi hamileyken de kilonu kontrol edebilirsin bence.
Geçen yıl diyete ilk başladığımda yapmıştım 64 kilodan 5 günde 61 kiloya düşmüştüm ödem atıyor kendini hafif hissediyosun hem de kilo verdiğini görünce motive oluyosun ben ekmek yemeden doymuyorum diyenlere öneriyorum asıl bu diyeti çoğu diyet sitelerinde var 1. gün çorba ve meyve 2. gün çorba ve sebze 3. gün çorba meyve sebze diyo ya ben karışık yapıyorum 3-5 gün bile işe yarıyor yani sadece ekmek makarna pilav tarzı yemiyorum o günlerde diyebilirim ama unutmadan lahana bazı rahatsızlıklara iyi gelmiyo ya buna dikkat etmek lazım tiroid falanyaptınmı canım sen nasıl bir diyet bu sadece çorbamı içiyorsun
İşte budur gözünle gördüğün her şeyi ağzına atmadığın sürece diyet yapmak kilo vermek çok kolay zatenBugün güzel yedim
sabah kıymalı yumurta
1 dilim ekmek
Öğle
40 gr bitter çikolatamı yedim 2 cevizle :)
Akşam 1 orta boy pizza yedim süper bişey kii 852 kcal almışım sadece :)nehirnil111
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?