♥haftalık kilo verme yarışması♥

Burası iyi oluyor kilo veren arkadaşların ne kadar az yediğini görünce biz de kısıyoruz ve de sporlarını tabii ki
ben spor yapamıyorum ama çok yoruluyorum çünkü sabah 8 akşam 5 çalışıyorum ama işe yürüyerek gidip geliyorum ve hergün 60 dk yürümüş oluyorum toplamda

Motivasyonum çok düşük kızlar kafam sürekli haftaya gitceğim hsg filminde buraya kendimi veremiyorum adetliyim spor da yapamıyorum ama yediklerime kalorime dikkat ediyorum bu süre zarfında bakalım ilerleyen günlerde inşallah özüme dönerim

canım, sen kafaya takma hayırlısıyla güzel geçer inşallah. moral motivasyon çok önemli biliyosun, hem doktorun sana zayıfla demişti sende çok güzel kilo verdin,herşey yolunda gidiyo bunuda geçersin,hiç kafana takma

üzülme canım bir tedavi şekli vardır galiba bunun için hamilelikte bir iğne var sürekli kullanılan tabi hamileyken de kilonu kontrol edebilirsin bence.
evet canım hamile kaldığım gibi iğne kullanmaya başlıyormuşum sonuna kadar her gün. kiloya da her zaman dikkat etmek gerek. yaşam biçimi bu olmalı. rejim mantığı değil de düzgün sağlıklı beslenme diyelim.

yaptınmı canım sen nasıl bir diyet bu sadece çorbamı içiyorsun
Geçen yıl diyete ilk başladığımda yapmıştım 64 kilodan 5 günde 61 kiloya düşmüştüm ödem atıyor kendini hafif hissediyosun hem de kilo verdiğini görünce motive oluyosun ben ekmek yemeden doymuyorum diyenlere öneriyorum asıl bu diyeti çoğu diyet sitelerinde var 1. gün çorba ve meyve 2. gün çorba ve sebze 3. gün çorba meyve sebze diyo ya ben karışık yapıyorum 3-5 gün bile işe yarıyor yani sadece ekmek makarna pilav tarzı yemiyorum o günlerde diyebilirim ama unutmadan lahana bazı rahatsızlıklara iyi gelmiyo ya buna dikkat etmek lazım tiroid falan

Bugün güzel yedim
sabah kıymalı yumurta
1 dilim ekmek

Öğle
40 gr bitter çikolatamı yedim 2 cevizle :)

Akşam 1 orta boy pizza yedim süper bişey kii 852 kcal almışım sadece :) nehirnil111
İşte budur gözünle gördüğün her şeyi ağzına atmadığın sürece diyet yapmak kilo vermek çok kolay zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…