♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ben kendimi kötü hissediyorum bu aralar ya misafir agirliyorum ya misafire gidiyorum şimdilik çıkayım yarışmadan size başarılar :*

Cum 11: 301 Karb:33,95 (bu saate kadar biraz fazla oldu farkındayım )
Per : 1001 Karb:92,44g
Çar : 1192 Karb:118,70g
Sal : 1009 Karb:85,03g

Haftasonu muz süt detoksu yapmaya var mısın
zaten bu hafta az yedim çok yürüdüm
bir de detoks yapınca 52 çıkmayayım hemen
nisan 4 hedefi
canım hafta sonları detoks benim için çok zor, cumartesi çok yoğun bir iş günü bekliyor, pazar günüde anneme kahvaltıya gidicem, genel olarak detoks bana zor ya ama hafta içi çarşamba yada cuma belki olabilir bunu haftaya bidaha konuşalım bence

hafta içi de bana zor canım ya
ben haftasonu yapayım sen hafta içi
bakalım bana yetişebilecek misin

hafta içi de bana zor canım ya
ben haftasonu yapayım sen hafta içi
bakalım bana yetişebilecek misin
sana yetişmem zor senin şimdiki kilon benim 1 ay sonraki hedef kilom, beni bilen bilir ben ayda mak.1,5 -1,8 kilo kadar ancak veriyorum, 2 kilo verdiğim daha görülmedi, metabolizmam yavaş sanırım zaten dün kendime hedef koydum ramazana kadar 59,5 olsam bana yeter, çünkü benim finish 58, belki duruma göre 56 olcak ama daha kesin değil

detoksu çarşamba denerim bakalım ama kesin değil

Takılıyorum canımmm

günaydın kızçelerrrrr. kahvaltımı yaptım. yeşil çayımı içtim. suç içmeye başladım. haydi bismillah yeni güne bakalım:))) açlık hissi olmayan bir gün dilerim hepimize...

yaa nehirnil111 ben şimdi napim söyle bana
öğlen yemeğinde bulgur pilavı,nohut,salata var
ben bulguru yemiycem zaten,bitek nohut alcam onuda 125 gram yersem 38 k.hidrat geliyo ve bugünkü toplam k.hidrat öğlene kadar 74 yapıyo
akşamda pırasa yemeğim,mercimek çorbam var bide spordan sonra süt içicem derken yine 100 ü buluyo bu k.hidrat ufff

bide ben fırında biberli kekikli kabak,patates yapıp üzerine sarımsaklı domates sosu ve yoğurt dökmeyi planlıyorum yağ çok az olur hani azcık fırına sürerken kurumasın diye bi kabın içince bulamak için,şimdi ben bunun kalorisini nasıl hesaplıycam peki??

aa bu arada dünkü kalorim 1122 oldu k.hidratta 101,84 e çıktı, sprodan sonra süt içmiştim onu eklemeyi unutmuşum

Ben kendimi kötü hissediyorum bu aralar ya misafir agirliyorum ya misafire gidiyorum şimdilik çıkayım yarışmadan size başarılar :*
Anladım canım ne zaman istersen katılabilirsin
Cum 11: 301 Karb:33,95 (bu saate kadar biraz fazla oldu farkındayım )
Per : 1001 Karb:92,44g
Çar : 1192 Karb:118,70g
Sal : 1009 Karb:85,03g

Gayet güzel kalorilerin belli aralıklarda gitmişsin canım bir şey olmaz sağlam kahvaltı yapmışsın demek ki

nehirnil111 çarşamba 1300 perşembeyi ne sen soor ne ben söliyim canım.. Tam 1950 kalori hala alışamadım işe kahvaltı yapamıyorum oda bütün günümü etkiliyo
Olsun canım düzen oturtup alışana kadar oluyor böyle

Canım niye moralini bozuyorsun ki bu aldığın karbonhidratlar sana zararlı değil ki makarna pilavdan almıyorsun ekmekten hamurişinden değil yani bunlar ne ki korkma bunlardan oran sadece canını sıksın yani aldığın karbonhidrat 200 bile olsa sağlıklı vücutta depolanmıyor elbet karbonhidrat alacak vücudumuz sağlıklı olanı bu yani

Canım ben bazen ayrı ayrı hesaplıyorum fırında sebze diye bir şey yoksa fırın patates kabak gibi hespalamaya çalış olmadı normal bir yemek gibi hesapla ne olacak sonuçta bize ait bir alan

kızlar ay ay dediniz size son durumları vereyim​

12 Mart 2014 saat 04:08’den 14 Mart 2014 saat 16:17’ye kadar Ay Aslan Burcunda büyüyecek

Ay Aslan burcuna geçtiğinde cesaretimiz ve özgürlük hissimiz şaha kalkar

Bu özellikler bizi daha sağlam karakterli,daha açık yürekli, daha verici, daha keyif düşkünü yapacaktır bu günlerde. Aynı zamanda daha gururlu, daha despot ve daha kontrolcü olabiliriz.

Sırtımızı, kalbimizi, damarlarımızı, dolaşım sistemimizi, kan basıncımızı, mide duvarımızı, diyaframımızı, batın bölgemizin iki yanını(yan boşluklar) duyularımızı ve saçlarımızı yöneten Aslan burcu günlerinde bu bölgelerimizi yormadan güçlendirecek hafif egzersizler yapmak çok faydalı olacaktır.

Burcun temsil ettiği besin grubu protein ve vitaminlerdir (et ve süt ürünleri; tahıllar, kuru yemişler, mantar vb.). Bedenimiz proteinleri ve vitaminleri bu günlerde iki kat algılar ve daha etkin bir biçimde değerlendirir. Yani Aslan burcunun etkisi ile bu besin türlerinin emilimi artar.

Bu günlerde protein ve vitamin içeren gıdalara yönelmemiz bedenimiz açısından çok yararlı olacaktır. Bu etki büyüyen ay fazındaki Aslan burcu günlerinde en üst seviyede olur.

Sporcular, egzersiz yapanlar, anne adayları ya da emziren anneler, gelişim çağındaki çocuklar ve kas zayıflığı yaşayanlar için büyük bir avantaj olan bu durum;

Bu besin grubuna ihtiyacımız varsa bu etkinin bilincinde olarak Aslan burcu günlerinde menümüzü bu yönde oluşturmalıyız. Fakat sindiriminde zorlanıyorsak, bizi rahatsız ediyorsa porsiyonlarımızı küçültmeliyiz. Yani yapmamız gereken bedenimizin ihtiyacına göre protein ve vitamin içerikli porsiyonlarınızı küçültmek ya da büyütmek. Başka bir deyişle“ihtiyacımız varsa daha fazla protein-vitamin rahatsızlık veriyorsa daha az protein-vitamin”formülü.

arkadaşlar yazı baya uzun, daha ayrıntılı okumak isteyenler burdan ulaşabilir

http://kozmikbakim.kadinlarkulubu.com/2014/03/ay-aslan-burcunda.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…