Sağol canım amingeçmiş olsun canım,acil şifalar dilerim
begum75 bir tek pazartesin var diğer günlerin yok
halacocuksun kalori yarışmasını bıraktın mı bu hafta hiç bildirim yapmadın
abcde_123 Salıdan itibaren kalorilerin yok
@demali pazartesiden itibaren yok yarışmıyor musun
D damlasr salı gününden itibaren kalorilerin yok
@deniz3344 kalori yarışmasını bıraktın mı kilonu bildiriyorsun ama salı beri hiç yazmamışsın kalorini
Kızlar pazartesi kadar da verebilirsiniz hatırlatmak maksatlı yazdım
begum75 bir tek pazartesin var diğer günlerin yok
halacocuksun kalori yarışmasını bıraktın mı bu hafta hiç bildirim yapmadın
abcde_123 Salıdan itibaren kalorilerin yok
@demali pazartesiden itibaren yok yarışmıyor musun
D damlasr salı gününden itibaren kalorilerin yok
@deniz3344 kalori yarışmasını bıraktın mı kilonu bildiriyorsun ama salı beri hiç yazmamışsın kalorini
Kızlar pazartesi kadar da verebilirsiniz hatırlatmak maksatlı yazdım
Ayyyy yine mi ay büyüyo ayla yarış yapıyorum resmenevet canım ay büyüyor,sen bu aşamada küçülebiliyosan süperbunu avanja çevirip ay küçülürken hızını dahada arttırabilirsin
Cum 11: 301 Karb:33,95 (bu saate kadar biraz fazla oldu farkındayım)
Per : 1001 Karb:92,44g
Çar : 1192 Karb:118,70g
Sal : 1009 Karb:85,03g
canım hafta sonları detoks benim için çok zor, cumartesi çok yoğun bir iş günü bekliyor, pazar günüde anneme kahvaltıya gidicem, genel olarak detoks bana zor yaHaftasonu muz süt detoksu yapmaya var mısın
zaten bu hafta az yedim çok yürüdüm
bir de detoks yapınca 52 çıkmayayım hemen
nisan 4 hedefi
canım hafta sonları detoks benim için çok zor, cumartesi çok yoğun bir iş günü bekliyor, pazar günüde anneme kahvaltıya gidicem, genel olarak detoks bana zor yaama hafta içi çarşamba yada cuma belki olabilir bunu haftaya bidaha konuşalım bence
sana yetişmem zor senin şimdiki kilon benim 1 ay sonraki hedef kilom, beni bilen bilir ben ayda mak.1,5 -1,8 kilo kadar ancak veriyorum, 2 kilo verdiğim daha görülmedi, metabolizmam yavaş sanırımhafta içi de bana zor canım ya
ben haftasonu yapayım sen hafta içi
bakalım bana yetişebilecek misin
sana yetişmem zor senin şimdiki kilon benim 1 ay sonraki hedef kilom, beni bilen bilir ben ayda mak.1,5 -1,8 kilo kadar ancak veriyorum, 2 kilo verdiğim daha görülmedi, metabolizmam yavaş sanırımzaten dün kendime hedef koydum ramazana kadar 59,5 olsam bana yeter, çünkü benim finish 58, belki duruma göre 56 olcak ama daha kesin değil
detoksu çarşamba denerim bakalım ama kesin değil
Canim ben 2 ay veremedim biliyosun oluyo böyle şeyler az daha sabır, onca diyete yürüyüşe ne zamana kadar dayanabilirlerki ,illaki gidecek
Anladım canım ne zaman istersen katılabilirsinBen kendimi kötü hissediyorum bu aralar ya misafir agirliyorum ya misafire gidiyorum şimdilik çıkayım yarışmadan size başarılar :*
Cum 11: 301 Karb:33,95 (bu saate kadar biraz fazla oldu farkındayım)
Per : 1001 Karb:92,44g
Çar : 1192 Karb:118,70g
Sal : 1009 Karb:85,03g
bende detoks yapacak irade olsaydi kilomda azalmis olurduSabır sabır nereye kadar hazır havalar da ısınmışken bir detoks yapalım topikçek
o zaman sana nacizhane tavsiyem,yürüyüşün yanında kardio çalışmanbenim gecen kaçıncı 2 ay
Olsun canım düzen oturtup alışana kadar oluyor böylenehirnil111 çarşamba 1300 perşembeyi ne sen soor ne ben söliyim canım.. Tam 1950 kalori hala alışamadım işe kahvaltı yapamıyorum oda bütün günümü etkiliyo
yaanehirnil111 ben şimdi napim söyle bana
öğlen yemeğinde bulgur pilavı,nohut,salata var
ben bulguru yemiycem zaten,bitek nohut alcam onuda 125 gram yersem 38 k.hidrat geliyo ve bugünkü toplam k.hidrat öğlene kadar 74 yapıyo
akşamda pırasa yemeğim,mercimek çorbam var bide spordan sonra süt içicem derken yine 100 ü buluyo bu k.hidrat ufff
bide ben fırında biberli kekikli kabak,patates yapıp üzerine sarımsaklı domates sosu ve yoğurt dökmeyi planlıyorum yağ çok az olur hani azcık fırına sürerken kurumasın diye bi kabın içince bulamak için,şimdi ben bunun kalorisini nasıl hesaplıycam peki??
aa bu arada dünkü kalorim 1122 oldu k.hidratta 101,84 e çıktı, sprodan sonra süt içmiştim onu eklemeyi unutmuşum
canım benim belkide yaptıklarını değiştirmen gerekiyordur. sürekli aynı şekilde spor ya da beslenme düzeni olunca metabolizma kendini ona göre ayarlıyomuş.martin 3 te biri bitti bahar geldi ben hala zayiflayamiyorum yine durdu.ya sabir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?