♥haftalık kilo verme yarışması♥

aslında sabahı güçlü yapıp karatay tipi beslenebilirsin günde 2 öğün ama dayanmak mesele tabi
öğlen pilav makarna bizdede çıkıyo ama almıyorum yanında et,bakliyat,sebze vs..salata,ayran,yoğurt,meyva falan olmuyomu onlardan alıp yiyebilirsin
akşamki menü de süper bence

heee anladım pamam
daha karar vermemiş zati belkimde öyle yapar

Canım makarna pilavın yanında sebze çorba et tavuk olmuyor mu onlardan ye sadece öğlen yemeği boş geçilir mi hiç biskremle nasıl duruyorsun ben 1 taneyle de duramazdım

nehirnil111 begum75 kızlarcım aslında bu ara keyifsizim diye herhalde
iki sabahtır kahvaltı yapmıyorum
ve de işe 25 dakika yürüyerek geliyorum siz hesap edin
öğlen de istemiyor canım
ikigündür pilavın makaranın yanında çıkan yemek te bana uymadı ondan yemedim

tavuk falan çıkıyor arada
o zaman yerim ama normalde yemeyeyim diyorum diğer günlerde
kafa gitti benim iyice

bazen kafa takılabiliyo bazı şeylere
herşeyin hayırlısı olsun, hiçbirşeyi takma kafana ve zaman bırak
yemeğin sana uymadğı günlerde ceviz,ekmek,süt gibi şeyler yiyebilirsin ama sabahı kuvvetli yap, yumurtanı zeytin peynirini ye ceviz badem hatta meyvada ye,beslenmeni güçlü tutmazsan bir süre enerjin düşer ve keyifsizleşirsin,o yüzden dikkat et kendine vücudunu açlıkla terbiye etme

kızlar merhaba, mecburen yemekhanede yiyorum, bugün çorba, makarna, ayran ve kadınbudu köfte vardı. çorba ayran ve bir tane de kadınbudu köfte ( 2 tane vardı) yedim. kadınbudu iyi olmadı ama napalım. seçenek yok..

yoo bence iyi olmuş, proteindir oda lazım, çorba ve ayranla acıkabilirdin,afiyet olsun

Tamam canım haklısın
keyifsizim diye salmamalıyım kendimi

evet öğlen yedim zaten çok kalorili ton balığıda yemek istemiyorum ama şu bi gerçekki doyurucu ekmeksiz gayet güzel doyuruyor
benim bir adet kocam var canım mecbur ortak yiyceğimiz bir yemek yapmak zorundayım
Bende evliyim canım eşime normal yemek yapıp(pilavı makarnası bile oluyor) kendime öyle de yapabiliyorum artık ayırdım yemekleri Bu akşam ama beraber sucuklu yumurta yiyeceğiz canımız istediTonbalığı candır kalorisine bakma balığın kalorisine bakılmaz canım çok sağlıklı bol proteinli karbonhidratsız yiyecek
heee anladım pamam
daha karar vermemiş zati belkimde öyle yapar
Çaydırmaya çalışıyoruz işte fazla yemesin diye
Anladım canım arada olur öyle dayanamayacağın günlerde az makarna falan al ben aldım yani azdan bir şey olmaz bulgur çıkarsa yiyebilirsin

Kadınbudu gayet güzel olmuş protein alman gerekir yani pirinci pilavdaki gibi zararlı değil canım

Bu gün ki menüm biraz saçma oldu geç saatte kahvaltı yapıp acıkmadan bir şeyler yedim yine

Kahvaltı
1 / 2 (Yarım) x 100 gr Kaşar Peyniri( yağlı) 206,50 calori
2 x Porsiyon Çoban Salata (Yağsız) 42,00 calori
10 x Adet Siyah Zeytin (3gr) 80,00 calori
1 / 4 (Çeyrek) x 100 gr Ekmek (çavdar) 60,75 calori

Öğlen Yemeği
3 x Adet Ev Kurabiyesi 243,00 calori
1 x Porsiyon Kek 183,00 calori

Akşam Yemeği
1 x Porsiyon Etli Bezelye Yemeği 348,00 calori
1 x Dilim Çavdar Ekmeği 63,00 calori

Ara Öğün (Gece) 1 x Porsiyon Yoğurt Tam Yağlı 99,00 calori

Toplam Alınan Kalori
: 1325,25 calori
Dün akşam ilk kez yoğurt acı pul biber limon kürünü denedim güzelmiş bu akşam yine yapıcam

tabi yanına getirdin kekleri kurabiyeleri yanınada çay alıp yedin dayanamadın demi
olan oldu yapcak bişey yok,akşam bezelyeyle kalırsın inşallah başka şey yemezsin

akşam menüsü konusunda hala karar vermedim aklıma hiç birşey gelmiyor ki
ıspanak olabilir, yoğurtlu kereviz olabilir, kabak yemeği olabilir, karnabahar brokili falan haşlayabilirsin yoğurtlu sezimzotu olabilir pırasa yemeği olabilir... aklıma gelenler bunlar.

buldum canım şimdi o diyeti pazartesi başlıycam ozaman bakalım bende işe yarıycakmı peki 55 kiloya nasıl düştün varmı bir sırrın
Oooo ben 52.70 leri gördüm Aralık başından bu yana 3 kilo almışım işte
Evde yapabileceğim sporları araştırırken ip atlamanın çok kalori yaktırdığını öğrendim 60 kilo falandım günde 3000 sayı atlıyordum ip atlarken karnını ve bacakları sıkıyosun fark etmeden incecik olmuştum Mart gibi 42 beden pantolon giyerken Eylül de 36 ya inmiştim

Öğle yemeğini evden hazırlayıp getirebilirsin

Kıyamam sana sevdiklerini yiyeceksin diye az az yemişsin

Canım kalori yarışmasını bıraktın mı bu hafta hiç bildirmedin bir tek Salı günün var diğer yerler yok bu şekilde kolay takip edemiyorum
Ben var yaaa seni etiketlemiyor muşum yeni fark ettim menülerimi yazarken etiketliyim bundan sonra

[Evde yapabileceğim sporları araştırırken ip atlamanın çok kalori yaktırdığını öğrendim 60 kilo falandım günde 3000 sayı atlıyordum ip atlarken karnını ve bacakları sıkıyosun fark etmeden incecik olmuştum Mart gibi 42 beden pantolon giyerken Eylül de 36 ya inmiştim[/QUOTE]
ip atlamak çok zorrrrrr. maşallah sana..

ip atlamak çok zorrrrrr. maşallah sana..[/QUOTE]
bencede çok zor hatta en zor
o yüzden denizi her zaman tebrik ediyorum

Ben var yaaa seni etiketlemiyor muşum yeni fark ettim menülerimi yazarken etiketliyim bundan sonra

İşte bende onu diyorum hiç bir kalorin falan yok bende neyse bu hafta böyle oldu

Öğle yemeği dışında güzel menün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…