sana katılıyorum,kesinlikle yapılan spor değiştirilmelicanım benim belkide yaptıklarını değiştirmen gerekiyordur. sürekli aynı şekilde spor ya da beslenme düzeni olunca metabolizma kendini ona göre ayarlıyomuş.
bence de kardiyo zayıflamak için çok etkili oluyoo zaman sana nacizhane tavsiyem,yürüyüşün yanında kardio çalışman
Vardır vardıııırbende detoks yapacak irade olsaydi kilomda azalmis olurdu
nehir i yine etiketleyemedin tam olarak nehirnil111 di, bu ne kısmetsiliksbeden @DisiAnka begum75 halacocuksun elma_sekerim01 mavimli abcde_123 @kitara_84 nehirnil
veeee etiketlemeyi unuttuğum bütün Kızlar;
Biraz önce KETEM (Kanser Erken Teşhis ve Eğitim Merkezi) nin seminerindeydim çok tatlı bir doktor seminer verdi
Meme ve Rahim ağzı Kanseri Taramaları ile ilgili sizinle de paylaşmak istedim Erken Teşhis Hayat kurtarır diyor doktorumuz
Bahtsız bedevi gibiyim
Anladım canım ne zaman istersen katılabilirsin
Gayet güzel kalorilerin belli aralıklarda gitmişsin canım bir şey olmaz sağlam kahvaltı yapmışsın demek ki
Kendine dikkat et ama olur mu bırakma sakınÇok saol canım öpüyorum hepinizi
Hayırlı cumalar canım nasılsınSelamun aleykum kizlar hayirli cumalar hepimize
buldum canım şimdi o diyeti pazartesi başlıycam ozaman bakalım bende işe yarıycakmı peki 55 kiloya nasıl düştün varmı bir sırrınGeçen yıl diyete ilk başladığımda yapmıştım 64 kilodan 5 günde 61 kiloya düşmüştüm ödem atıyor kendini hafif hissediyosun hem de kilo verdiğini görünce motive oluyosun ben ekmek yemeden doymuyorum diyenlere öneriyorum asıl bu diyeti çoğu diyet sitelerinde var 1. gün çorba ve meyve 2. gün çorba ve sebze 3. gün çorba meyve sebze diyo ya ben karışık yapıyorum 3-5 gün bile işe yarıyor yani sadece ekmek makarna pilav tarzı yemiyorum o günlerde diyebilirim ama unutmadan lahana bazı rahatsızlıklara iyi gelmiyo ya buna dikkat etmek lazım tiroid falan
sabah süzme peynir(30 kcal) + bir dilim ekmek(66 kcal) + çay(22 kcal)
ara 10 gr çikolata 55 kkal =173 kcal
öğlen yarım kase çorba (93 kcal)+ ton balıklı salata(300 kcal)=393 kcal
akşama ne yiycem daha belli değilşuan için toplam 649 kkal almış bulunmaktayım
sebze + yine çorba da olabilir nehir, öğlen protein yemiş çünküAkşamda proteinli bir şeyler yersen çok güzel kapatırsın günü öğlen tonbalığı varmış çünkü karbonhidratın çok azdır ekmeği çikolatayı pek görmezsek
çikolata ikramdı çeviremedim ayy işyerinde olmak zor diyet yaparken o tatlı getiriyor o çikolata hayır diyetteyim desen almasan yanlış anlıyorlar off ama artık çabucak kilo vermem lazım bugün 67.8 idim sabah tartıldığımda şöyle bir 63 ü görsemAkşamda proteinli bir şeyler yersen çok güzel kapatırsın günü öğlen tonbalığı varmış çünkü karbonhidratın çok azdır ekmeği çikolatayı pek görmezsek
akşam menüsü konusunda hala karar vermedim aklıma hiç birşey gelmiyor kisebze + yine çorba da olabilir nehir, öğlen protein yemiş çünkü
Ben bütün günü proteinli geçirsin vücudu şaşırsın diye söyledimsebze + yine çorba da olabilir nehir, öğlen protein yemiş çünkü
Canım makarna pilavın yanında sebze çorba et tavuk olmuyor mu onlardan ye sadece öğlen yemeği boş geçilir mi hiç biskremle nasıl duruyorsun ben 1 taneyle de duramazdımİki gündür öğlen iş yerinde yemek yemiyorum
acıkıyor muyum azıcık
acıkınca bir iki çubuk kraker yiyorum
ellerim titreme noktasına gelirse bir biskrem yiyorum
akşam da tavuk salata ayran yiyeceğim bu akşam
daha sağlıklı olarak atıştırma için badem ceviz falan alayım bari
öğlen yemekte sağlıklı bişeyler olursa gider yerim
ama makarna pilav tarzı şeyler çok çıkıyor bizde
o günler yemem ara öğün gibi geçiştiririm
fikir iyi mi kötü mü acaba ya
kızlar
çikolata ikramdı çeviremedim ayy işyerinde olmak zor diyet yaparken o tatlı getiriyor o çikolata hayır diyetteyim desen almasan yanlış anlıyorlar off ama artık çabucak kilo vermem lazım bugün 67.8 idim sabah tartıldığımda şöyle bir 63 ü görsem
evet öğlen yedim zaten çok kalorili ton balığıda yemek istemiyorum ama şu bi gerçekki doyurucu ekmeksiz gayet güzel doyuruyorBen bütün günü proteinli geçirsin vücudu şaşırsın diye söyledim
Arada olur öyle canım görürsün çok bir fazlan yok yaniBen akşam ne yiyeceğimi bilemediğim günlerde kereviz salatası yapıp yiyorum ya da yumurta haşlıyorum Bugünlerde tonbalıklı salataya da sardım gerçi ama sen öğlen yemişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?