♥haftalık kilo verme yarışması♥

nehir i yine etiketleyemedin tam olarak nehirnil111 di, bu ne kısmetsilik nehirnil111

buldum canım şimdi o diyeti pazartesi başlıycam ozaman bakalım bende işe yarıycakmı peki 55 kiloya nasıl düştün varmı bir sırrın

sabah süzme peynir(30 kcal) + bir dilim ekmek(66 kcal) + çay(22 kcal)
ara 10 gr çikolata 55 kkal =173 kcal
öğlen yarım kase çorba (93 kcal)+ ton balıklı salata(300 kcal)=393 kcal
akşama ne yiycem daha belli değil şuan için toplam 649 kkal almış bulunmaktayım

Akşamda proteinli bir şeyler yersen çok güzel kapatırsın günü öğlen tonbalığı varmış çünkü karbonhidratın çok azdır ekmeği çikolatayı pek görmezsek

İki gündür öğlen iş yerinde yemek yemiyorum
acıkıyor muyum azıcık
acıkınca bir iki çubuk kraker yiyorum
ellerim titreme noktasına gelirse bir biskrem yiyorum
akşam da tavuk salata ayran yiyeceğim bu akşam
daha sağlıklı olarak atıştırma için badem ceviz falan alayım bari
öğlen yemekte sağlıklı bişeyler olursa gider yerim
ama makarna pilav tarzı şeyler çok çıkıyor bizde
o günler yemem ara öğün gibi geçiştiririm
fikir iyi mi kötü mü acaba ya
kızlar

Akşamda proteinli bir şeyler yersen çok güzel kapatırsın günü öğlen tonbalığı varmış çünkü karbonhidratın çok azdır ekmeği çikolatayı pek görmezsek
çikolata ikramdı çeviremedim ayy işyerinde olmak zor diyet yaparken o tatlı getiriyor o çikolata hayır diyetteyim desen almasan yanlış anlıyorlar off ama artık çabucak kilo vermem lazım bugün 67.8 idim sabah tartıldığımda şöyle bir 63 ü görsem

sebze + yine çorba da olabilir nehir, öğlen protein yemiş çünkü
Ben bütün günü proteinli geçirsin vücudu şaşırsın diye söyledim
Canım makarna pilavın yanında sebze çorba et tavuk olmuyor mu onlardan ye sadece öğlen yemeği boş geçilir mi hiç biskremle nasıl duruyorsun ben 1 taneyle de duramazdım

Arada olur öyle canım görürsün çok bir fazlan yok yani Ben akşam ne yiyeceğimi bilemediğim günlerde kereviz salatası yapıp yiyorum ya da yumurta haşlıyorumBugünlerde tonbalıklı salataya da sardım gerçi ama sen öğlen yemişsin

evet öğlen yedim zaten çok kalorili ton balığıda yemek istemiyorum ama şu bi gerçekki doyurucu ekmeksiz gayet güzel doyuruyor
benim bir adet kocam var canım mecbur ortak yiyceğimiz bir yemek yapmak zorundayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…