- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
09.03.2016 Çarşamba:1.351Kıyamam sana sevdiklerini yiyeceksin diye az az yemişsin
Canım kalori yarışmasını bıraktın mı bu hafta hiç bildirmedin bir tek Salı günün var diğer yerler yok bu şekilde kolay takip edemiyorum
Aslında öğle yemeği olmadı o seminer sırasında verdiler çay yanında güzel gittiİşte bende onu diyorum hiç bir kalorin falan yok bende neyse bu hafta böyle oldu
Öğle yemeği dışında güzel menün
ip atlamak çok zorrrrrr. maşallah sana..[/QUOTE][Evde yapabileceğim sporları araştırırken ip atlamanın çok kalori yaktırdığını öğrendim 60 kilo falandım günde 3000 sayı atlıyordum ip atlarken karnını ve bacakları sıkıyosun fark etmeden incecik olmuştum Mart gibi 42 beden pantolon giyerken Eylül de 36 ya inmiştim
Çalıştığım yer dışarıdan yiyecek almıyor canımÖğle yemeğini evden hazırlayıp getirebilirsin
Yaaaa çok merak ettim nasıl bir yer neden almıyolarÇalıştığım yer dışarıdan yiyecek almıyor canım
yakınlarda sağlıklı yemek yiyebileceğim yerler de yok malesef
bencede çok zor hatta en zorip atlamak çok zorrrrrr. maşallah sana..
Teşekkür ederim can canbencede çok zor hatta en zor
o yüzden denizi her zaman tebrik ediyorum
Ayyy çok güldüm buna
hayır yanlız kısmetsiz yazarken bile becerememişim, artık yine nehirden mi kaynaklıAyyy çok güldüm buna
ben ayrı yemek yiyemiyorum ya bide 5 buçukta evde oluyorum o saatten sonra iki ayrı yemekle uğraşamıyorum bide bebğim var ona da ayrı bişeyler hazırla yedir derken zaman yetmiyor bana malesefBende evliyim canım eşime normal yemek yapıp(pilavı makarnası bile oluyor) kendime öyle de yapabiliyorum artık ayırdım yemekleriBu akşam ama beraber sucuklu yumurta yiyeceğiz canımız istedi Tonbalığı candır kalorisine bakma balığın kalorisine bakılmaz canım
3000 mi bir günde nasıl ya nası atlıyordun o kadar canım ben eve gidip yorgun argın hayatta okadar atlayamamkiOooo ben 52.70 leri gördüm Aralık başından bu yana 3 kilo almışım işte
Evde yapabileceğim sporları araştırırken ip atlamanın çok kalori yaktırdığını öğrendim 60 kilo falandım günde 3000 sayı atlıyordum ip atlarken karnını ve bacakları sıkıyosun fark etmeden incecik olmuştum Mart gibi 42 beden pantolon giyerken Eylül de 36 ya inmiştim
maşallah hedefe gel kız 3 ayda 8-9 kilo vercem diyo ben 3ben ayrı yemek yiyemiyorum ya bide 5 buçukta evde oluyorum o saatten sonra iki ayrı yemekle uğraşamıyorum bide bebğim var ona da ayrı bişeyler hazırla yedir derken zaman yetmiyor bana malesef
ama çok kararlıyım 1 haziranda o 60 kg yi görecem inş çok istiyorum
evet fikir alıcam artık sizden sürekli ıspanak bugün yattı kafama yumurtalı ıspanak yapıcam inşıspanak olabilir, yoğurtlu kereviz olabilir, kabak yemeği olabilir, karnabahar brokili falan haşlayabilirsin yoğurtlu sezimzotu olabilir pırasa yemeği olabilir... aklıma gelenler bunlar.
Ben müneccimim kızım bir kerem herşeyi görürüm ne sandınçok şükür anlaştınız
deniz etiketlemeyi kırmızı yapınca etiketlendin sanıyo ama sadece rengi kırmızı oluyo
09.03.2016 Çarşamba:1.351
10.03.2016 Perşembe:1.132
11.03.2016 Cuma :1.008 kaloriymiş canım bu hafta sonu da yediklerimi bir kağıda yazıcam ptsi hesaplar bildiririm
He şimdi olduAslında öğle yemeği olmadı o seminer sırasında verdiler çay yanında güzel gitti
Bende bir sorun var kesinhayır yanlız kısmetsiz yazarken bile becerememişim, artık yine nehirden mi kaynaklıbenden mi bilemedim
ben ayrı yemek yiyemiyorum ya bide 5 buçukta evde oluyorum o saatten sonra iki ayrı yemekle uğraşamıyorum bide bebğim var ona da ayrı bişeyler hazırla yedir derken zaman yetmiyor bana malesef
ama çok kararlıyım 1 haziranda o 60 kg yi görecem inş çok istiyorum
benim kiom fazla ama canım irademe sahip çıkıp vermek zorundayımmaşallah hedefe gel kız 3 ayda 8-9 kilo vercem diyo ben 3
kendimden şüphe ettim şimdi bende çıtayı azcık yükseltsem mi ki
Bence de bazen tokum diye evde öyle yemeği yemiyorum aç olmasam bile öğleden sonra işyerindeki yemek kokuları beni mahvediyor acıkıyorumçikolata ikramdı çeviremedim ayy işyerinde olmak zor diyet yaparken o tatlı getiriyor o çikolata hayır diyetteyim desen almasan yanlış anlıyorlar off ama artık çabucak kilo vermem lazım bugün 67.8 idim sabah tartıldığımda şöyle bir 63 ü görsem
Zaten bu kiloların sebebi bu bir adet kocalar onlara yapıp kendimiz yemekten kilo alıyoruz bizevet öğlen yedim zaten çok kalorili ton balığıda yemek istemiyorum ama şu bi gerçekki doyurucu ekmeksiz gayet güzel doyuruyor
benim bir adet kocam var canım mecbur ortak yiyceğimiz bir yemek yapmak zorundayım
Yazmadan edemiycem kuru fasulye pilav yaptım ikisinden de yemiycem diye yanına karnabahar haşlayıp üzerine yumurta kırıp fırına verdim eve geldi bu koku ne ben eve sokma bunları demedim mi diye dırdır etmeye başladı o kadar çok sinirlendim ki 1 er tabak kuru fasulye pilav yedimevet öğlen yedim zaten çok kalorili ton balığıda yemek istemiyorum ama şu bi gerçekki doyurucu ekmeksiz gayet güzel doyuruyor
benim bir adet kocam var canım mecbur ortak yiyceğimiz bir yemek yapmak zorundayım
Karnabahar ne oldu peki bu durumdaYazmadan edemiycem kuru fasulye pilav yaptım ikisinden de yemiycem diye yanına karnabahar haşlayıp üzerine yumurta kırıp fırına verdim eve geldi bu koku ne ben eve sokma bunları demedim mi diye dırdır etmeye başladı o kadar çok sinirlendim ki 1 er tabak kuru fasulye pilav yedim
benimki destek olur bana ama gönlü razı olmuyor ayrı şeyler yemeye zorluyo bu kez sende ye diyeYazmadan edemiycem kuru fasulye pilav yaptım ikisinden de yemiycem diye yanına karnabahar haşlayıp üzerine yumurta kırıp fırına verdim eve geldi bu koku ne ben eve sokma bunları demedim mi diye dırdır etmeye başladı o kadar çok sinirlendim ki 1 er tabak kuru fasulye pilav yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?