♥haftalık kilo verme yarışması♥

Kıyamam sana sevdiklerini yiyeceksin diye az az yemişsin

Canım kalori yarışmasını bıraktın mı bu hafta hiç bildirmedin bir tek Salı günün var diğer yerler yok bu şekilde kolay takip edemiyorum
09.03.2016 Çarşamba:1.351
10.03.2016 Perşembe:1.132
11.03.2016 Cuma :1.008 kaloriymiş canım bu hafta sonu da yediklerimi bir kağıda yazıcam ptsi hesaplar bildiririm

ip atlamak çok zorrrrrr. maşallah sana..[/QUOTE]
Zor değil aslında 60 kiloyken biraz zordu tabii de vücut alışıp kilo verdikçe daha da kolaylaşıyor

ben ayrı yemek yiyemiyorum ya bide 5 buçukta evde oluyorum o saatten sonra iki ayrı yemekle uğraşamıyorum bide bebğim var ona da ayrı bişeyler hazırla yedir derken zaman yetmiyor bana malesef
ama çok kararlıyım 1 haziranda o 60 kg yi görecem inş çok istiyorum

3000 mi bir günde nasıl ya nası atlıyordun o kadar canım ben eve gidip yorgun argın hayatta okadar atlayamamki
sen süpersin ya 65 ile başlayıp 52 yi görmek muhteşem darısı bana inş

maşallah hedefe gel kız 3 ayda 8-9 kilo vercem diyo ben 3
kendimden şüphe ettim şimdi bende çıtayı azcık yükseltsem mi ki

ıspanak olabilir, yoğurtlu kereviz olabilir, kabak yemeği olabilir, karnabahar brokili falan haşlayabilirsin yoğurtlu sezimzotu olabilir pırasa yemeği olabilir... aklıma gelenler bunlar.
evet fikir alıcam artık sizden sürekli ıspanak bugün yattı kafama yumurtalı ıspanak yapıcam inş

çok şükür anlaştınız
deniz etiketlemeyi kırmızı yapınca etiketlendin sanıyo ama sadece rengi kırmızı oluyo
Ben müneccimim kızım bir kerem herşeyi görürüm ne sandın
09.03.2016 Çarşamba:1.351
10.03.2016 Perşembe:1.132
11.03.2016 Cuma :1.008 kaloriymiş canım bu hafta sonu da yediklerimi bir kağıda yazıcam ptsi hesaplar bildiririm

Aslında öğle yemeği olmadı o seminer sırasında verdiler çay yanında güzel gitti
He şimdi olduTamam canım müsait olduğunda yazarsın hafta sonu bende burada olmuyorum zaten

Çay yanında gitmez mi gerçi ben en çok kahve yanında severim öyle şeyleri

hayır yanlız kısmetsiz yazarken bile becerememişim, artık yine nehirden mi kaynaklı benden mi bilemedim
Bende bir sorun var kesin

Bebekle daha zor tabi ki bu durumlar canım halledersin inşallah hedefine ulaşacaksın istemek başarmanın yarısıdır

Bence de bazen tokum diye evde öyle yemeği yemiyorum aç olmasam bile öğleden sonra işyerindeki yemek kokuları beni mahvediyor acıkıyorum

evet öğlen yedim zaten çok kalorili ton balığıda yemek istemiyorum ama şu bi gerçekki doyurucu ekmeksiz gayet güzel doyuruyor
benim bir adet kocam var canım mecbur ortak yiyceğimiz bir yemek yapmak zorundayım
Zaten bu kiloların sebebi bu bir adet kocalar onlara yapıp kendimiz yemekten kilo alıyoruz biz

evet öğlen yedim zaten çok kalorili ton balığıda yemek istemiyorum ama şu bi gerçekki doyurucu ekmeksiz gayet güzel doyuruyor
benim bir adet kocam var canım mecbur ortak yiyceğimiz bir yemek yapmak zorundayım
Yazmadan edemiycem kuru fasulye pilav yaptım ikisinden de yemiycem diye yanına karnabahar haşlayıp üzerine yumurta kırıp fırına verdim eve geldi bu koku ne ben eve sokma bunları demedim mi diye dırdır etmeye başladı o kadar çok sinirlendim ki 1 er tabak kuru fasulye pilav yedim

Karnabahar ne oldu peki bu durumda

benimki destek olur bana ama gönlü razı olmuyor ayrı şeyler yemeye zorluyo bu kez sende ye diye
afiyet olsun olsada yesem bi kuru pilav off ama yok yok ne saçmalıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…