- 19 Aralık 2013
- 1.516
- 1.880
- 333
- 35
aynen o bir adet kocalar olmasa kendimeize özel tatlı pasta kek ağır yemekler yaparmıyız şahsen ben yapmam yerim atıştırmalık bişeyler oturrum aşşağıZaten bu kiloların sebebi bu bir adet kocalar onlara yapıp kendimiz yemekten kilo alıyoruz biz
Benim de 3 yaşında kızım var o zaman 2 buçuktu o pepe izlerken geçiyodum salonun arka tarafına 100 tane atlayıp yazıyodum 100-100 derken 40 dakika da 3000 sayı oluyordu3000 mi bir günde nasıl ya nası atlıyordun o kadar canım ben eve gidip yorgun argın hayatta okadar atlayamamki
sen süpersin ya 65 ile başlayıp 52 yi görmek muhteşem darısı bana inş
Bir kaç çatal almışım iyi ki kalanı buz dolabına koymuştum paket yapıp çöpe atmış çok çok çok sinir oldumKarnabahar ne oldu peki bu durumda
Aa niye atmış ki sonuçta kokusu sürekli kalmıyor ki pişerken çıkıyor bir tek sürekli koku yayacak hali yok yaBir kaç çatal almışım iyi ki kalanı buz dolabına koymuştum paket yapıp çöpe atmış çok çok çok sinir oldum
Kiz allah iyiligini vermesin oyle yaz demeyle olu mu o,sen en iyisi fatsecrat yada diyetarkadasim sitesine gir ordan kendin evdeki yiyeceklerini yaza yaza çıkar kalorini,nutellayida sayKIZLAR SIZ KALORI ISINDEN ANLIYORSUNUZ GALIBA HIC ANLAMIYORUM BANA 1000 CAL LIK BI LISTE YAZSANIZA ÇOK UGRASMIYCAGIM :) NE BILIM YOGURT YUMURTA TAVUK GIBI SEYLER EVDE BULUNAN SEYLER OLSA =)
Deniz mutfagin kapısını kapat,camları ardina kadar aç, aynı şekilde evdeki tüm camlari aç kapılarını kapat eşin gelene kadar koku kalmaz ben kapuska falan yaparken oyle yapıyorum, senin ki biraz huylu galibaYazmadan edemiycem kuru fasulye pilav yaptım ikisinden de yemiycem diye yanına karnabahar haşlayıp üzerine yumurta kırıp fırına verdim eve geldi bu koku ne ben eve sokma bunları demedim mi diye dırdır etmeye başladı o kadar çok sinirlendim ki 1 er tabak kuru fasulye pilav yedim
HIMM BENDE YAPICAM BUNU SENDEN GÜZEL TAKTİKLER ALIYORUM SAOLBenim de 3 yaşında kızım var o zaman 2 buçuktu o pepe izlerken geçiyodum salonun arka tarafına 100 tane atlayıp yazıyodum 100-100 derken 40 dakika da 3000 sayı oluyordu
Bence de nutellasız olmaz kızıma yedirirken yemiyim mi bir çay kaşığıKiz allah iyiligini vermesin oyle yaz demeyle olu mu o,sen en iyisi fatsecrat yada diyetarkadasim sitesine gir ordan kendin evdeki yiyeceklerini yaza yaza çıkar kalorini,nutellayida say
Çok huylu çok pardon huysuzDeniz mutfagin kapısını kapat,camları ardina kadar aç, aynı şekilde evdeki tüm camlari aç kapılarını kapat eşin gelene kadar koku kalmaz ben kapuska falan yaparken oyle yapıyorum, senin ki biraz huylu galiba
Sen de sağol yapılabilecek en güzel spor ne telefon ne bilgisayar ne de internet lazım sadece bir atlama ipi bu arada benim ipim üçlü priz kablosu çok iyi oluyorHIMM BENDE YAPICAM BUNU SENDEN GÜZEL TAKTİKLER ALIYORUM SAOL
aahahah nutellayı sayarsam aç kalırım len kımbılır kaç kalorı aldım aksam aksamKiz allah iyiligini vermesin oyle yaz demeyle olu mu o,sen en iyisi fatsecrat yada diyetarkadasim sitesine gir ordan kendin evdeki yiyeceklerini yaza yaza çıkar kalorini,nutellayida say
sen genede 1 cay kasıgı yemıssın kac gundur dıyet yapıyorum 1 haftada 4 kılo verdım versem ne olcak 1 saat once 15 tatlı kasıg ındı nutella mıdemeBence de nutellasız olmaz kızıma yedirirken yemiyim mi bir çay kaşığı
BULURUM VARDIR EVDE HERALDE KIZ BU AKŞAM BAŞLIYCAMSen de sağol yapılabilecek en güzel spor ne telefon ne bilgisayar ne de internet lazım sadece bir atlama ipi bu arada benim ipim üçlü priz kablosu çok iyi oluyor
Biz genel olarak fatsecret programını kullanıyoruz canım arada diyetkolikten de bakıyorum doğru mu oranlar diye aşağı yukarı aynı çıkıyor diyetarkadaşımı bilmiyorum maalesef istersen bir kaç yerden daha bakarak emin olabilirsin sendebu dıyetarkadasımın yıcek kalorısı doogrumu kızlar guveneyım mı ?
sen genede 1 cay kasıgı yemıssın kac gundur dıyet yapıyorum 1 haftada 4 kılo verdım versem ne olcak 1 saat once 15 tatlı kasıg ındı nutella mıdeme
bu dıyetarkadasımın yıcek kalorısı doogrumu kızlar guveneyım mı ?
dun bıttı regliHeyy maşallah, sanırım regl falan yaklaşıyor
Diyetarkadasim fatsecrat diyet kolik,bu e ünü bi süre takip et oyle karar ver,aşağı yukarı aynı çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?