♥haftalık kilo verme yarışması♥

Zaten bu kiloların sebebi bu bir adet kocalar onlara yapıp kendimiz yemekten kilo alıyoruz biz
aynen o bir adet kocalar olmasa kendimeize özel tatlı pasta kek ağır yemekler yaparmıyız şahsen ben yapmam yerim atıştırmalık bişeyler oturrum aşşağı

3000 mi bir günde nasıl ya nası atlıyordun o kadar canım ben eve gidip yorgun argın hayatta okadar atlayamamki
sen süpersin ya 65 ile başlayıp 52 yi görmek muhteşem darısı bana inş
Benim de 3 yaşında kızım var o zaman 2 buçuktu o pepe izlerken geçiyodum salonun arka tarafına 100 tane atlayıp yazıyodum 100-100 derken 40 dakika da 3000 sayı oluyordu

KIZLAR SIZ KALORI ISINDEN ANLIYORSUNUZ GALIBA HIC ANLAMIYORUM BANA 1000 CAL LIK BI LISTE YAZSANIZA ÇOK UGRASMIYCAGIM :) NE BILIM YOGURT YUMURTA TAVUK GIBI SEYLER EVDE BULUNAN SEYLER OLSA =)

KIZLAR SIZ KALORI ISINDEN ANLIYORSUNUZ GALIBA HIC ANLAMIYORUM BANA 1000 CAL LIK BI LISTE YAZSANIZA ÇOK UGRASMIYCAGIM :) NE BILIM YOGURT YUMURTA TAVUK GIBI SEYLER EVDE BULUNAN SEYLER OLSA =)
Kiz allah iyiligini vermesin oyle yaz demeyle olu mu o,sen en iyisi fatsecrat yada diyetarkadasim sitesine gir ordan kendin evdeki yiyeceklerini yaza yaza çıkar kalorini,nutellayida say

Deniz mutfagin kapısını kapat,camları ardina kadar aç, aynı şekilde evdeki tüm camlari aç kapılarını kapat eşin gelene kadar koku kalmaz ben kapuska falan yaparken oyle yapıyorum, senin ki biraz huylu galiba

çiğ badem yerine normal badem yiyorum ara öğünlerde. çok mu kalorili bu diğerine göre?

Çok huylu çok pardon huysuz
Aslında pişerken aspiratörü de çalıştırdım yine de kaldı demek ki
Asıl onun yemesi lazım lifli sebzeleri pırasa falan kanama derecesinde hemoroidi var böyle yapa yapa daha çok ilerliyor

Kiz allah iyiligini vermesin oyle yaz demeyle olu mu o,sen en iyisi fatsecrat yada diyetarkadasim sitesine gir ordan kendin evdeki yiyeceklerini yaza yaza çıkar kalorini,nutellayida say
aahahah nutellayı sayarsam aç kalırım len kımbılır kaç kalorı aldım aksam aksam

bu dıyetarkadasımın yıcek kalorısı doogrumu kızlar guveneyım mı ?
Biz genel olarak fatsecret programını kullanıyoruz canım arada diyetkolikten de bakıyorum doğru mu oranlar diye aşağı yukarı aynı çıkıyor diyetarkadaşımı bilmiyorum maalesef istersen bir kaç yerden daha bakarak emin olabilirsin sende

sen genede 1 cay kasıgı yemıssın kac gundur dıyet yapıyorum 1 haftada 4 kılo verdım versem ne olcak 1 saat once 15 tatlı kasıg ındı nutella mıdeme

Heyy maşallah, sanırım regl falan yaklaşıyor

bu dıyetarkadasımın yıcek kalorısı doogrumu kızlar guveneyım mı ?

Diyetarkadasim fatsecrat diyet kolik,bu e ünü bi süre takip et oyle karar ver,aşağı yukarı aynı çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…