- 20 Kasım 2014
- 3.262
- 2.587
- 168
Nutella yersen olamazsın ama yemezsen kesin olursunkızlar 75 kılo ıdım 1 hafta dıyet yaparak 71 dustum hazıranın 15 ıne kadar 60 olmam gerekıyor olurmuyum sızce ?
kız ınsafsız 3 haftadır daha bugun surdum agzıma hergun ben ona bakıyorum o bana bakıyor yemınleNutella yersen olamazsın ama yemezsen kesin olursun
Demek ki regl biterkende insanin canı tatlı cekebiliyomus,sahsen benim de başında ortasında sonunda sonundan da sonrasında her zaman çekiyordun bıttı regli
2 yemek kasıgı kaç kalorı edıyor :) russabah biber salçalı köy ekmeği ve 1 dilim peynir
Öğle 40 gr bitter çikolata
Akşam
tavuk göğüs eti (kemiksiz) ızagara da pişmiş
2 yemek kaşığı rus salatası
çok az 2 lokma ekmek
841 kcal
85 karbonhidrat
47 gr protein
nehirnil111
Iyi yapmisinda 15 kaşık la acısını cikarmissin,az yiyeydin iyiydikız ınsafsız 3 haftadır daha bugun surdum agzıma hergun ben ona bakıyorum o bana bakıyor yemınle
yarın kalorı hesabı ıle dıyete baslıyorum gunluk 1200 kal alıcam ıstedıgımı yıyerek tatlı yememege gene ozen gosterıcem tabı bakalım kalorı sayımı ıle zayıflama oluyormu gercekten :)Iyi yapmisinda 15 kaşık la acısını cikarmissin,az yiyeydin iyiydi
oluyor ama gıdım gıddım mutlaka diyetini desteklicek spor yapmanı tavsiye ederimyarın kalorı hesabı ıle dıyete baslıyorum gunluk 1200 kal alıcam ıstedıgımı yıyerek tatlı yememege gene ozen gosterıcem tabı bakalım kalorı sayımı ıle zayıflama oluyormu gercekten :)
Ben zayifladim, daha doğrusu u farkindaligim arttı, tabi sporlada destekledimyarın kalorı hesabı ıle dıyete baslıyorum gunluk 1200 kal alıcam ıstedıgımı yıyerek tatlı yememege gene ozen gosterıcem tabı bakalım kalorı sayımı ıle zayıflama oluyormu gercekten :)
max 30 programını yapıyorum ben ınterval spor :)oluyor ama gıdım gıddım mutlaka diyetini desteklicek spor yapmanı tavsiye ederim
kac kılo verdın ne kadar zamanda kalorı hesab ıle ?Ben zayifladim, daha doğrusu u farkindaligim arttı, tabi sporlada destekledim
çok çok katılıyorumYaniii
3 ayda 5.5 kilo,tabi öyle abartı kilolar veremedim ama dedigim gibi farkindaligim arttı, yediklerimi kisitladim fazla yedigimi farkettim,ama onun öncesi 2 ay spor yapıp oncekine göre yediklerime dikkat etmeye çalışmıştım ama o 2 ay hiç verememistimkac kılo verdın ne kadar zamanda kalorı hesab ıle ?
3 ayda 5.5 kilo,tabi öyle abartı kilolar veremedim ama dedigim gibi farkindaligim arttı, yediklerimi kisitladim fazla yedigimi farkettim,ama onun öncesi 2 ay spor yapıp oncekine göre yediklerime dikkat etmeye çalışmıştım ama o 2 ay hiç verememistim
Bide ne yersem protein,k.hidrat onu öğrendim en cokta çoğu protein sandığım süt~ yogurt ta k.hidrat çıkmasına şaşırmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?