♥haftalık kilo verme yarışması♥

baktım saolun dıyet arkadasımla facsecret a baktım bı kac yıcege aynı kalorıyı soyluyor ozaman guvenebılırım çok tesekkur ederım yardımcı oldunuz sımdı kalorı hesabı yaparak yersem zayıflayabılırım hemde ne ıstıyorsam onu yerım sıkıcı dıyet lıstelerınden kurtulmus olurum :)

2 yemek kasıgı kaç kalorı edıyor :) rus

Iyi yapmisinda 15 kaşık la acısını cikarmissin,az yiyeydin iyiydi
yarın kalorı hesabı ıle dıyete baslıyorum gunluk 1200 kal alıcam ıstedıgımı yıyerek tatlı yememege gene ozen gosterıcem tabı bakalım kalorı sayımı ıle zayıflama oluyormu gercekten :)

yarın kalorı hesabı ıle dıyete baslıyorum gunluk 1200 kal alıcam ıstedıgımı yıyerek tatlı yememege gene ozen gosterıcem tabı bakalım kalorı sayımı ıle zayıflama oluyormu gercekten :)
oluyor ama gıdım gıddım mutlaka diyetini desteklicek spor yapmanı tavsiye ederim

burda göremedım ben su kadar zamanda su kadar kılo verdım dıyen kalorı hesabı ıle ?

kac kılo verdın ne kadar zamanda kalorı hesab ıle ?
3 ayda 5.5 kilo,tabi öyle abartı kilolar veremedim ama dedigim gibi farkindaligim arttı, yediklerimi kisitladim fazla yedigimi farkettim,ama onun öncesi 2 ay spor yapıp oncekine göre yediklerime dikkat etmeye çalışmıştım ama o 2 ay hiç verememistim

Bide ne yersem protein,k.hidrat onu öğrendim en cokta çoğu protein sandığım süt~ yogurt ta k.hidrat çıkmasına şaşırmıştım

k.hidratmıymışşş kız ben kaç gundur proteın dıye bol bol yıyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…