Kız bende oyleydim işte protein diye yiyiyodum meğer k.hidat ta varmış hic aklıma gelmezdik.hidratmıymışşş kız ben kaç gundur proteın dıye bol bol yıyorum yaa
eee proteın ıcerıklı yıcekler hangılerı ozaman kafamı bulandırdınKız bende oyleydim işte protein diye yiyiyodum meğer k.hidat ta varmış hic aklıma gelmezdi
Kız süt yogurtta protein icerikli ama k.hidrat ta var. sırf protein tavukta var, kalori hesapladigin yere girip bak neyde ne vareee proteın ıcerıklı yıcekler hangılerı ozaman kafamı bulandırdın
kalp kapagimda hafif kalınlık var kalp efor testinide sonlandiramamistim. kalbi zorlayan ağır bişeyse tikaniyorm canimo zaman sana nacizhane tavsiyem,yürüyüşün yanında kardio çalışman
Geçmiş olsun o zaman bi diyetisyene gitmelisin artik, birde evde lesilie de dene istersen zorlarsa birakirsinkalp kapagimda hafif kalınlık var kalp efor testinide sonlandiramamistim. kalbi zorlayan ağır bişeyse tikaniyorm canim
değiştirdim canim iki gün bol bol yedim şaşırtma amaciyla ise yararcanım benim belkide yaptıklarını değiştirmen gerekiyordur. süerekli aynı şekilde spor ya da beslenme düzeni olunca metabolizma kendini ona göre ayarlıyomuş.
hic bi listeye uyum saglayamam sanmıyorum daral geliyor diyet listesi kelimesinden . yazincada rahatliyorum çözüm benim icimde cikarabilirsemGeçmiş olsun o zaman bi diyetisyene gitmelisin artik, birde evde lesilie de dene istersen zorlarsa birakirsin
Canım zaten tipa tip uymiycan onu ornek alcan ,listede bir yığın yerine şunu yiyebilirsin diye alternatifler en azindan bi kere gidip olcumlerini yaptir aklindakileri sorabilirsinhic bi listeye uyum saglayamam sanmıyorum daral geliyor diyet listesi kelimesinden . yazincada rahatliyorum çözüm benim icimde cikarabilirsem
Dogrudur canım, kafana takilmasin ama yinede varsa sorun diğer bir siteden de bakkızlar yaa yarın yıcegım yemegı hesapladım bıde okdr sey ekledım çok yıyım dıye genede 850 kalorı edıyo nıye bole oldu
Baktım ikiside hemen hemen aynı canım yaDogrudur canım, kafana takilmasin ama yinede varsa sorun diğer bir siteden de bak
direk diyetisyene randevu aliniyorsa gidecem kız senin hatrina o kadar yazdin dur bakim direk varmi .Canım zaten tipa tip uymiycan onu ornek alcan ,listede bir yığın yerine şunu yiyebilirsin diye alternatifler en azindan bi kere gidip olcumlerini yaptir aklindakileri sorabilirsin
Tahlil falan yaptiriyorsun ilkdirek diyetisyene randevu aliniyorsa gidecem kız senin hatrina o kadar yazdin dur bakim direk varmi .
orta boy 1,5 tl lilk olanlardan :))Canım makarna tok tutmuyor 2 paket cips küçüklerden sanırım büyük paketlerden mi kız yüreğime inmesin ben dün 20 gr anca yedim vicdan azabı çektim
ahaha ne zamanki kilo şeyim ki :))
direk gidilmiyo, dahiliye doktoru gönderiyo diye biliyorum ama özele gidersen başkadirek diyetisyene randevu aliniyorsa gidecem kız senin hatrina o kadar yazdin dur bakim direk varmi .
geçmiş olsun canım begume katılıyorum. bi diyetisyenle konuşursan en azından ne yapıp yapmaman gerektiğini daha net belirleyebilirsin.kalp kapagimda hafif kalınlık var kalp efor testinide sonlandiramamistim. kalbi zorlayan ağır bişeyse tikaniyorm canim
kaç yaşında ? yakın bir zamanda hayatını etkileyen bir şey oldu mu ?merhaba kızlar aslında bunun topiğimizle pek ilgisi yok ama yinede sizlere sormak istedim. içine kapanan bir çocuğun açılmasına nasıl yardımcı olabilirsiniz. baştan deyim benim oğlan depresyona girdide.
9 yaşında canım. aslında çok şey oldu yeni eve taşındık burayı sevmedi, şimdi de sürekli hastalıkla uğraşıyoruz çocuğun morali bozuldu tabi. zaten çok hareketli bir çocuk değildir rahatına biraz düşkün. her düşündüğünü de söylemez büyüdükçe daha çok içine kapanıyo artık arkadaşlarının yanına falan da gitmiyo mesela bende onu öyle görünce canım sıkıldı.kaç yaşında ? yakın bir zamanda hayatını etkileyen bir şey oldu mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?