♥haftalık kilo verme yarışması♥

kızlar yaa yarın yıcegım yemegı hesapladım bıde okdr sey ekledım çok yıyım dıye genede 850 kalorı edıyo nıye bole oldu

hic bi listeye uyum saglayamam sanmıyorum daral geliyor diyet listesi kelimesinden . yazincada rahatliyorum çözüm benim icimde cikarabilirsem
Canım zaten tipa tip uymiycan onu ornek alcan ,listede bir yığın yerine şunu yiyebilirsin diye alternatifler en azindan bi kere gidip olcumlerini yaptir aklindakileri sorabilirsin

kalp kapagimda hafif kalınlık var kalp efor testinide sonlandiramamistim. kalbi zorlayan ağır bişeyse tikaniyorm canim
geçmiş olsun canım begume katılıyorum. bi diyetisyenle konuşursan en azından ne yapıp yapmaman gerektiğini daha net belirleyebilirsin.

merhaba kızlar aslında bunun topiğimizle pek ilgisi yok ama yinede sizlere sormak istedim. içine kapanan bir çocuğun açılmasına nasıl yardımcı olabilirsiniz. baştan deyim benim oğlan depresyona girdide.

merhaba kızlar aslında bunun topiğimizle pek ilgisi yok ama yinede sizlere sormak istedim. içine kapanan bir çocuğun açılmasına nasıl yardımcı olabilirsiniz. baştan deyim benim oğlan depresyona girdide.
kaç yaşında ? yakın bir zamanda hayatını etkileyen bir şey oldu mu ?

kaç yaşında ? yakın bir zamanda hayatını etkileyen bir şey oldu mu ?
9 yaşında canım. aslında çok şey oldu yeni eve taşındık burayı sevmedi, şimdi de sürekli hastalıkla uğraşıyoruz çocuğun morali bozuldu tabi. zaten çok hareketli bir çocuk değildir rahatına biraz düşkün. her düşündüğünü de söylemez büyüdükçe daha çok içine kapanıyo artık arkadaşlarının yanına falan da gitmiyo mesela bende onu öyle görünce canım sıkıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…