- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
9 yaşında canım. aslında çok şey oldu yeni eve taşındık burayı sevmedi, şimdi de sürekli hastalıkla uğraşıyoruz çocuğun morali bozuldu tabi. zaten çok hareketli bir çocuk değildir rahatına biraz düşkün. her düşündüğünü de söylemez büyüdükçe daha çok içine kapanıyo artık arkadaşlarının yanına falan da gitmiyo mesela bende onu öyle görünce canım sıkıldı.
merhaba kızlar aslında bunun topiğimizle pek ilgisi yok ama yinede sizlere sormak istedim. içine kapanan bir çocuğun açılmasına nasıl yardımcı olabilirsiniz. baştan deyim benim oğlan depresyona girdide.
Çok iyisin canım öğlen yemek yeseydin daha iyiydi ama olsun artık o anlık olmuşsabah biber salçalı köy ekmeği ve 1 dilim peynir
Öğle 40 gr bitter çikolata
Akşam
tavuk göğüs eti (kemiksiz) ızagara da pişmiş
2 yemek kaşığı rus salatası
çok az 2 lokma ekmek
841 kcal
85 karbonhidrat
47 gr protein
nehirnil111
Çok fazla değilmiş neyse kiorta boy 1,5 tl lilk olanlardan :))
kıznehirnil111 bugün senin gibi lifalifli kahvaltı edeyim dedim, 20 gram lifalif+200 ml süt+40 gram gün kurusu koydum yedim
yemez olaydım bir hesap yaptım ki 294 kalori hadi o bişey değil tam tamına46,34 k.hidrat aldım, o gün kurusunda ne k.hidrat varmış içine atmaz olaydım yemez olaydım şekerli yapaydım daha iyiydi ben nerelere gideyim de yakayım bu k.hidratları işin kötüsü bu akşam misafirim gelebilir ben spor yapamayabilirim, yarın annemdeyim offf offff pazartesi ye az kaldı,bana bi omuz lazım ağlamak istiyorum
tamam canim Sağol :)direk gidilmiyo, dahiliye doktoru gönderiyo diye biliyorum ama özele gidersen başka
teşekkürler canım. öyle bunaldim ki bu ara sadece yatip oturmaktan baska bisey icimden gelmiyor ama gecergeçmiş olsun canım begume katılıyorum. bi diyetisyenle konuşursan en azından ne yapıp yapmaman gerektiğini daha net belirleyebilirsin.
Sabah; 07:50 - 1 kupa ılık süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 170 kalori
Ara; 09:15 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:20 - Yarım kase sebze çorbası + 1 ad.tavuk gögsü ızgara + 100 ml ayran - 283 kalori
Ara; 15:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
Akşam; 19:00 - 1,5 haşlanmış yumurta + yarım parça beyaz peynir + yarım dilim kaşar peyniri + 1 kuçük havuç(limonlu) + 1 dilim salam + 2 ad.saklıköy yulaflı + 1 ymk kaşığı nutella - 459 kalori
Toplam kalori: 888
begum75 @deniz3344 elma_sekerim01 abcde_123 @DisiAnka D demali D damlasr
Kızlar kilo sabitleme için fikirlerinizi merak ediyorum kilo almadan nasıl sabitlenir daha fazla düşmek istemiyorsak ne yapmalıyız nasıl beslenmeliyiz sizce ?su321 sen sabitledin diye biliyorum canım az çok beslenme şeklini sporunu görüyorum ama genel bir açıklama yapmak istersen nasıl hareket etmeli
Deneme yanılma yöntemiyle öğreneceğiz yanicanım ya çok zor soru sordun,
akşam belli bir saatten sonra yeme
k.hidrat alımını sabah ve öğlen yap
akşama sebze+protein ağırlıklı ye
abur cubur, hazır gıda ,fasfoot yememeye çalış(her ne kadar zor olsada )
sporunu haftada 2-3 mutlaka devam ettir
yaz geliyo bol bol yürü, yüz
ve mutlaka belli aralıklarla tartıl durumunu takipte tut
aklıma gelenler bunlar, ama ne kadar işe yarar bilmem,sen dene bize de öğretirsin
kahvaltı süper, yaprak sarmasıdaBugün spora başlıyorum çook şükür
Sabah 2 yumurta ve 1 dilim peynirden omlet
1 dilim de ekmek yedim
Az önce de 40 gr bitter yedim:)
Yemesem olmucak sanki napim öğle öğünü yemiyorum zaten canım istemiyor akşama ne olcak bakalım yaprak sarcaz ama kıyma ve bulgurlu:)
Bugün spora başlıyorum çook şükür
Sabah 2 yumurta ve 1 dilim peynirden omlet
1 dilim de ekmek yedim
Az önce de 40 gr bitter yedim:)
Yemesem olmucak sanki napim öğle öğünü yemiyorum zaten canım istemiyor akşama ne olcak bakalım yaprak sarcaz ama kıyma ve bulgurlu:)
canım çokta zorlama kendini kilon gayet iyi, seninde yağ oranın artık azaldığı için vermen zor olabilir, spor yapmadığın içinde koruma gibi oluyo senin için, aman almada korumak bile başarıBu hafta ya kilo vermeyeceğim yada 200 gram ancak galiba esim geldiğinden beri kendime hakim olamiyorum sporuda bıraktım ama haftaya düzene sokmaya çalışırım inşallah bakalım :)
Benim eşim kadar boğazına düşkün olamaz canım dün saat 10 da brawni kek yaptım en sevdiğim şey yani bi lokma ağzıma koymadım yedi sabah da yanına koydum işe götürdüEsim bogazina düşkün ona bir sürü şeyler yapıyorum haliyle bende yiyorum sabah sabah un helvası yedim bisürü siz düşünün artik
ya bu sabah bende çok k.hidrat aldım, sende helva yiyerek almışsın en azından sabah aldık akşama kadar yakarız inşallah, bugün vaktin varsa sporda yapsan süper olurEsim bogazina düşkün ona bir sürü şeyler yapıyorum haliyle bende yiyorum sabah sabah un helvası yedim bisürü siz düşünün artik
maşallah yaBenim eşim kadar boğazına düşkün olamaz canım dün saat 10 da brawni kek yaptım en sevdiğim şey yani bi lokma ağzıma koymadım yedi sabah da yanına koydum işe götürdü
Mecburum canım şu 5 kiloyu da atmam lazım sağlığım için bebeğim için kendime bi anlık zevk için bu kötülüğü yapamam en çok istediğim şey den asla mahrum bırakmammaşallah yairadene hayranım
ben asla dayanamıyorum işte yaparken bile sürekli tadımlık ağzıma atıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?