ya işte ben o anda çizgide kalmayı başaramıyorum o andaki tad bana herşeyden üstün geliyo, yani sonrası pişmanlık evet ama o an yemezsem psikojim bozuluyo gibi hissediyorum ne bilim değişik birşey işte sen iradeli olduğundan beni anlayamazsınMecburum canım şu 5 kiloyu da atmam lazım sağlığım için bebeğim için kendime bi anlık zevk için bu kötülüğü yapamam en çok istediğim şey den asla mahrum bırakmam
Belki de hergün bitter yediğim için gözüm de doyuyor tatlı isteğim de kayboluyor tavsiye ederim şu ana kadar 15 kilo hergün bitter yiyerek vermiş biri olarak...ya işte ben o anda çizgide kalmayı başaramıyorum o andaki tad bana herşeyden üstün geliyo, yani sonrası pişmanlık evet ama o an yemezsem psikojim bozuluyo gibi hissediyorum ne bilim değişik birşey işte sen iradeli olduğundan beni anlayamazsın
Allah Allah rahatsız mısın canım midenin kalkması ilginç geldiTeşekkür ederim kızlar etlerim hamlamış sporsuzluktan ,2 öğün yiyorum artık çünkü canım hiiiç istemiyor yemek aklıma gelince midem kalkıyor sabah güzel kahvaltı yapıyorum gün boyu tok tutuyor..
Bu hafta ya kilo vermeyeceğim yada 200 gram ancak galiba esim geldiğinden beri kendime hakim olamiyorum sporuda bıraktım ama haftaya düzene sokmaya çalışırım inşallah bakalım :)
Canım zaten çok fazlan kalmadı ama kilonu korumaya çalış spor yapabilsen o bile kurtarır seni eşine kavuştun tabi onun verdiği mutluluktan bunlarEsim bogazina düşkün ona bir sürü şeyler yapıyorum haliyle bende yiyorum sabah sabah un helvası yedim bisürü siz düşünün artik
Benim eşim kadar boğazına düşkün olamaz canım dün saat 10 da brawni kek yaptım en sevdiğim şey yani bi lokma ağzıma koymadım yedi sabah da yanına koydum işe götürdü
nehirnil111 2 öğüne alıştırdım kendimi canım sabah 10 gibi kahvaltımı sağlam yapıyorum akşam desen taş çatlasın 17 de yiyorum en geç memnunum yani işime yaradı:) öğle kahve ceviz bitter le geçiştiriyorum
Aynen nehir bende öyleyim evdekiler 2~3 diim yiyiyo koca borcam bana kaliyoAllah Allah rahatsız mısın canım midenin kalkması ilginç geldi
Canım zaten çok fazlan kalmadı ama kilonu korumaya çalış spor yapabilsen o bile kurtarır seni eşine kavuştun tabi onun verdiği mutluluktan bunlar
Maşallah sana canım ben dayanamıyorum sanırım tatlıya o sebeple yapmıyorum bazen dışarıdan tekli tatlılardan alıyoruz yiyoruz iyi oluyor yoksa koca 1 tane borcam yarı yarıya bana kalıyor
hahaay :) iceride organlari sıkıştirmak istemiyordur tatlimYaniii
ama günlük belirli karbonhidratta almamiz gerekiyor yediklerimizin belli bir oranı karbonhidrat olmalı . orani unuttum ama. tabiki hamurdan şekerden değilde sağlıklı yıyeceklerden alarak3 ayda 5.5 kilo,tabi öyle abartı kilolar veremedim ama dedigim gibi farkindaligim arttı, yediklerimi kisitladim fazla yedigimi farkettim,ama onun öncesi 2 ay spor yapıp oncekine göre yediklerime dikkat etmeye çalışmıştım ama o 2 ay hiç verememistim
Bide ne yersem protein,k.hidrat onu öğrendim en cokta çoğu protein sandığım süt~ yogurt ta k.hidrat çıkmasına şaşırmıştım
Sağol canımTahlil falan yaptiriyorsun ilk
Bence onunla konusmalisin. en cok sevdigi seyleri gelecekle ilgili planlarini vs aklina ne gelirse. :)merhaba kızlar aslında bunun topiğimizle pek ilgisi yok ama yinede sizlere sormak istedim. içine kapanan bir çocuğun açılmasına nasıl yardımcı olabilirsiniz. baştan deyim benim oğlan depresyona girdide.
Allah yardimci olsun zor isler. benim kizda bi yandan büyüyor balalim biz ne yapicaz o yaslarda ve büyüdükçe .9 yaşında canım. aslında çok şey oldu yeni eve taşındık burayı sevmedi, şimdi de sürekli hastalıkla uğraşıyoruz çocuğun morali bozuldu tabi. zaten çok hareketli bir çocuk değildir rahatına biraz düşkün. her düşündüğünü de söylemez büyüdükçe daha çok içine kapanıyo artık arkadaşlarının yanına falan da gitmiyo mesela bende onu öyle görünce canım sıkıldı.
içimi sizlattin yavrumm kiyamam ne de düşünceliymis maşallahcanım çocuklar gerçekten çok hassas,aslında içlerinde ne fırtınalar kopuyo bilemiyoruz
benim oğlum 4-5 yaşlarındaydı sinüzit olmuş ilaç aldık ama ilk gece hemen geçer mi geçmedi sabahladık,yavrum habire ağlıyo bende kızdım neden ağlıyosun sürekli sus diye, ne dedi biliyomusun, ben sizi sabaha kadar uykusuz bırakmak istermiydim siz böyle yanımda beni bekliyosunuz diye ağlıyorum, bende film koptu başladım bende ağlamaya ben ne düşünürken yavrum bana neler dedi,
işte diyeceğim o ki onlar gerçekten çok hassas, @minerva1988 in dedikleri çok doğru okula gidip sınıf ve rehber öğretmenden yardım al,asla bırakma onu, düzelene kadar mücadele et, biz büyükler sıkıntıyı atlatırız ama çocuklar atlatamazsa kalıcı hasar bırakabilir
helal sana. sende ki bu azim benim basima :)Mecburum canım şu 5 kiloyu da atmam lazım sağlığım için bebeğim için kendime bi anlık zevk için bu kötülüğü yapamam en çok istediğim şey den asla mahrum bırakmam
içimi sizlattin yavrumm kiyamam ne de düşünceliymis maşallah
hala da öyledir,çok düşünceli ve hassastır,Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın,tabi cümlemizinkilerini
oyy minnak kuşamin canim insallah. benim kizda oyle benimle ilgilenir beni gözlemler öper sarilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?