♥haftalık kilo verme yarışması♥

Mecburum canım şu 5 kiloyu da atmam lazım sağlığım için bebeğim için kendime bi anlık zevk için bu kötülüğü yapamam en çok istediğim şey den asla mahrum bırakmam
ya işte ben o anda çizgide kalmayı başaramıyorum o andaki tad bana herşeyden üstün geliyo, yani sonrası pişmanlık evet ama o an yemezsem psikojim bozuluyo gibi hissediyorum ne bilim değişik birşey işte sen iradeli olduğundan beni anlayamazsın

Belki de hergün bitter yediğim için gözüm de doyuyor tatlı isteğim de kayboluyor tavsiye ederim şu ana kadar 15 kilo hergün bitter yiyerek vermiş biri olarak...

Allah Allah rahatsız mısın canım midenin kalkması ilginç geldi
Bu hafta ya kilo vermeyeceğim yada 200 gram ancak galiba esim geldiğinden beri kendime hakim olamiyorum sporuda bıraktım ama haftaya düzene sokmaya çalışırım inşallah bakalım :)

Esim bogazina düşkün ona bir sürü şeyler yapıyorum haliyle bende yiyorum sabah sabah un helvası yedim bisürü siz düşünün artik
Canım zaten çok fazlan kalmadı ama kilonu korumaya çalış spor yapabilsen o bile kurtarır seni eşine kavuştun tabi onun verdiği mutluluktan bunlar
Benim eşim kadar boğazına düşkün olamaz canım dün saat 10 da brawni kek yaptım en sevdiğim şey yani bi lokma ağzıma koymadım yedi sabah da yanına koydum işe götürdü

Maşallah sana canım ben dayanamıyorum sanırım tatlıya o sebeple yapmıyorum bazen dışarıdan tekli tatlılardan alıyoruz yiyoruz iyi oluyor yoksa koca 1 tane borcam yarı yarıya bana kalıyor

Canım aslında benim pazar gün ki yaptığımı yapıyorsun pazar günü bizde 11 en geç 12 gibi sağlam bir kahvaltı yapıyoruz 300-400 kalori rahat alıyorum bir de akşam erkenden yiyorum genelde misafirlik durumları olmadığı sürece pazar günlerim böyle aslında insana bu şekilde yetiyor haklısın arada meyve ufak tefek çikolatalar götürüyor işi

Aynen nehir bende öyleyim evdekiler 2~3 diim yiyiyo koca borcam bana kaliyo

ama günlük belirli karbonhidratta almamiz gerekiyor yediklerimizin belli bir oranı karbonhidrat olmalı . orani unuttum ama. tabiki hamurdan şekerden değilde sağlıklı yıyeceklerden alarak

merhaba kızlar aslında bunun topiğimizle pek ilgisi yok ama yinede sizlere sormak istedim. içine kapanan bir çocuğun açılmasına nasıl yardımcı olabilirsiniz. baştan deyim benim oğlan depresyona girdide.
Bence onunla konusmalisin. en cok sevdigi seyleri gelecekle ilgili planlarini vs aklina ne gelirse. :)

Allah yardimci olsun zor isler. benim kizda bi yandan büyüyor balalim biz ne yapicaz o yaslarda ve büyüdükçe .

içimi sizlattin yavrumm kiyamam ne de düşünceliymis maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…