♥haftalık kilo verme yarışması♥

MERHABA arkadaslar bı kac gundur yazamıyorum dıyete dıkkat etmedım bugun cıktık 1 saat boyunca tempolu yuruduk yarısı yokus yukarı ama yokus bızı bıtırdı eve geldıkten sonar bı dus ohh nasıl rahatladım sımdı ev sılıp toparlayacagım malum cocuklu olunca bı bıtmıyor ısler gorusmek uzere :))

960 kcal
45 dk bel bacak hareketleri çalıştım canım
çalışana zor anlıyorum

Merhabalar Ben de aranıza katılabilir miyim ? Alımlar bitmeden yetişeyim dedim Yalnız sınav dönemlerinde 10 gün kadar katılamayabilirim

Merhabalar Ben de aranıza katılabilir miyim ? Alımlar bitmeden yetişeyim dedim Yalnız sınav dönemlerinde 10 gün kadar katılamayabilirim

Bende katılmak istiyorum 75 kg mım boyum 160 cm

Kızlar boy,kilo,hedef kilo,4 nisan için küçük hedef kilo bilgilerinizi yazıp sbeden i etiketlerseniz o size yardımcı olur,
Aktif olarak her hafta kilo bildirmelisiniz,ilk sayfada kuralları okuyabilirsiniz.

yok canım okul falan değişmedi zaten öğretmenini sevdiği için servise verdik yine kendi sınıfında sadece bulunduğumuz yerde pek çocuk yok. diğer mahallede 5 çocuk gruptular burda o ortamı bulamadı. şimdi de haliyle de herşeyden memnuniyetsiz. derslerinde falan da sorunu yok. sadece herşeye çok isteksiz.

doğru söylüyosun canım aslında okulunda sorunu yok ama bu isteksizliğini çözmek için bi yol bulmak lazım tabi. benim oğlanda aynı seninki gibi hemen bilmiş cevaplar.

Allah yardimci olsun zor isler. benim kizda bi yandan büyüyor balalim biz ne yapicaz o yaslarda ve büyüdükçe .
büyüdükçe sıkıntılar da değişiyo canım işte. önceden bi şekilde anlatıp ikna edebiliyosun ama aklı erdikçe daha mantıklı cevaplar istiyolar. ama buda kafa yani ben 86 çocuk 2007 li haliyle kuşak gerisinde kalıyo insan

Ben 16 yaşındayım. Boyum 1.70 kilom 62 civarı tam kilomu yazarım pazartesi sabahı Haziran ayından beri aynı zamanda 7.takımdayım ama şuan izinliyim. Yazın 59 kiloya düşmüştüm ama azıcık kilo aldım Hedefim 55-56 civarı. 4 Nisan hedefim 59,9 olsun Normalde kilo her pazartesi bildiririm ama 21-30 mart arası okul sınavlarım var o yüzden aktif olamam çok sbeden

bide cok bilmiş oluyorlar. ben denk gelince başka cocuklarda bilmislige gercekten afalliyorum. tuhaf oluyorum keskin zekalı fazla mantikli cocuklar insana kendino kotu hissettiriyor

tamam canım aramiza hoşgeldin . yarin listeye ekleyecem inşallah

Bu hafta ya kilo vermeyeceğim yada 200 gram ancak galiba esim geldiğinden beri kendime hakim olamiyorum sporuda bıraktım ama haftaya düzene sokmaya çalışırım inşallah bakalım :)
ben bu hafta kesin artılardayım. ne oldu bilmiyorum depresyonda gibiyim. habire çikolata yedim. bu yüzden burada da pek görünmedim

merhabalar ben de aranıza katılabilir miyim. 29/02 de düzenli yapmaya başladım 96 kğ ile,04/03 de 95.2 idim.11/03 de 94 aynı zamanda cuma yarışmasında 8. takımda yazıyorum ama henüz listede değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…