- 13 Eylül 2014
- 1.268
- 3.443
- 133
- 29
960 kcalCanım aslında benim pazar gün ki yaptığımı yapıyorsun pazar günü bizde 11 en geç 12 gibi sağlam bir kahvaltı yapıyoruz 300-400 kalori rahat alıyorum bir de akşam erkenden yiyorum genelde misafirlik durumları olmadığı sürece pazar günlerim böyle aslında insana bu şekilde yetiyor haklısın arada meyve ufak tefek çikolatalar götürüyor işi
Inşallah canım verirsin sen inanıyorum güzel gidiyosun gitsin kilolar gelsin bebişlerhelal sana. sende ki bu azim benim basima :)
zayif olsaydim istiyorum bebek
MerhabalarBen de aranıza katılabilir miyim ? Alımlar bitmeden yetişeyim dedim Yalnız sınav dönemlerinde 10 gün kadar katılamayabilirim
Bende katılmak istiyorum 75 kg mım boyum 160 cm
yok canım okul falan değişmedi zaten öğretmenini sevdiği için servise verdik yine kendi sınıfında sadece bulunduğumuz yerde pek çocuk yok. diğer mahallede 5 çocuk gruptular burda o ortamı bulamadı. şimdi de haliyle de herşeyden memnuniyetsiz. derslerinde falan da sorunu yok. sadece herşeye çok isteksiz.okulunu da değiştiriniz değil mi ? ne kadar oldu taşınalı? okul arkadaşlarıyla uyum sağlayabildi mi öğretmenne alışabildi mi ? babasıyla arası nasıl ? size anlatamadıklarını onunla paylaşabiliyor mu ? öncelikle sınıf öğretmeniyle ve okul psikolojik danışmanıyla iletişime geçin. ailelerle siz yakın ielişki kurabilirsiniz arkadaşlarını böylece eve davet edebilrisiniz. ama önceliğiniz okulla iletişime geçmek olsun
doğru söylüyosun canım aslında okulunda sorunu yok ama bu isteksizliğini çözmek için bi yol bulmak lazım tabi. benim oğlanda aynı seninki gibi hemen bilmiş cevaplar.canım çocuklar gerçekten çok hassas,aslında içlerinde ne fırtınalar kopuyo bilemiyoruz
benim oğlum 4-5 yaşlarındaydı sinüzit olmuş ilaç aldık ama ilk gece hemen geçer mi geçmedi sabahladık,yavrum habire ağlıyo bende kızdım neden ağlıyosun sürekli sus diye, ne dedi biliyomusun, ben sizi sabaha kadar uykusuz bırakmak istermiydim siz böyle yanımda beni bekliyosunuz diye ağlıyorum, bende film koptu başladım bende ağlamaya ben ne düşünürken yavrum bana neler dedi,
işte diyeceğim o ki onlar gerçekten çok hassas, @minerva1988 in dedikleri çok doğru okula gidip sınıf ve rehber öğretmenden yardım al,asla bırakma onu, düzelene kadar mücadele et, biz büyükler sıkıntıyı atlatırız ama çocuklar atlatamazsa kalıcı hasar bırakabilir
belki de bahar sendromudur. bırakma kendiniteşekkürler canım. öyle bunaldim ki bu ara sadece yatip oturmaktan baska bisey icimden gelmiyor ama gecer
büyüdükçe sıkıntılar da değişiyo canım işte. önceden bi şekilde anlatıp ikna edebiliyosun ama aklı erdikçe daha mantıklı cevaplar istiyolar. ama buda kafa yani ben 86 çocuk 2007 li haliyle kuşak gerisinde kalıyo insanAllah yardimci olsun zor isler. benim kizda bi yandan büyüyor balalim biz ne yapicaz o yaslarda ve büyüdükçe .
amin canimmoyy minnak kuşRabbim hepsini korusun
insallah canim sagolasin.105 le dogum yapmak nireee 65 lerle doğum yapmak niteee :) umarım sagliklica zayiflarimdaInşallah canım verirsin sen inanıyorum güzel gidiyosun gitsin kilolar gelsin bebişler
tamam canim birakmicam kendime geldim moralim düzeldi cok kotuydum geçti şekerimbelki de bahar sendromudur. bırakma kendini
bide cok bilmiş oluyorlar. ben denk gelince başka cocuklarda bilmislige gercekten afalliyorum. tuhaf oluyorum keskin zekalı fazla mantikli cocuklar insana kendino kotu hissettiriyorbüyüdükçe sıkıntılar da değişiyo canım işte. önceden bi şekilde anlatıp ikna edebiliyosun ama aklı erdikçe daha mantıklı cevaplar istiyolar. ama buda kafa yani ben 86 çocuk 2007 li haliyle kuşak gerisinde kalıyo insan
tamam canım aramiza hoşgeldinBen 16 yaşındayım. Boyum 1.70 kilom 62 civarı tam kilomu yazarım pazartesi sabahıHaziran ayından beri aynı zamanda 7.takımdayım ama şuan izinliyim. Yazın 59 kiloya düşmüştüm ama azıcık kilo aldım Hedefim 55-56 civarı. 4 Nisan hedefim 59,9 olsun Normalde kilo her pazartesi bildiririm ama 21-30 mart arası okul sınavlarım var o yüzden aktif olamam çok sbeden
ben bu hafta kesin artılardayım. ne oldu bilmiyorum depresyonda gibiyim. habire çikolata yedim.Bu hafta ya kilo vermeyeceğim yada 200 gram ancak galiba esim geldiğinden beri kendime hakim olamiyorum sporuda bıraktım ama haftaya düzene sokmaya çalışırım inşallah bakalım :)
Olsun canım aslında yedikçe gel yedim diye yaz ki Bidahakine çekinir yemezsin burası motive ediyo insanıben bu hafta kesin artılardayım. ne oldu bilmiyorum depresyonda gibiyim. habire çikolata yedim.bu yüzden burada da pek görünmedim
Hoşbuldum teşekkür ederimtamam canım aramiza hoşgeldin. yarin listeye ekleyecem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?