♥haftalık kilo verme yarışması♥

akran guplarının annleriyle siz yakınlaşın biraz siz grüştükçe çocuklarlada görüşürüz

Haftasonu muz süt detoksu yapmaya var mısın
zaten bu hafta az yedim çok yürüdüm
bir de detoks yapınca 52 çıkmayayım hemen
nisan 4 hedefi

yarın kilonu yazarken sbedenle birlikte beni de etiketle rakibem :)

nehirnil111 cim iki üç gündür yazamadım kalorileri hemen şimdi yazıyorum.

perşembe: 588 (cuma günü yüksek kalori alacağımı bildiğim için bu kadar az )
cuma:1200
cumartesi: 881
pazar: 524 (geç uyandım ,güne geç başlayınca az yemiş oldum. )

merhabalar ben de aranıza katılabilir miyim. 29/02 de düzenli yapmaya başladım 96 kğ ile,04/03 de 95.2 idim.11/03 de 94 aynı zamanda cuma yarışmasında 8. takımda yazıyorum ama henüz listede değilim
katılabilirsin :)
ilk sayfada kurallar var..oku lütfen.
boy hedef kilo ve 4 nisan icin küçük hedef kilo yazar misin

günaydın kızlar ay ben tartılmaya bayağı korkuyorum kaç gündür mantılar, turtalar, çikolatalar hehe abarttım biraz kabul ediyorum. tartılmaya ve sonuçlarına katlanmaya gidiyorum.

Aynen nehir bende öyleyim evdekiler 2~3 diim yiyiyo koca borcam bana kaliyo
Zaten bu kilolarımız hep onlar yüzünden canım 1-2 dilimle yoksa insan bu hale gelmez neyse ki zararın neresinden dönersek kardır artık farkına vardık geç olmadan ufak kilolarla atlattık
960 kcal
45 dk bel bacak hareketleri çalıştım canım
çalışana zor anlıyorum

Maşallah canım sporların çok iyi evet çalıştığında eve gidip yemek yapma yeme kaldırma derken insan 1-2 saat tv ye falan bakmak istiyor hele şuanda ülkenin durumu için içimden hiç bir şey gelmiyor dün üzüntüden saatlerce uyudum hiçbirşey görmek istemedim

Teşekkürler canım çok güzel kalorilerin daha ne olsun

Hayırlı haftalar herkese Ankara'da yaşanan bu korkunç durum yüzünden ne diyeceğimi bilemiyorum başımız sağolsun ne hallerde ülkemiz

Cumartesi kalorim : 944
Pazar kalorim : 817

begum75 elma_sekerim01 @beyaz lotus mavimli D demali D damlasr @kitara_84 GonulSenligim miraycan84 abcde_123
sbeden canım güncel kilom 50.3 fark - 1200 nasıl gitti ödemlerim mi gitti bilemedim ama çok önceden hedefime ulaşmış oldum beni de hedefine ulaşanlar bölümüne alabilirsin uygun görürsen aşağı yukarı oynamalar olur burada belirteceğim devam ediyorum yani

canım tebrik ediyorum,süpersin,sonunda oldu sende yıldız listesinde yerini aldın darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…