♥haftalık kilo verme yarışması♥

Maaşallah sana sabrettin ve başardın minerva1988 @DisiAnka ve ben deniz hala çıkışlardayız
Sakın gitme daha menülerine bakıcaaaz

tebrikler deniz güzel birkarar, hatta evde kavanoza süt ve lifalifi koy işe gelene kadar şişsin,gelince direk yersin

yanlız yine nehir i etiketlememiş sin :) nehirnil111

tebrikler deniz güzel birkarar, hatta evde kavanoza süt ve lifalifi koy işe gelene kadar şişsin,gelince direk yersin

yanlız yine nehir i etiketlememiş sin :) nehirnil111
Sabah 7.30 da evden çıktım 25 dakika da yolumu uzatarak iş yerine geldim gelirken market kapalıydı kartımı okutup tekrar çıktım markete uğrayıp süt ve lifalif aldım hem yürüyüşümü tamamlamış oldum 8.30 olmuştu evde var lifalif bu burda kalsın getirip götürme derdim olmaz buz dolabı var sütümü de götürmem eve

canım tebrik ediyorum,süpersin,sonunda oldu sende yıldız listesinde yerini aldın darısı başımıza
Darısı sizlerin başına Begüşüm çok teşekkürler
Tebrik ederim canım gelsin diğer rakamlar artık
Maaşallah sana sabrettin ve başardın minerva1988 @DisiAnka ve ben deniz hala çıkışlardayız
Sakın gitme daha menülerine bakıcaaaz
Teşekkür ederim canım darısı sizlerin başınıza inşallahTabi ki paylaşımlara devam edeceğim bu sabah sütümü içemedim tam olarak geç kalıyorduk ev yapımı poğaçamdan yedim bir tane ama olsun ödülüm olsun
sbeden cim

geçen hafta:62,7
ondan bir önceki hafta:62,7
bu hafta:62,7

bir insan yerinde sayarda bu kadar mı sayar bende anlamadım, 2 haftada gram bile oynamadı
ümidim birdahaki haftadan

İnşallah olacak canım vücudun tutuyor demek ki şaşırtmayı deniyor musun çok yemek sonra yeniden normale dönmek gibi

hiçbirşey denemedim canım,normal beslenme düzenim gidiyor, aslında çarşamba detoksmu yapsam diye düşünüyorum ama yarın yine yatılı misafirim geliyor, kaç gün kalcaklar bilmem, onlar varken detoks yapabilirmiyim bilemiyorm. bu aralar yoğun yine

Sen misafirlerin varken ufaktan ye biraz onlar gidince tekrardan sıkı diyete gir bir de böyle dene derimSize de ne çok misafir geliyor yatıya he

artık yapıcam canım bişeyler kaçırmamaya çalışıcam, benim misafirim bitmez eşimin ailesi hatta sülalesi seviyo böyle git kal işlerini
Aslında seviyorsanız güzelde rahatsızsanız dile getirebilirsiniz bu şekilde seni çok zorlar sürekli
nehirnil111 azminden dolayı tebrik ediyorum artık korumaya geç canım hedefine ulaştın darısı bize bakalım, birazdan tartılcam
Teşekkürler şekerim darısı sana olsun inşallah sende harika gidiyorsun eminim yine çok eksidesinKorumaya geçtim nasıl yapılacak bilmiyorum ama abartmadan yiyeceğim herhalde

süpersin tebrikler

canım benim, bazı şeyler olmuyo işte rahatsızlığımı dile getirmeye çalışsam işler karışır, bunlar derin mevzular

Anladım canım aslında sen değil de eşin belirtse ama işte her insan anlamıyor bu sefer kavga tartışma insanda yaşamak istemiyor bunları
kesinlikle bide ailesine sülalesine çok düşkün onlarda bunu biliyor ve ona göre rahat hareket ediyorlar.rahatsızlığımı dile getirsem eşimle ben sürekli tartışma yaşıyorum, huzurum kaçmasın diye idare ediyorum

Rabbim kolaylık versin canım ben bir yemeğe kahvaltıya ağırladığımda bile üstümden tır geçiyor yatıya kalmak çok daha ağır

Yemek de sorun yok da sporu bırakma 2 hafta yürüdüm 1 kilo eksideyim ben yürüyemediğim için aldım 4 kiloyu

Rabbim kolaylık versin canım ben bir yemeğe kahvaltıya ağırladığımda bile üstümden tır geçiyor yatıya kalmak çok daha ağır
bide öyle bişeyki hepsi farklı zamanda geliyoya, geçen biri diyoki ben 2 aydır gelmedim demi dedi, artık bende dayanamadım dedim ki o kadar gelen giden var ki kim ne zaman geldi hatırlamıyorum dedim, halbuki gelmeyeli 2 değil 1 ay olmuş tu 1 gece kalıp gitmişti, o kendini 2 aydır gelmiyo sanıyoya 2 gece kaldı gitti

karışık işte ,kimisi hafta sonu müdavimi,kimisi h,içi,kimisi h,içi gelir h,sonuna kadar kalır,sonra hafta sonu kendini başka akrabalara ziyarete getittirir, bikaç günde orda kalır sonra beni almaya gel der, kendini bıraktırır, vs...çorba çorba :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…