- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Spora başlamalıyım yeniden evet dün baş dönmem çoktu ve 12 saat rahat uyudum bu olayları duyunca psikolojim uyumak istedi ülkeme çok üzülüyorumYemek de sorun yok da sporu bırakma 2 hafta yürüdüm 1 kilo eksideyim ben yürüyemediğim için aldım 4 kiloyu
Ben de sevmiyorum yaa evde olsan problem yok da işe gelince zor oluyor aklın evde kalıyor gece uyuyamıyorsun bizim pek olmaz da ayda yılda bir kayın validemi getirirsek gelir yine de stresRabbim kolaylık versin canım ben bir yemeğe kahvaltıya ağırladığımda bile üstümden tır geçiyor yatıya kalmak çok daha ağır
bide öyle bişeyki hepsi farklı zamanda geliyoya, geçen biri diyoki ben 2 aydır gelmedim demi dedi, artık bende dayanamadım dedim ki o kadar gelen giden var ki kim ne zaman geldi hatırlamıyorum dedim, halbuki gelmeyeli 2 değil 1 ay olmuş tu 1 gece kalıp gitmişti, o kendini 2 aydır gelmiyo sanıyoya 2 gece kaldı gitti
karışık işte ,kimisi hafta sonu müdavimi,kimisi h,içi,kimisi h,içi gelir h,sonuna kadar kalır,sonra hafta sonu kendini başka akrabalara ziyarete getittirir, bikaç günde orda kalır sonra beni almaya gel der, kendini bıraktırır, vs...çorba çorba :))
Bende işteyken birinin gelip kalmasını istemem ben evde yokum sonuçtaBen de sevmiyorum yaa evde olsan problem yok da işe gelince zor oluyor aklın evde kalıyor gece uyuyamıyorsun bizim pek olmaz da ayda yılda bir kayın validemi getirirsek gelir yine de stres
Harikasın bak ne demiştim bravo tebrik ederim canım maşallah sana maşallah
Bayılıyorum adet sonrası haftaya Ayy ne güzel gidiyor kilolar yaşasın...
sbeden
Tam 1 ekim de 94.1 ile başlamıştım 16 kilo vermişim maşallah diiim
denize yakınız canım malesefİnanmıyorum bunlar ne böyle sizin ev tatil yeri mi yahu deniz kenarında falan mı oturuyorsunuz demek ki çok iyi ağırlıyorsun herkes keyfini çıkarmaya geliyor iyi demişsin bence yüz verme suratsız davran anlamıyorlar demek ki hiç halden
bide öyle bişeyki hepsi farklı zamanda geliyoya, geçen biri diyoki ben 2 aydır gelmedim demi dedi, artık bende dayanamadım dedim ki o kadar gelen giden var ki kim ne zaman geldi hatırlamıyorum dedim, halbuki gelmeyeli 2 değil 1 ay olmuş tu 1 gece kalıp gitmişti, o kendini 2 aydır gelmiyo sanıyoya 2 gece kaldı gitti
karışık işte ,kimisi hafta sonu müdavimi,kimisi h,içi,kimisi h,içi gelir h,sonuna kadar kalır,sonra hafta sonu kendini başka akrabalara ziyarete getittirir, bikaç günde orda kalır sonra beni almaya gel der, kendini bıraktırır, vs...çorba çorba :))
Değil mi ayda hafta sonu gelseler bari hem de pazar dönmeli sen ayarla öyle hafta sonu gelseniz daha güzel olur falan deİnanmıyorum bunlar ne böyle sizin ev tatil yeri mi yahu deniz kenarında falan mı oturuyorsunuz demek ki çok iyi ağırlıyorsun herkes keyfini çıkarmaya geliyor iyi demişsin bence yüz verme suratsız davran anlamıyorlar demek ki hiç halden
Sağol canım ya çok mutlu oldum gerçekten şurda 3 kilo cuk kaldı hedefim olan 75 e :))Harikasın bak ne demiştim bravo tebrik ederim canım maşallah sana maşallah
tebrikler canım
Bayılıyorum adet sonrası haftaya Ayy ne güzel gidiyor kilolar yaşasın...
sbeden
Tam 1 ekim de 94.1 ile başlamıştım 16 kilo vermişim maşallah diiim
Ne diyosunnndenize yakınız canım malesefya ben ağırlamasam nolcak ki, herkes dilediğince yatıyo kalkıyo yiyiyo içiyo, hatta evime misafir bile çağırıyolar dedimya çookk derin mevzular, erkek tarafı olmanın verdiği bir rahatlık var, tamamen kendilerine ait bir ev gibi yerleşip gardropta raf açabiliyolar kendilerine,hatta anahtarları bile var :)) ya nehir anlatmakla bitmez az çok anladın sen beni, benim durumlarda böyle karışık işte şekerim
Teşekkür ederim canımtebrikler canımçok iyi gidiyorsun
denizcim bazen eve bir gelirim bi bakmışım aaa bana hoşgeldin diyolar, bazen gelceklerinden haberim bile olmuyoki, eşimle irtibata geçerler genelde bana soran olmaz, sormayı bırak söyleyen olmaz,eşimde söylemeyi unutunca ben eve hoşgeliyorum işte :))Değil mi ayda hafta sonu gelseler bari hem de pazar dönmeli sen ayarla öyle hafta sonu gelseniz daha güzel olur falan de
canım okuyorum yorum yapmak istemiyorum ama dayanamadım aynı durumda bende varım bizim ev aş evi diyorum eşimi ben giderim kayınlarıma benim eşim bile açım demez zaten soran olmaz ama bizim ev zaten malum.. kayınvaldemler zaten 3 aydır bende onlar bizde diye tanıdığım tanımadığım insanlar geliyor ben çalışan biriyim en son dün eşime dedim zaten bi kaçında anahtar var ben bendeki anahtarı da verip kaçıcam artık ev benim değil nasıl olsa dedimdenize yakınız canım malesefya ben ağırlamasam nolcak ki, herkes dilediğince yatıyo kalkıyo yiyiyo içiyo, hatta evime misafir bile çağırıyolar dedimya çookk derin mevzular, erkek tarafı olmanın verdiği bir rahatlık var, tamamen kendilerine ait bir ev gibi yerleşip gardropta raf açabiliyolar kendilerine,hatta anahtarları bile var :)) ya nehir anlatmakla bitmez az çok anladın sen beni, benim durumlarda böyle karışık işte şekerim
İnanılmaz şok oldum bunlar artık kendi evleri sanıyorlar yahu Allah sabır versin sana nasıl çözülür bilemedim bir cinnet herşeyi çözer cinsten olmuşdenize yakınız canım malesefya ben ağırlamasam nolcak ki, herkes dilediğince yatıyo kalkıyo yiyiyo içiyo, hatta evime misafir bile çağırıyolar dedimya çookk derin mevzular, erkek tarafı olmanın verdiği bir rahatlık var, tamamen kendilerine ait bir ev gibi yerleşip gardropta raf açabiliyolar kendilerine,hatta anahtarları bile var :)) ya nehir anlatmakla bitmez az çok anladın sen beni, benim durumlarda böyle karışık işte şekerim
Hafta sonu yatılı ağırlarım hafta içi çalıştığımızdan zor yani evin hanımı yoksa kalınmasın bir zahmet o evdeDeğil mi ayda hafta sonu gelseler bari hem de pazar dönmeli sen ayarla öyle hafta sonu gelseniz daha güzel olur falan de
Sağol canım ya çok mutlu oldum gerçekten şurda 3 kilo cuk kaldı hedefim olan 75 e :))
Ne diyosunnn
Çok zor olur canım ya raf bile açıyorlar anahtarları bile var bence onlara bu rahatlığı veren eşinde suç kusuruma bakma da, öyle saçma şey mi olur Allah yardımcın olsun
İnanılmaz şok oldum bunlar artık kendi evleri sanıyorlar yahu Allah sabır versin sana nasıl çözülür bilemedim bir cinnet herşeyi çözer cinsten olmuş
Hafta sonu yatılı ağırlarım hafta içi çalıştığımızdan zor yani evin hanımı yoksa kalınmasın bir zahmet o evdeBaştan yüz vermeyeceksin bu insanlara sonra arkası geliyor
O da çabucak gider merak etme sen harika gidiyorsun o da bir regl dönemine bakar
Amin canım cinnet derken yani yakıp yıkmak değil ama sert çıkmak resti çekmekahh nehir o durumlarada çok geldim cinnet geçirip intahar edenler cinayet işleyenler bunları anlamak o noktalara gelmek çok kötü bir his, ama inan bir anlık artık tak diyo o hissi yaşamak bile çok kötü rabbim kimseyi o noktaya getirip sınamasın
Kıyamam sana ya eşin onlara verdiği değer kadar sana da vermesi lazım dünyalar tatlısı bi evladınız bile var üstelik sen onun ailesinden önce en kıymetlisisin ama anlamıyorsa yapcak bişey yok haklısın bazen ses çıkarmak karşı tarafa yarıyor sizde de öyle olmuş bence kendi sülaleni çağır eşine aynı onun yaptığı gibi yap bi laf ederse de sana yaptığı şeyi yap belki anlar seni..kesinlikle eşimde hata ama dediğim gibi ailesine çok düşkün, ne kavgalarımız oldu, üzülen hep ben oldum, ve karşı tarafta bunu anladı kendilerini daha değerli hissettiler, bunu bildikleri içinde böyle rahatlar işte, yapabileceğim birşey yok ki kızlar, geçinmek istiyorum diyosan ya katlanacan yada kapı işte şurda durumuna düşüyosun,Allah büyüktür herşeyin yeri zamanı gelir, kalp kırmaya değmez Rabbim sadece sabır güç versin başka bişey istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?