♥haftalık kilo verme yarışması♥

Rabbim kolaylık versin canım ben bir yemeğe kahvaltıya ağırladığımda bile üstümden tır geçiyor yatıya kalmak çok daha ağır
Ben de sevmiyorum yaa evde olsan problem yok da işe gelince zor oluyor aklın evde kalıyor gece uyuyamıyorsun bizim pek olmaz da ayda yılda bir kayın validemi getirirsek gelir yine de stres

İnanmıyorum bunlar ne böyle sizin ev tatil yeri mi yahu deniz kenarında falan mı oturuyorsunuz demek ki çok iyi ağırlıyorsun herkes keyfini çıkarmaya geliyor iyi demişsin bence yüz verme suratsız davran anlamıyorlar demek ki hiç halden

denize yakınız canım malesefya ben ağırlamasam nolcak ki, herkes dilediğince yatıyo kalkıyo yiyiyo içiyo, hatta evime misafir bile çağırıyolar dedimya çookk derin mevzular, erkek tarafı olmanın verdiği bir rahatlık var, tamamen kendilerine ait bir ev gibi yerleşip gardropta raf açabiliyolar kendilerine,hatta anahtarları bile var :)) ya nehir anlatmakla bitmez az çok anladın sen beni, benim durumlarda böyle karışık işte şekerim

Değil mi ayda hafta sonu gelseler bari hem de pazar dönmeli sen ayarla öyle hafta sonu gelseniz daha güzel olur falan de

Ne diyosunnn
Çok zor olur canım ya raf bile açıyorlar anahtarları bile var bence onlara bu rahatlığı veren eşinde suç kusuruma bakma da, öyle saçma şey mi olur Allah yardımcın olsun

Değil mi ayda hafta sonu gelseler bari hem de pazar dönmeli sen ayarla öyle hafta sonu gelseniz daha güzel olur falan de
denizcim bazen eve bir gelirim bi bakmışım aaa bana hoşgeldin diyolar, bazen gelceklerinden haberim bile olmuyoki, eşimle irtibata geçerler genelde bana soran olmaz, sormayı bırak söyleyen olmaz,eşimde söylemeyi unutunca ben eve hoşgeliyorum işte :))

deniz 2 haftadır hafta sonum dolu hatta geçen hafta içi de gelen kalan oldu, bunlar büyük ihtimal yarın gelip,hafta sonu kendilerini başka akrabasına getittirecek, bu gelenler hep böyle yapar çünkü, bakalım yaşayıp görcem

canım okuyorum yorum yapmak istemiyorum ama dayanamadım aynı durumda bende varım bizim ev aş evi diyorum eşimi ben giderim kayınlarıma benim eşim bile açım demez zaten soran olmaz ama bizim ev zaten malum.. kayınvaldemler zaten 3 aydır bende onlar bizde diye tanıdığım tanımadığım insanlar geliyor ben çalışan biriyim en son dün eşime dedim zaten bi kaçında anahtar var ben bendeki anahtarı da verip kaçıcam artık ev benim değil nasıl olsa dedim
ama eşimde ne yapsın karşı taraflar anlayışsız olursa yani dediğin gibi derin mevzular

İnanılmaz şok oldum bunlar artık kendi evleri sanıyorlar yahu Allah sabır versin sana nasıl çözülür bilemedim bir cinnet herşeyi çözer cinsten olmuş
Hafta sonu yatılı ağırlarım hafta içi çalıştığımızdan zor yani evin hanımı yoksa kalınmasın bir zahmet o evdeBaştan yüz vermeyeceksin bu insanlara sonra arkası geliyor
Sağol canım ya çok mutlu oldum gerçekten şurda 3 kilo cuk kaldı hedefim olan 75 e :))

O da çabucak gider merak etme sen harika gidiyorsun o da bir regl dönemine bakar

Ne diyosunnn
Çok zor olur canım ya raf bile açıyorlar anahtarları bile var bence onlara bu rahatlığı veren eşinde suç kusuruma bakma da, öyle saçma şey mi olur Allah yardımcın olsun

kesinlikle eşimde hata ama dediğim gibi ailesine çok düşkün, ne kavgalarımız oldu, üzülen hep ben oldum, ve karşı tarafta bunu anladı kendilerini daha değerli hissettiler, bunu bildikleri içinde böyle rahatlar işte, yapabileceğim birşey yok ki kızlar, geçinmek istiyorum diyosan ya katlanacan yada kapı işte şurda durumuna düşüyosun,Allah büyüktür herşeyin yeri zamanı gelir, kalp kırmaya değmez Rabbim sadece sabır güç versin başka bişey istemiyorum

ahh nehir o durumlarada çok geldim cinnet geçirip intahar edenler cinayet işleyenler bunları anlamak o noktalara gelmek çok kötü bir his, ama inan bir anlık artık tak diyo o hissi yaşamak bile çok kötü rabbim kimseyi o noktaya getirip sınamasın

Amin canım cinnet derken yani yakıp yıkmak değil ama sert çıkmak resti çekmek

Kıyamam sana ya eşin onlara verdiği değer kadar sana da vermesi lazım dünyalar tatlısı bi evladınız bile var üstelik sen onun ailesinden önce en kıymetlisisin ama anlamıyorsa yapcak bişey yok haklısın bazen ses çıkarmak karşı tarafa yarıyor sizde de öyle olmuş bence kendi sülaleni çağır eşine aynı onun yaptığı gibi yap bi laf ederse de sana yaptığı şeyi yap belki anlar seni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…