canım okuyorum yorum yapmak istemiyorum ama dayanamadım aynı durumda bende varım bizim ev aş evi diyorum eşimi ben giderim kayınlarıma benim eşim bile açım demez zaten soran olmaz ama bizim ev zaten malum.. kayınvaldemler zaten 3 aydır bende onlar bizde diye tanıdığım tanımadığım insanlar geliyor ben çalışan biriyim en son dün eşime dedim zaten bi kaçında anahtar var ben bendeki anahtarı da verip kaçıcam artık ev benim değil nasıl olsa dedim
ama eşimde ne yapsın karşı taraflar anlayışsız olursa yani dediğin gibi derin mevzular
ah canım sen de bendensin desene. çok iyi anlıyorum şu an seni. yüzsüzlük diz boyu ama sorun hep sendedir. işte bu kocalara çok kızıyorum. onun evi olduğu kadar senin de evin niye aynı hakkın senin için de gözetmiyo işte bunlar hep kul hakkı. ben artık çoğu zaman acımıyorum. zaten onlar da bildiği yapıyo ben niye susup kendimi üziyim.canım benim, bazı şeyler olmuyo işte rahatsızlığımı dile getirmeye çalışsam işler karışır, bunlar derin mevzular
Allah sanada sabır versin, 3 ay ne demek yaabenimkiler gibi bide misafir getiriyolar demek, işte kendi evi gibi görüyolar
ben varya sırf 2.çocuğu bu yüzden yapamadım Allah biliyoya, k.valdem diyo yap bitane daha ben bakcam diye, yaparsam gelip evime yerleşmesinden korktum, hatta dün gece olanları anlatayım size,
eşim uyumuştu Watsaptan kuzenlerinin grubu var mesaj geldi bende okudum mesajları, orda kuzenlerine bir fotoğraf atmış, fotoğraftada bi kuzeninin 2,5 yaşında oğlu var o eşimi çok seviyo sarılmış eşime, biride onları çekmiş, oda bu fotoğrafı bu grupta yayınlamış, ''öyle güzel bir duyguki bende birdaha yaşamak isterdim'' gibi bir cümle yazmış altınada eşim,
bu benim öyle zoruma gittiki,neden 1 taneyle kaldım 2.yi yapıp eşime,oğluma aileme bukadar isterlerken bu hissi yaşatamadım diye eşime sarılıp saatlerce ağladım,neden 2. yi yapmadım ama benim evin durumları bu, gelenler gidenler, k.valde başka yerde yaşıyo hani çocuk olsa gel git yapacak durumda değil mecbur gelip bakacak, ee bakıcı yı eşim asla ama asla eve sokmaz, zaten hep diyo annem bakacak diye , k.valdede keza öyle zaten gelmek için can atıyo buda bahanesi olcak
yani kızlar sabah sabahta içinizi kararttım,banada nerden geldi bu duygusallık bilemedim dökülüverdim böyle(sanırım geceden kalmayım :) ) hakkınızı helal edin mevzuyu bambaşka yere çektim
canım gelip kalacak akrabam yok çoğu istanbulda yaşıyor,yakınımda annem ,babam,teyzem, dayımlar var onlarda asla gelip kalmaz gelsede misafir gibi gelir gider bi annemler,teyzem çok ısrar edersek zorla 1 gece kalır, ertesi gün beklemez gider,oda senede sayılıdır gelip kaldıkları, ki eşim gelip kalmalarına hiç bişey demez çünkü derse biliyo kendi sülalesi hep bizde,diyemez yaniiKıyamam sana ya eşin onlara verdiği değer kadar sana da vermesi lazım dünyalar tatlısı bi evladınız bile var üstelik sen onun ailesinden önce en kıymetlisisin ama anlamıyorsa yapcak bişey yok haklısın bazen ses çıkarmak karşı tarafa yarıyor sizde de öyle olmuş bence kendi sülaleni çağır eşine aynı onun yaptığı gibi yap bi laf ederse de sana yaptığı şeyi yap belki anlar seni..
ah canım sen de bendensin desene. çok iyi anlıyorum şu an seni. yüzsüzlük diz boyu ama sorun hep sendedir. işte bu kocalara çok kızıyorum. onun evi olduğu kadar senin de evin niye aynı hakkın senin için de gözetmiyo işte bunlar hep kul hakkı. ben artık çoğu zaman acımıyorum. zaten onlar da bildiği yapıyo ben niye susup kendimi üziyim.şeytan azapta gerekmiş.
canım bunların hepsi birinci derecen akrabamı yoksa eşinin kardeşleri falanmıbide öyle bişeyki hepsi farklı zamanda geliyoya, geçen biri diyoki ben 2 aydır gelmedim demi dedi, artık bende dayanamadım dedim ki o kadar gelen giden var ki kim ne zaman geldi hatırlamıyorum dedim, halbuki gelmeyeli 2 değil 1 ay olmuş tu 1 gece kalıp gitmişti, o kendini 2 aydır gelmiyo sanıyoya 2 gece kaldı gitti
karışık işte ,kimisi hafta sonu müdavimi,kimisi h,içi,kimisi h,içi gelir h,sonuna kadar kalır,sonra hafta sonu kendini başka akrabalara ziyarete getittirir, bikaç günde orda kalır sonra beni almaya gel der, kendini bıraktırır, vs...çorba çorba :))
aynen gözü kör olsun sevginin,bunlar çoookk derin mevzular, zaten ülkem yangın yeri birde ben sizleri haftaya kötü başlatmıyım,topik gereği yersiz ,alakasız oldu ama kusura bakmayın.zaten canım bu kadar katlanmamız eşimizi sevmemizden yoksa bir dakika bile duramam onların için de yapım gereği ama gözü kör olsun bu sevginin bende de çok mevzular olaylar var da boş verelim haftaya onlarla başlayıp kendimiz strese sokmayalım
yapabiliyosan ne güzel sana ama ben bi tuturamadım o işi hep yapıcam dediğimde kaybeden ben oldum o yüzden susuyorum artıkah canım sen de bendensin desene. çok iyi anlıyorum şu an seni. yüzsüzlük diz boyu ama sorun hep sendedir. işte bu kocalara çok kızıyorum. onun evi olduğu kadar senin de evin niye aynı hakkın senin için de gözetmiyo işte bunlar hep kul hakkı. ben artık çoğu zaman acımıyorum. zaten onlar da bildiği yapıyo ben niye susup kendimi üziyim.şeytan azapta gerekmiş.
kov kız hepsini ne gerek var ay şuna bak. okudukça sinirlerim yerinden zıplıyo valla. bence sen hiç fırsat verme gelmeyin evde değiliz falan de ciddiyim bak. nereye kadar gitcek böyle delimisindenizcim bazen eve bir gelirim bi bakmışım aaa bana hoşgeldin diyolar, bazen gelceklerinden haberim bile olmuyoki, eşimle irtibata geçerler genelde bana soran olmaz, sormayı bırak söyleyen olmaz,eşimde söylemeyi unutunca ben eve hoşgeliyorum işte :))
deniz 2 haftadır hafta sonum dolu hatta geçen hafta içi de gelen kalan oldu, bunlar büyük ihtimal yarın gelip,hafta sonu kendilerini başka akrabasına getittirecek, bu gelenler hep böyle yapar çünkü, bakalım yaşayıp görcem
var canım var olmaz mı deşsen daha neler çıkarda boşver, yaraya tuz basmaya gerek yok, Allah herkese sabır ve güç versin,gençlikte çekiliyo işte, yaş aldıkça ne kadar tahammül edilir bilmemben bu olaylarda kendimi yalnız hissediyordum ama benim durumum da çok kişi var galiba
aynen gözü kör olsun sevginin,bunlar çoookk derin mevzular, zaten ülkem yangın yeri birde ben sizleri haftaya kötü başlatmıyım,topik gereği yersiz ,alakasız oldu ama kusura bakmayın.
derecesini bilmiyorum genelde şöyle, k.valde,k.peder, kaynım,eşimin kuzenleri,teyzesi,annanesi genel olarak grup bu :)canım bunların hepsi birinci derecen akrabamı yoksa eşinin kardeşleri falanmı
ay okuyup okuyup sinirleniyorum. bende aynı senin gibi düşünüyodum canım allah rızası diyodum ama karşı taraf sana anlayışsız olduktan sonra rıza kalkar. yine sen suçlusun sen izin verdikçe yine sen hesaba çekiliceksin hakkını niye aramadın diye izin verme eşinin de karşısında dik durduktan sonra o da seni ezemez. benim eşimde ailesine çok düşkün halen gelir kalırlar ama önceden bütün kışı bende geçiren adamlar şimdi eşimi de ezdiğimi görünce en fazla 15 gün kalabiliyolar o da yemek yok yani.kesinlikle eşimde hata ama dediğim gibi ailesine çok düşkün, ne kavgalarımız oldu, üzülen hep ben oldum, ve karşı tarafta bunu anladı kendilerini daha değerli hissettiler, bunu bildikleri içinde böyle rahatlar işte, yapabileceğim birşey yok ki kızlar, geçinmek istiyorum diyosan ya katlanacan yada kapı işte şurda durumuna düşüyosun,Allah büyüktür herşeyin yeri zamanı gelir, kalp kırmaya değmez Rabbim sadece sabır güç versin başka bişey istemiyorum
ha ha zaten bana geliyoruz diyen olmuyoki, eşime diyolar biz geliyoruz diye :))herşey süpriz yumurta :)kov kız hepsini ne gerek var ay şuna bak. okudukça sinirlerim yerinden zıplıyo valla. bence sen hiç fırsat verme gelmeyin evde değiliz falan de ciddiyim bak. nereye kadar gitcek böyle delimisin
afedersin de ç..ş hani. benim eşimin teyzesi benim de halam olur biz birinci dereceden akrabayız eşimle ama diğerleri bile gelecek olsa mutlaka haberim olur ve eşimin demesiyle değil ben dersem gelirler. kendin bilirsin ben çok yıprandım bu işte şimdi zor geliyo sana biliyorum sürekli kavga etmek istemiyosun çocuklar etkilenmesin huzurum kaçmasın bilmem ne.. ama sonradan farkediceksin de aslında sadece zaman kaybediyosun ne kadar erken koyarsan tavrını o kadar çabuk rahatlarsın bunun allah rızasıyla bi alakası yok sen yapman gereki zaten yapmışsın. bence sen bu gelişlerinde onlara rahat verme bak gör nasıl çekiliyolar. eşine de yaptığını göstermeki gözümle gördüm deyip üstüne gelemesin.derecesini bilmiyorum genelde şöyle, k.valde,k.peder, kaynım,eşimin kuzenleri,teyzesi,annanesi genel olarak grup bu :)
Hayırlı haftalar herkese Ankara'da yaşanan bu korkunç durum yüzünden ne diyeceğimi bilemiyorum başımız sağolsun ne hallerde ülkemiz
Cumartesi kalorim : 944
Pazar kalorim : 817
begum75 @elma_sekerim01 halacocuksun @mavimli @demali @damlasr @kitara_84 @DisiAnka @deniz3344 @abcde_123
sbeden canım güncel kilom 50.3 fark - 1200 nasıl gitti ödemlerim mi gitti bilemedim ama çok önceden hedefime ulaşmış oldum beni de hedefine ulaşanlar bölümüne alabilirsin uygun görürsen aşağı yukarı oynamalar olur burada belirteceğim devam ediyorum yani
Eki Görüntüle 1794988
sen onlar gelince hayırdır beni çok mu özlediniz de şakayla karışık onlara batar zaten.ha ha zaten bana geliyoruz diyen olmuyoki, eşime diyolar biz geliyoruz diye :))herşey süpriz yumurta :)
ay okuyup okuyup sinirleniyorum. bende aynı senin gibi düşünüyodum canım allah rızası diyodum ama karşı taraf sana anlayışsız olduktan sonra rıza kalkar. yine sen suçlusun sen izin verdikçe yine sen hesaba çekiliceksin hakkını niye aramadın diye izin verme eşinin de karşısında dik durduktan sonra o da seni ezemez. benim eşimde ailesine çok düşkün halen gelir kalırlar ama önceden bütün kışı bende geçiren adamlar şimdi eşimi de ezdiğimi görünce en fazla 15 gün kalabiliyolar o da yemek yok yani.
bunun sevmekle alakası yok. erkekler gerçekten de tek hücreli sen ona katlanabildiği gösterdiğin sürece o da sana aynı şekilde davranıp hakkını savunmuycak. sen ne zaman tavrını koyarsan o da kabul edip sana uyacak. test edilmiş onaylanmıştır. en başında da söyliyim benim eşim keçi gibi inatçı annekoliktir. ben yenebiliyosam tabi mümkün mertebe sen de yaparsın.zaten canım bu kadar katlanmamız eşimizi sevmemizden yoksa bir dakika bile duramam onların için de yapım gereği ama gözü kör olsun bu sevginin bende de çok mevzular olaylar var da boş verelim haftaya onlarla başlayıp kendimiz strese sokmayalım
Sağol canım darısı başına inşallahTebrik ediyorum canım benim darısı bizim başımıza 3 haftadır çok Yesemde kilo almadim çok şükür bu hafta inşallah iyi geçer :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?