♥haftalık kilo verme yarışması♥

Allah sanada sabır versin, 3 ay ne demek yaa benimkiler gibi bide misafir getiriyolar demek, işte kendi evi gibi görüyolar
ben varya sırf 2.çocuğu bu yüzden yapamadım Allah biliyoya, k.valdem diyo yap bitane daha ben bakcam diye, yaparsam gelip evime yerleşmesinden korktum, hatta dün gece olanları anlatayım size,

eşim uyumuştu Watsaptan kuzenlerinin grubu var mesaj geldi bende okudum mesajları, orda kuzenlerine bir fotoğraf atmış, fotoğraftada bi kuzeninin 2,5 yaşında oğlu var o eşimi çok seviyo sarılmış eşime, biride onları çekmiş, oda bu fotoğrafı bu grupta yayınlamış, ''öyle güzel bir duyguki bende birdaha yaşamak isterdim'' gibi bir cümle yazmış altınada eşim,
bu benim öyle zoruma gittiki,neden 1 taneyle kaldım 2.yi yapıp eşime,oğluma aileme bukadar isterlerken bu hissi yaşatamadım diye eşime sarılıp saatlerce ağladım,neden 2. yi yapmadım ama benim evin durumları bu, gelenler gidenler, k.valde başka yerde yaşıyo hani çocuk olsa gel git yapacak durumda değil mecbur gelip bakacak, ee bakıcı yı eşim asla ama asla eve sokmaz, zaten hep diyo annem bakacak diye , k.valdede keza öyle zaten gelmek için can atıyo buda bahanesi olcak

yani kızlar sabah sabahta içinizi kararttım,banada nerden geldi bu duygusallık bilemedim dökülüverdim böyle(sanırım geceden kalmayım :) ) hakkınızı helal edin mevzuyu bambaşka yere çektim

canım benim, bazı şeyler olmuyo işte rahatsızlığımı dile getirmeye çalışsam işler karışır, bunlar derin mevzular
ah canım sen de bendensin desene. çok iyi anlıyorum şu an seni. yüzsüzlük diz boyu ama sorun hep sendedir. işte bu kocalara çok kızıyorum. onun evi olduğu kadar senin de evin niye aynı hakkın senin için de gözetmiyo işte bunlar hep kul hakkı. ben artık çoğu zaman acımıyorum. zaten onlar da bildiği yapıyo ben niye susup kendimi üziyim.şeytan azapta gerekmiş.

zaten canım bu kadar katlanmamız eşimizi sevmemizden yoksa bir dakika bile duramam onların için de yapım gereği ama gözü kör olsun bu sevginin bende de çok mevzular olaylar var da boş verelim haftaya onlarla başlayıp kendimiz strese sokmayalım

canım gelip kalacak akrabam yok çoğu istanbulda yaşıyor,yakınımda annem ,babam,teyzem, dayımlar var onlarda asla gelip kalmaz gelsede misafir gibi gelir gider bi annemler,teyzem çok ısrar edersek zorla 1 gece kalır, ertesi gün beklemez gider,oda senede sayılıdır gelip kaldıkları, ki eşim gelip kalmalarına hiç bişey demez çünkü derse biliyo kendi sülalesi hep bizde,diyemez yanii

ben bu olaylarda kendimi yalnız hissediyordum ama benim durumum da çok kişi var galiba

canım bunların hepsi birinci derecen akrabamı yoksa eşinin kardeşleri falanmı

aynen gözü kör olsun sevginin,bunlar çoookk derin mevzular, zaten ülkem yangın yeri birde ben sizleri haftaya kötü başlatmıyım,topik gereği yersiz ,alakasız oldu ama kusura bakmayın.

yapabiliyosan ne güzel sana ama ben bi tuturamadım o işi hep yapıcam dediğimde kaybeden ben oldum o yüzden susuyorum artık

kov kız hepsini ne gerek var ay şuna bak. okudukça sinirlerim yerinden zıplıyo valla. bence sen hiç fırsat verme gelmeyin evde değiliz falan de ciddiyim bak. nereye kadar gitcek böyle delimisin

ay okuyup okuyup sinirleniyorum. bende aynı senin gibi düşünüyodum canım allah rızası diyodum ama karşı taraf sana anlayışsız olduktan sonra rıza kalkar. yine sen suçlusun sen izin verdikçe yine sen hesaba çekiliceksin hakkını niye aramadın diye izin verme eşinin de karşısında dik durduktan sonra o da seni ezemez. benim eşimde ailesine çok düşkün halen gelir kalırlar ama önceden bütün kışı bende geçiren adamlar şimdi eşimi de ezdiğimi görünce en fazla 15 gün kalabiliyolar o da yemek yok yani.

kov kız hepsini ne gerek var ay şuna bak. okudukça sinirlerim yerinden zıplıyo valla. bence sen hiç fırsat verme gelmeyin evde değiliz falan de ciddiyim bak. nereye kadar gitcek böyle delimisin
ha ha zaten bana geliyoruz diyen olmuyoki, eşime diyolar biz geliyoruz diye :))herşey süpriz yumurta :)

derecesini bilmiyorum genelde şöyle, k.valde,k.peder, kaynım,eşimin kuzenleri,teyzesi,annanesi genel olarak grup bu :)
afedersin de ç..ş hani. benim eşimin teyzesi benim de halam olur biz birinci dereceden akrabayız eşimle ama diğerleri bile gelecek olsa mutlaka haberim olur ve eşimin demesiyle değil ben dersem gelirler. kendin bilirsin ben çok yıprandım bu işte şimdi zor geliyo sana biliyorum sürekli kavga etmek istemiyosun çocuklar etkilenmesin huzurum kaçmasın bilmem ne.. ama sonradan farkediceksin de aslında sadece zaman kaybediyosun ne kadar erken koyarsan tavrını o kadar çabuk rahatlarsın bunun allah rızasıyla bi alakası yok sen yapman gereki zaten yapmışsın. bence sen bu gelişlerinde onlara rahat verme bak gör nasıl çekiliyolar. eşine de yaptığını göstermeki gözümle gördüm deyip üstüne gelemesin.

Tebrik ediyorum canım benim darısı bizim başımıza 3 haftadır çok Yesemde kilo almadim çok şükür bu hafta inşallah iyi geçer :)

bütün kış mı yaa ne hikayeler çıkıyo işte, genel olarak erkek ailesi bu hakkı buluyo kendinde demek,
ben o işleri beceremedim canım, 17 senelik evliyim, ilk evlendim k.valdeyle yaşadım, oğlumu o büyüttü, birazda vefa borcum var, zaten onlarda bunu düşünüyolar bide eşimin rahatlığı,öyle olunca sesimi çıkaramıyorum.

bunun sevmekle alakası yok. erkekler gerçekten de tek hücreli sen ona katlanabildiği gösterdiğin sürece o da sana aynı şekilde davranıp hakkını savunmuycak. sen ne zaman tavrını koyarsan o da kabul edip sana uyacak. test edilmiş onaylanmıştır. en başında da söyliyim benim eşim keçi gibi inatçı annekoliktir. ben yenebiliyosam tabi mümkün mertebe sen de yaparsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…