- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Aboo halimize şükredelim o zaman denizle alakalı değil canım alışmış onlar baksana kışın da gelip kalıyolardenize yakınız canım malesefya ben ağırlamasam nolcak ki, herkes dilediğince yatıyo kalkıyo yiyiyo içiyo, hatta evime misafir bile çağırıyolar dedimya çookk derin mevzular, erkek tarafı olmanın verdiği bir rahatlık var, tamamen kendilerine ait bir ev gibi yerleşip gardropta raf açabiliyolar kendilerine,hatta anahtarları bile var :)) ya nehir anlatmakla bitmez az çok anladın sen beni, benim durumlarda böyle karışık işte şekerim
Ben de tebrik ederim 5 ayda 16 kilo vermişsin menülerin dikkatimi çekiyoduSağol canım ya çok mutlu oldum gerçekten şurda 3 kilo cuk kaldı hedefim olan 75 e :))
ne büyütmesi be benim oğluma da aynı şeyleri yaptılar şimdi çocuk kendi hakkın aramak yerine direk babaannesine koşuyo. sen önce bi uyan canım bunlar senin ömrünü yer bana kalırsa biran önce taaruza geç. vefa falan sen kendini kandırıyosun benim kv. öz halam iyiliğimi düşünse benimki düşünürdü. boşuna ezdirme kendini çocuklarınında hakkına girersinbütün kış mıyaa ne hikayeler çıkıyo işte, genel olarak erkek ailesi bu hakkı buluyo kendinde demek,
ben o işleri beceremedim canım, 17 senelik evliyim, ilk evlendim k.valdeyle yaşadım, oğlumu o büyüttü, birazda vefa borcum var, zaten onlarda bunu düşünüyolar bide eşimin rahatlığı,öyle olunca sesimi çıkaramıyorum.
denizcim bazen eve bir gelirim bi bakmışım aaa bana hoşgeldin diyolar, bazen gelceklerinden haberim bile olmuyoki, eşimle irtibata geçerler genelde bana soran olmaz, sormayı bırak söyleyen olmaz,eşimde söylemeyi unutunca ben eve hoşgeliyorum işte :))
deniz 2 haftadır hafta sonum dolu hatta geçen hafta içi de gelen kalan oldu, bunlar büyük ihtimal yarın gelip,hafta sonu kendilerini başka akrabasına getittirecek, bu gelenler hep böyle yapar çünkü, bakalım yaşayıp görcem
afedersin de ç..ş hani. benim eşimin teyzesi benim de halam olur biz birinci dereceden akrabayız eşimle ama diğerleri bile gelecek olsa mutlaka haberim olur ve eşimin demesiyle değil ben dersem gelirler. kendin bilirsin ben çok yıprandım bu işte şimdi zor geliyo sana biliyorum sürekli kavga etmek istemiyosun çocuklar etkilenmesin huzurum kaçmasın bilmem ne.. ama sonradan farkediceksin de aslında sadece zaman kaybediyosun ne kadar erken koyarsan tavrını o kadar çabuk rahatlarsın bunun allah rızasıyla bi alakası yok sen yapman gereki zaten yapmışsın. bence sen bu gelişlerinde onlara rahat verme bak gör nasıl çekiliyolar. eşine de yaptığını göstermeki gözümle gördüm deyip üstüne gelemesin.
denizle alakası yok tabi ama yaz geldikçe gelip kalma dahada artıyo, bide yapılarında var gidip kalma yı iç içe olmayı aşırı seviyolarAboo halimize şükredelim o zaman denizle alakalı değil canım alışmış onlar baksana kışın da gelip kalıyolar
ben işteyken küçük süpürgeyle açıkta kalan yerleri üstten süpürür k.valdem, yemekleride yapar o konuda bişey diyemem ama mesela lavobaları,wc yi onlar gidince yıkıyorum onlar varken sürekli uğraşamıyorum.Canım ilk baslarda bana söylemiyorlardı geleceklerini eşime söylüyorlardı bende maden bana soylemiyolar bende temizlikte yapmiyorum yemekte dedim yattım keyfime baktım ondan sonra hep bana sorulur ... sabret canım sabrede bilirsen mükafatını alacaksın eminim ama kendini yorma temizleme evini yemek yapma kendileri yaparlar mecbur ama sen gamsız değilsin biliyorum ama bi kere deneyebilsen keşke
Senin için dua edelim de eşin akrabalarıyla bozuşsundenizcim bazen eve bir gelirim bi bakmışım aaa bana hoşgeldin diyolar, bazen gelceklerinden haberim bile olmuyoki, eşimle irtibata geçerler genelde bana soran olmaz, sormayı bırak söyleyen olmaz,eşimde söylemeyi unutunca ben eve hoşgeliyorum işte :))
deniz 2 haftadır hafta sonum dolu hatta geçen hafta içi de gelen kalan oldu, bunlar büyük ihtimal yarın gelip,hafta sonu kendilerini başka akrabasına getittirecek, bu gelenler hep böyle yapar çünkü, bakalım yaşayıp görcem
canım benim kıyamam onlar zaten aranıyolar bari sen başlat kontrol etki hepsi pes etsin. kendin bilirsin. şimdi okudukça kendi yaşadıklarım geliyo gözümün önüne. ben de hiç kavga etmedim ama geldiklerinde evde yemek pişmeyince, temizlik olmayınca, onları bırakıp kendimle, çocuklarla ilgilenince bıraktılar. şimdi bol bol söylenirler arkamdan ama ben de susmuyorum hem yüzlerine söyliyorum hem de arkalarından şikayet ediyorum oh canım değsin.kız teyzesini zaten çağıran k.valdem, kendi geliyoya onuda yanına arkadaş olarak çağırıyo, ya varya anlatmakla bitmez geçenlerde senin dediğini yapmaya çalıştım,
geçen hafta sonu pazar günü eşim 10 dakikalık bir iş için biyere gitcekti, k.pederde cumadan beri bendeydi ama pazar gidecekti, bide bizim burda marketten alışveriş yapıp gitcekti, bende dedim baba eşim gidiyo senle onla çık istersen alışverişini yaparsın, oda tabi git dedim sanmış hemen topladı eşyalarını hadi güle güle dedi gitti, eşimde tabi dönünce bana babam bozuldu niye öyle dedin dedi, falan falan biraz atıştık alttan aldım öyle demek istemedim derken büyümedi olay yoksa üstelesem birbirimize girecez
yani napıyım şimdi bişeyler desem benim huzurum kaçıyo,yıllardır yaşadım bunları artık üzülmek ağlamak istemiyorum
biraz öyle diyo işte :) diyorum ya 17 yıllık evliyim alıştım artık ama çok üst üste geldiklerinde daralıyorum bazen dinlenmeye arada vakit bırakıp gelseler daha iyi oluyo :))Ya artık adam açık açık söylüyo ben onlardan kopmam bence kaçamıyosan tadını çıkar zehir etme kendine dyo ne dersn
Bende sen gibi susucam artık aynen dediğin gibi yüzleştikçe üzülen ben oluyorum onlarda değerli olduklarını anlıyolardenizle alakası yok tabi ama yaz geldikçe gelip kalma dahada artıyo, bide yapılarında var gidip kalma yı iç içe olmayı aşırı seviyolar
denizcim o mevzulara hiç girmedim farkındaysan, işin o kısmı dahada karışıkSenin için dua edelim de eşin akrabalarıyla bozuşsun
Benim de eşim annesine dayanamaz eve çağırmasa da maaşı alınca illa görür geçen annesiyle tartıştı küstüler benlik bir durum yok kendi aralarında artık görmüyor
Katılıyorum bu fikrine denemeye değerKıyamam sana ya eşin onlara verdiği değer kadar sana da vermesi lazım dünyalar tatlısı bi evladınız bile var üstelik sen onun ailesinden önce en kıymetlisisin ama anlamıyorsa yapcak bişey yok haklısın bazen ses çıkarmak karşı tarafa yarıyor sizde de öyle olmuş bence kendi sülaleni çağır eşine aynı onun yaptığı gibi yap bi laf ederse de sana yaptığı şeyi yap belki anlar seni..
Bilmeyen güzel diyo canım ama iş başa gelince öle olmuyo bende çok dikim ama artık bu olaydan evliliğin parmaklarından kayıyosa dönmek zorunda kalıyosncanım benim kıyamam onlar zaten aranıyolar bari sen başlat kontrol etki hepsi pes etsin. kendin bilirsin. şimdi okudukça kendi yaşadıklarım geliyo gözümün önüne. ben de hiç kavga etmedim ama geldiklerinde evde yemek pişmeyince, temizlik olmayınca, onları bırakıp kendimle, çocuklarla ilgilenince bıraktılar. şimdi bol bol söylenirler arkamdan ama ben de susmuyorum hem yüzlerine söyliyorum hem de arkalarından şikayet ediyorum oh canım değsin.
aynen canım kendi elimizle değerlerini artırıyoruz bu şekilde ve bunu da çookk iyi gözlemliyolarBende sen gibi susucam artık aynen dediğin gibi yüzleştikçe üzülen ben oluyorum onlarda değerli olduklarını anlıyolar
Burda da paylaşmasak nerde paylaşıcaz ama keşke 2ç. çocuğu yapsan da kayın validen sen de kalsa belki böylece gelen giden den de kurtulursun nasıl fikirAllah sanada sabır versin, 3 ay ne demek yaabenimkiler gibi bide misafir getiriyolar demek, işte kendi evi gibi görüyolar
ben varya sırf 2.çocuğu bu yüzden yapamadım Allah biliyoya, k.valdem diyo yap bitane daha ben bakcam diye, yaparsam gelip evime yerleşmesinden korktum, hatta dün gece olanları anlatayım size,
eşim uyumuştu Watsaptan kuzenlerinin grubu var mesaj geldi bende okudum mesajları, orda kuzenlerine bir fotoğraf atmış, fotoğraftada bi kuzeninin 2,5 yaşında oğlu var o eşimi çok seviyo sarılmış eşime, biride onları çekmiş, oda bu fotoğrafı bu grupta yayınlamış, ''öyle güzel bir duyguki bende birdaha yaşamak isterdim'' gibi bir cümle yazmış altınada eşim,
bu benim öyle zoruma gittiki,neden 1 taneyle kaldım 2.yi yapıp eşime,oğluma aileme bukadar isterlerken bu hissi yaşatamadım diye eşime sarılıp saatlerce ağladım,neden 2. yi yapmadım ama benim evin durumları bu, gelenler gidenler, k.valde başka yerde yaşıyo hani çocuk olsa gel git yapacak durumda değil mecbur gelip bakacak, ee bakıcı yı eşim asla ama asla eve sokmaz, zaten hep diyo annem bakacak diye , k.valdede keza öyle zaten gelmek için can atıyo buda bahanesi olcak
yani kızlar sabah sabahta içinizi kararttım,banada nerden geldi bu duygusallık bilemedim dökülüverdim böyle(sanırım geceden kalmayım :) ) hakkınızı helal edin mevzuyu bambaşka yere çektim
ben işteyken küçük süpürgeyle açıkta kalan yerleri üstten süpürür k.valdem, yemekleride yapar o konuda bişey diyemem ama mesela lavobaları,wc yi onlar gidince yıkıyorum onlar varken sürekli uğraşamıyorum.
Amaaaaannn bu neeee içim dert oldu bi ben sanardın bi baktım herkes çekiyo allahtan şehir dışındayım zaten eşim memlekete yerleşmek istiyo ama boşanmak istiyosan gidelim diyorm susuyo geri .. Bizde gidersek aynı olcaz çünkü karşı taraf beni seviyo gibi görünüp herşeyi yapıyo ve yaptırıyo sağolsn o yüzden gıcık oluyorum benide en çok kızdıran eşime kimi bana ev al kimi araba bak diye telefn ediyo sanarsın emlakçıyız. Görümcemlerin evini arabasını aldık bide her kurban bizde kesmek istiyolar bi bebekle milletin neden yağını kirini ben çekiyorum dedim geçen bayram kayınvaldemler vardı onlardan yırttık bu bayram onlarda gelir ama bıktım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?