♥haftalık kilo verme yarışması♥

Aboo halimize şükredelim o zaman denizle alakalı değil canım alışmış onlar baksana kışın da gelip kalıyolar

ne büyütmesi be benim oğluma da aynı şeyleri yaptılar şimdi çocuk kendi hakkın aramak yerine direk babaannesine koşuyo. sen önce bi uyan canım bunlar senin ömrünü yer bana kalırsa biran önce taaruza geç. vefa falan sen kendini kandırıyosun benim kv. öz halam iyiliğimi düşünse benimki düşünürdü. boşuna ezdirme kendini çocuklarınında hakkına girersin

Canım ilk baslarda bana söylemiyorlardı geleceklerini eşime söylüyorlardı bende maden bana soylemiyolar bende temizlikte yapmiyorum yemekte dedim yattım keyfime baktım ondan sonra hep bana sorulur ... sabret canım sabrede bilirsen mükafatını alacaksın eminim ama kendini yorma temizleme evini yemek yapma kendileri yaparlar mecbur ama sen gamsız değilsin biliyorum ama bi kere deneyebilsen keşke

kız teyzesini zaten çağıran k.valdem, kendi geliyoya onuda yanına arkadaş olarak çağırıyo, ya varya anlatmakla bitmez geçenlerde senin dediğini yapmaya çalıştım,
geçen hafta sonu pazar günü eşim 10 dakikalık bir iş için biyere gitcekti, k.pederde cumadan beri bendeydi ama pazar gidecekti, bide bizim burda marketten alışveriş yapıp gitcekti, bende dedim baba eşim gidiyo senle onla çık istersen alışverişini yaparsın, oda tabi git dedim sanmış hemen topladı eşyalarını hadi güle güle dedi gitti, eşimde tabi dönünce bana babam bozuldu niye öyle dedin dedi, falan falan biraz atıştık alttan aldım öyle demek istemedim derken büyümedi olay yoksa üstelesem birbirimize girecez

yani napıyım şimdi bişeyler desem benim huzurum kaçıyo,yıllardır yaşadım bunları artık üzülmek ağlamak istemiyorum

Amaaaaannn bu neeee içim dert oldu bi ben sanardın bi baktım herkes çekiyo allahtan şehir dışındayım zaten eşim memlekete yerleşmek istiyo ama boşanmak istiyosan gidelim diyorm susuyo geri .. Bizde gidersek aynı olcaz çünkü karşı taraf beni seviyo gibi görünüp herşeyi yapıyo ve yaptırıyo sağolsn o yüzden gıcık oluyorum benide en çok kızdıran eşime kimi bana ev al kimi araba bak diye telefn ediyo sanarsın emlakçıyız. Görümcemlerin evini arabasını aldık bide her kurban bizde kesmek istiyolar bi bebekle milletin neden yağını kirini ben çekiyorum dedim geçen bayram kayınvaldemler vardı onlardan yırttık bu bayram onlarda gelir ama bıktım artık

ben işteyken küçük süpürgeyle açıkta kalan yerleri üstten süpürür k.valdem, yemekleride yapar o konuda bişey diyemem ama mesela lavobaları,wc yi onlar gidince yıkıyorum onlar varken sürekli uğraşamıyorum.

Senin için dua edelim de eşin akrabalarıyla bozuşsun
Benim de eşim annesine dayanamaz eve çağırmasa da maaşı alınca illa görür geçen annesiyle tartıştı küstüler benlik bir durum yok kendi aralarında artık görmüyor

canım benim kıyamam onlar zaten aranıyolar bari sen başlat kontrol etki hepsi pes etsin. kendin bilirsin. şimdi okudukça kendi yaşadıklarım geliyo gözümün önüne. ben de hiç kavga etmedim ama geldiklerinde evde yemek pişmeyince, temizlik olmayınca, onları bırakıp kendimle, çocuklarla ilgilenince bıraktılar. şimdi bol bol söylenirler arkamdan ama ben de susmuyorum hem yüzlerine söyliyorum hem de arkalarından şikayet ediyorum oh canım değsin.

Ya artık adam açık açık söylüyo ben onlardan kopmam bence kaçamıyosan tadını çıkar zehir etme kendine dyo ne dersn
biraz öyle diyo işte :) diyorum ya 17 yıllık evliyim alıştım artık ama çok üst üste geldiklerinde daralıyorum bazen dinlenmeye arada vakit bırakıp gelseler daha iyi oluyo :))

denizcim o mevzulara hiç girmedim farkındaysan, işin o kısmı dahada karışık

Katılıyorum bu fikrine denemeye değer

Bilmeyen güzel diyo canım ama iş başa gelince öle olmuyo bende çok dikim ama artık bu olaydan evliliğin parmaklarından kayıyosa dönmek zorunda kalıyosn

Bende sen gibi susucam artık aynen dediğin gibi yüzleştikçe üzülen ben oluyorum onlarda değerli olduklarını anlıyolar
aynen canım kendi elimizle değerlerini artırıyoruz bu şekilde ve bunu da çookk iyi gözlemliyolar
k.valdem bi keresinde bana şu lafı bile etti, benimki oğlan,çokta üzerine gidilirse üzülen karşı taraf olur o kız olan olan olur, (hani beni üzerse aykırı tavırları olursa konuşurum oğlumla benim oğlum boşanır bırakır yenisini bulur zorda kalan kadın olur demeye getirdi) bu lafı benim için değil eltim için söyledi,şuan nişanlılar yaza düğün var,ama zihniyet belli ha ona demiş ha bana, böylede bir tip işte

Burda da paylaşmasak nerde paylaşıcaz ama keşke 2ç. çocuğu yapsan da kayın validen sen de kalsa belki böylece gelen giden den de kurtulursun nasıl fikir

Hic uğraşma hemde şöyle düşün evine hizmetçi gelmiş diye düşün isten gelince ay ne çok yoruldum belime şancı girdi off çok kötüyüm diye abart napacaksın onlar öyle olursa sende boyle esinede hep güleryüzlü tatlı davran onlarada güleryüzlü davran ama hic bir iş yapma ..keyfine bak yapacak bir şey yok yoksa evde huzursuzluk çıkar onlar gidince de evini guzelcene temizlersin :)

aman gitme bencede keşke bende öyle uzak olabilsem, 45 dk aramız var bin otobüse gel, mesafesindeler
demen gibi herşey görüntüden ibaret, huzurunu kaçırmaya değmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…