- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
canım benim kıyamam onlar zaten aranıyolar bari sen başlat kontrol etki hepsi pes etsin. kendin bilirsin. şimdi okudukça kendi yaşadıklarım geliyo gözümün önüne. ben de hiç kavga etmedim ama geldiklerinde evde yemek pişmeyince, temizlik olmayınca, onları bırakıp kendimle, çocuklarla ilgilenince bıraktılar. şimdi bol bol söylenirler arkamdan ama ben de susmuyorum hem yüzlerine söyliyorum hem de arkalarından şikayet ediyorum oh canım değsin.
ben bu hafta kesin artılardayım. ne oldu bilmiyorum depresyonda gibiyim. habire çikolata yedim.bu yüzden burada da pek görünmedim
Hic uğraşma hemde şöyle düşün evine hizmetçi gelmiş diye düşün isten gelince ay ne çok yoruldum belime şancı girdi off çok kötüyüm diye abart napacaksın onlar öyle olursa sende boyle esinede hep güleryüzlü tatlı davran onlarada güleryüzlü davran ama hic bir iş yapma ..keyfine bak yapacak bir şey yok yoksa evde huzursuzluk çıkar onlar gidince de evini guzelcene temizlersin :)
Burda da paylaşmasak nerde paylaşıcaz ama keşke 2ç. çocuğu yapsan da kayın validen sen de kalsa belki böylece gelen giden den de kurtulursun nasıl fikir
Sen şimdi beni strese soktun bugün Pazartesi miydi yaa dedimzaten canım bu kadar katlanmamız eşimizi sevmemizden yoksa bir dakika bile duramam onların için de yapım gereği ama gözü kör olsun bu sevginin bende de çok mevzular olaylar var da boş verelim haftaya onlarla başlayıp kendimiz strese sokmayalım
Olur mu kıız biz çoğumuz 1 yıllık arkadaşız derdimizi paylaşıcaz tabii ki deaynen gözü kör olsun sevginin,bunlar çoookk derin mevzular, zaten ülkem yangın yeri birde ben sizleri haftaya kötü başlatmıyım,topik gereği yersiz ,alakasız oldu ama kusura bakmayın.
Yaniii bir de yaşlılık var tabiiivar canım var olmaz mı deşsen daha neler çıkarda boşver, yaraya tuz basmaya gerek yok, Allah herkese sabır ve güç versin,gençlikte çekiliyo işte, yaş aldıkça ne kadar tahammül edilir bilmem
Yapabiliyorsan deyince aklıma geldi 2 yıl oluyor kızım nasıl hasta gece sabaha kadar uyumamıştım eşim kayınvalidemi alıp geldi ben bakamamışım diye tam çocuk uyumuş yerine yatırıyım dedim çarşafı yastığı yorganı getirip kanepenin üzerine bıraktım eşime sen açarsın dedim çocuğu alıp çıktım sonra sesleri geliyor yatağı çıp hazırlamamışım diye laf ediyolar baktım tınn hiç umrumda olmadı çocuğum hasta ben sersem gibiyim bir de onları mı düşünücemyapabiliyosan ne güzel sana ama ben bi tuturamadım o işi hep yapıcam dediğimde kaybeden ben oldum o yüzden susuyorum artık
Eve gittiğinde yemek hazırsa bir nebze de olsa problem yok ama senden bekliyorlarsa o zaman sorunbütün kış mıyaa ne hikayeler çıkıyo işte, genel olarak erkek ailesi bu hakkı buluyo kendinde demek,
ben o işleri beceremedim canım, 17 senelik evliyim, ilk evlendim k.valdeyle yaşadım, oğlumu o büyüttü, birazda vefa borcum var, zaten onlarda bunu düşünüyolar bide eşimin rahatlığı,öyle olunca sesimi çıkaramıyorum.
Yapabiliyorsan deyince aklıma geldi 2 yıl oluyor kızım nasıl hasta gece sabaha kadar uyumamıştım eşim kayınvalidemi alıp geldi ben bakamamışım diye tam çocuk uyumuş yerine yatırıyım dedim çarşafı yastığı yorganı getirip kanepenin üzerine bıraktım eşime sen açarsın dedim çocuğu alıp çıktım sonra sesleri geliyor yatağı çıp hazırlamamışım diye laf ediyolar baktım tınn hiç umrumda olmadı çocuğum hasta ben sersem gibiyim bir de onları mı düşünücem
güzel fikirde,işin o noktasında eşim girer devreye, meyva koysana,patlak yapasana,çay koysana, vs... ya bide onların derdi beni evde çalıştırmak değil ki, bize gelmek oğullarını torunlarını görmek,birlikte olmak yaşamak,yani ben hiç bişey yapmasamda onlar kafalarına göre takılıyolar ki o zaman yine ben kötü duruma düşüyorum, amaann sende kimsin sana ihtiyacımız yok biz kafamıza göre yatıyoz,kalkıyoz,pişirip, yiyoz ister yat ister kalk,biz iyiyiz modundalar
Salllaaaaaynen öyle canım çok çok haklısın, benimde böyle yaşadığım durumlar oluyo arkadamdan ne derler bilmiyorum,aynen çok ta tın
yok canım yaparlar, o konuda diycek lafım yok, ama herşey yemek olmuyoki deniz eve gelince istediğim gibi yatim kalkim,komşuya gidim,işime gücüme bakim vs...olsunda yemeğimide kendim yapim modundayım,ama demen gibi bide öyle olsa hepten üşütürdüm kafayı.ama bende sofrayı kurar bulaşığı halleder, çayı vs halletmeye çalışırım,öyle işteEve gittiğinde yemek hazırsa bir nebze de olsa problem yok ama senden bekliyorlarsa o zaman sorun
Hiç bir şey de yapamaz Allahım dağına göre kar veriyor buna inanırım yarın öbür gün evine besmeleyle girer belki de giremezaynen canım kendi elimizle değerlerini artırıyoruz bu şekilde ve bunu da çookk iyi gözlemliyolar
k.valdem bi keresinde bana şu lafı bile etti, benimki oğlan,çokta üzerine gidilirse üzülen karşı taraf olur o kız olan olan olur, (hani beni üzerse aykırı tavırları olursa konuşurum oğlumla benim oğlum boşanır bırakır yenisini bulur zorda kalan kadın olur demeye getirdi) bu lafı benim için değil eltim için söyledi,şuan nişanlılar yaza düğün var,ama zihniyet belli ha ona demiş ha bana, böylede bir tip işte
Senin de metabolizmana maaşallah sahi kaç yaşındaydın senBen bu hafta yine çok yedim yani 2 gün bile diyet yapamadim 2 gün yapınca 800 gram gidiyordu en azından neyse bakalım bugün yapmaya çalışacağım
54.8sbeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?