♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ben bu hafta yine çok yedim yani 2 gün bile diyet yapamadim 2 gün yapınca 800 gram gidiyordu en azından neyse bakalım bugün yapmaya çalışacağım

54.8 sbeden

değsin ohh sefan olsun kız,bende burda arkalarından konuştum işte yarın geldiklerinde hoşgeldiniz nasılsınız?

ben bu hafta kesin artılardayım. ne oldu bilmiyorum depresyonda gibiyim. habire çikolata yedim. bu yüzden burada da pek görünmedim

Arada olur benimde 3 haftadır devam ediyor en azından haftada 3 gün diyet yapabilsem raziyim artik :)

güzel fikirde,işin o noktasında eşim girer devreye, meyva koysana,patlak yapasana,çay koysana, vs... ya bide onların derdi beni evde çalıştırmak değil ki, bize gelmek oğullarını torunlarını görmek,birlikte olmak yaşamak,yani ben hiç bişey yapmasamda onlar kafalarına göre takılıyolar ki o zaman yine ben kötü duruma düşüyorum, amaann sende kimsin sana ihtiyacımız yok biz kafamıza göre yatıyoz,kalkıyoz,pişirip, yiyoz ister yat ister kalk,biz iyiyiz modundalar

Burda da paylaşmasak nerde paylaşıcaz ama keşke 2ç. çocuğu yapsan da kayın validen sen de kalsa belki böylece gelen giden den de kurtulursun nasıl fikir

deniz şöyle bişey var, yaza kaynım evleniyo,ben çocuğu yaparsam k.valde ve k.peder bana yerleşir, evim zaten 2+1 bide küçük 80 metrekare, oğlum 3.sınıfa gidene kadar bendeydi k.valdem şimdi 2.olursa 3.sınıfa kadar bende kalırsa naparım bide dediğim gibi kendi evi modunda kardeşini, annesini, çağırır kalırlar bende, arkadaşlarını davet ediyo kendi oturduğu yerden yani ben bunlarla başa çıkamam

Sen şimdi beni strese soktun bugün Pazartesi miydi yaa dedim

aynen gözü kör olsun sevginin,bunlar çoookk derin mevzular, zaten ülkem yangın yeri birde ben sizleri haftaya kötü başlatmıyım,topik gereği yersiz ,alakasız oldu ama kusura bakmayın.
Olur mu kıız biz çoğumuz 1 yıllık arkadaşız derdimizi paylaşıcaz tabii ki de

yapabiliyosan ne güzel sana ama ben bi tuturamadım o işi hep yapıcam dediğimde kaybeden ben oldum o yüzden susuyorum artık
Yapabiliyorsan deyince aklıma geldi 2 yıl oluyor kızım nasıl hasta gece sabaha kadar uyumamıştım eşim kayınvalidemi alıp geldi ben bakamamışım diye tam çocuk uyumuş yerine yatırıyım dedim çarşafı yastığı yorganı getirip kanepenin üzerine bıraktım eşime sen açarsın dedim çocuğu alıp çıktım sonra sesleri geliyor yatağı çıp hazırlamamışım diye laf ediyolar baktım tınn hiç umrumda olmadı çocuğum hasta ben sersem gibiyim bir de onları mı düşünücem

Eve gittiğinde yemek hazırsa bir nebze de olsa problem yok ama senden bekliyorlarsa o zaman sorun

aynen öyle canım çok çok haklısın, benimde böyle yaşadığım durumlar oluyo arkadamdan ne derler bilmiyorum,aynen çok ta tın

günaydın kızlar okuyamadım yazdıklarınızı çok iş var bugün canım da sıkkın Ankaradaki olaya. çoğunuz bilir benim ailem orada ulaşamadık ilk başta çok telaşlandım. kız kardeşimin evi kızılaya 20 25 km uzaklıkta. patlamanın sesini duymuşlar dumanı görmüşler. çok şükür iyiler. babam metro servisindeymiş o sırada ama kızılaya uzaktaymış. bir bayanın telefonda 10-15 kişinin havaya uçtuğunu söylerken duymuş düşünemiyorum tahmin bile edemiyorum çok üzgünüm.

kilom 73.3 artıdayım ama şu an pek de umrumda değil.

gülermisin ağlarmısın

Eve gittiğinde yemek hazırsa bir nebze de olsa problem yok ama senden bekliyorlarsa o zaman sorun
yok canım yaparlar, o konuda diycek lafım yok, ama herşey yemek olmuyoki deniz eve gelince istediğim gibi yatim kalkim,komşuya gidim,işime gücüme bakim vs...olsunda yemeğimide kendim yapim modundayım,ama demen gibi bide öyle olsa hepten üşütürdüm kafayı.ama bende sofrayı kurar bulaşığı halleder, çayı vs halletmeye çalışırım,öyle işte

Hiç bir şey de yapamaz Allahım dağına göre kar veriyor buna inanırım yarın öbür gün evine besmeleyle girer belki de giremez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…