♥haftalık kilo verme yarışması♥

Benim evim 3+1 salonum bile 50 metrekare falan ama eşim kızım ben daralıyoruz bazen ben de diyorum 4+1 ev bulup giyinme odası yapıcam diye
Bu şartlarda zor tabii ben o fikri sana hiç vermedim say o zaman

canım ya sende de öyle durumlar demek üzüldüm, inşallah birdaha yaşamazsın bu durumları ve düzelmiştir,Allah yardımcımız olsun

Dimi yanii her şey yemekle olmuyo çocuk yapmak için bile yalnız kalmak lazım

Benim evim 3+1 salonum bile 50 metrekare falan ama eşim kızım ben daralıyoruz bazen ben de diyorum 4+1 ev bulup giyinme odası yapıcam diye
Bu şartlarda zor tabii ben o fikri sana hiç vermedim say o zaman

maşallah büyükmüş evin, nasıl yetişiyosun temizliğine, ben benim evde bazen çıldırıyorum,
tamam fikri almadım o zaman :))

Evet canım yaaa bir şey olunca hep ordaki yakınlarımız geliyo aklımıza inşallah biter bu karışık durumlar diyicem ama pek de mümkün görünmüyor elimizden geldiğince kalabalık ortamlara girmememiz lazım

canım çok çok geçmiş olsun, işte hiç kalp kırmaya değimiyo pamuk ipliğine bağlı yaşıyoruz, bi varız bi yokuz gerçekten çok kötü bir patlama olmuş yazdıklarını insanın aklı almıyo, çok çok üzücü,
bazen bunları düşünüp dertleri boşver diyorum bazende derdime dertleniyorum,Rabbim kötü şeylerle sınamasın

kızlar hafta sonu tatil işini abarttım baya kendimi çok suçlu hissediyorum ama eve veriyorum kilo bildirimi
geçen çarşamba 68,5
bugün 67,9
bakalım bu hafta baya sıkıcam kendimi nası olacak
sabah sadece bir elma yedim bir tane de çay içtim işyerinde sbeden
nehirnil111

Neden kızayım canım beni yoran bir durum yok ne yapıyorsan kendin için inşallah hedeflerine ulaşırsın olsun moralini bozma pes etme

maşallah büyükmüş evin, nasıl yetişiyosun temizliğine, ben benim evde bazen çıldırıyorum,
tamam fikri almadım o zaman :))
Ben öyleye kadar temizlik yapamam eşim kızım uyurlar her gün öyleye kadar
Dün öyleden sonra salonu koridoru ve mutfağı temizledim dün kolum koptu odaları da akşam halledicem inşallah

Canım kilo bildirimini sbeden arkadaşımıza yapıyorsunuz konunun sahibi o ben sadece kalori bildirimlerini alıyorum eğer yarışmaya katılmak istersen bekleriz mecburi değil

Canım kilo bildirimini sbeden arkadaşımıza yapıyorsunuz konunun sahibi o ben sadece kalori bildirimlerini alıyorum eğer yarışmaya katılmak istersen bekleriz mecburi değil
sbedenide etiketledim zaten yarışmaya katıldım canım unuttun sanırım beni

sbedenide etiketledim zaten yarışmaya katıldım canım unuttun sanırım beni
yanlış anlama oldu sanırım, kilo bildirimini sbeden e yapıcan, kaloriyi nehirnil111 e yapıcaksın.
kilo yarışmasına katıldın da kalori yarışına katılmadın demek istedi nehir, yani kalori mecburi değil öyle kendi aramızda yapıyoruz
sen kilo bildirimini nehire yapmışsın ondan bi karışıklık oldu sanırım.

Kızlar mutfağa gittim çay almaya baktım ki öğlen olmuş bu gün
7.28 de çıkmış 8.28 de bitirmişim yürüyüşü 6593 adım olmuş kahvaltı da;
2 yemek kaşığı yulaf ezmesi 1 su bardağı süt yetti bana hala acıkmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…