Hiç bir şey de yapamaz Allahım dağına göre kar veriyor buna inanırım yarın öbür gün evine besmeleyle girer belki de giremez
Benim evim 3+1 salonum bile 50 metrekare falan ama eşim kızım ben daralıyoruz bazen ben de diyorum 4+1 ev bulup giyinme odası yapıcam diyedeniz şöyle bişey var, yaza kaynım evleniyo,ben çocuğu yaparsam k.valde ve k.peder bana yerleşir, evim zaten 2+1 bide küçük 80 metrekare, oğlum 3.sınıfa gidene kadar bendeydi k.valdem şimdi 2.olursa 3.sınıfa kadar bende kalırsa naparım bide dediğim gibi kendi evi modunda kardeşini, annesini, çağırır kalırlar bende, arkadaşlarını davet ediyo kendi oturduğu yerden yani ben bunlarla başa çıkamam
Valla aynı sorunlardan son bir aydr boşanmalık oldum o yüzden takmıycam artık ama bir aydr hırstan hep yedim ve hiç veremedimsbeden yine aynıyım nehirnil111 cim ben artık sayamıyorum olmuyo seni de boşa yormayım hiç sil beni kalori yarışmasından kızma ama noolur
Dimi yanii her şey yemekle olmuyo çocuk yapmak için bile yalnız kalmak lazımyok canım yaparlar, o konuda diycek lafım yok, ama herşey yemek olmuyoki deniz eve gelince istediğim gibi yatim kalkim,komşuya gidim,işime gücüme bakim vs...olsunda yemeğimide kendim yapim modundayım,ama demen gibi bide öyle olsa hepten üşütürdüm kafayı.ama bende sofrayı kurar bulaşığı halleder, çayı vs halletmeye çalışırım,öyle işte
Benim evim 3+1 salonum bile 50 metrekare falan ama eşim kızım ben daralıyoruz bazen ben de diyorum 4+1 ev bulup giyinme odası yapıcam diye
Bu şartlarda zor tabii ben o fikri sana hiç vermedim say o zaman
Evet canım yaaa bir şey olunca hep ordaki yakınlarımız geliyo aklımıza inşallah biter bu karışık durumlar diyicem ama pek de mümkün görünmüyor elimizden geldiğince kalabalık ortamlara girmememiz lazımgünaydın kızlar okuyamadım yazdıklarınızı çok iş var bugün canım da sıkkın Ankaradaki olaya. çoğunuz bilir benim ailem orada ulaşamadık ilk başta çok telaşlandım. kız kardeşimin evi kızılaya 20 25 km uzaklıkta. patlamanın sesini duymuşlar dumanı görmüşler. çok şükür iyiler. babam metro servisindeymiş o sırada ama kızılaya uzaktaymış. bir bayanın telefonda 10-15 kişinin havaya uçtuğunu söylerken duymuş düşünemiyorum tahmin bile edemiyorum çok üzgünüm.
kilom 73.3 artıdayım ama şu an pek de umrumda değil.
günaydın kızlar okuyamadım yazdıklarınızı çok iş var bugün canım da sıkkın Ankaradaki olaya. çoğunuz bilir benim ailem orada ulaşamadık ilk başta çok telaşlandım. kız kardeşimin evi kızılaya 20 25 km uzaklıkta. patlamanın sesini duymuşlar dumanı görmüşler. çok şükür iyiler. babam metro servisindeymiş o sırada ama kızılaya uzaktaymış. bir bayanın telefonda 10-15 kişinin havaya uçtuğunu söylerken duymuş düşünemiyorum tahmin bile edemiyorum çok üzgünüm.
kilom 73.3 artıdayım ama şu an pek de umrumda değil.
Evet yaaa sonradan gelenler hep bize yetişti hatta geçti bilekız bana yetiştin, aynıyız
tam rakip olduk, hadi bakalım.
Dimi yanii her şey yemekle olmuyo çocuk yapmak için bile yalnız kalmak lazım
öyle valla hayır 2 haftadır inan gram oynamadım nasıl başardım bende bilmiyorum, yetişen geçiyo el sallayıp gidiyo ben demirbaş oldumEvet yaaa sonradan gelenler hep bize yetişti hatta geçti bile
Neden kızayım canım beni yoran bir durum yok ne yapıyorsan kendin içinValla aynı sorunlardan son bir aydr boşanmalık oldum o yüzden takmıycam artık ama bir aydr hırstan hep yedim ve hiç veremedimsbeden yine aynıyım nehirnil111 cim ben artık sayamıyorum olmuyo seni de boşa yormayım hiç sil beni kalori yarışmasından kızma ama noolur
Ben öyleye kadar temizlik yapamam eşim kızım uyurlar her gün öyleye kadarmaşallah büyükmüş evin, nasıl yetişiyosun temizliğine, ben benim evde bazen çıldırıyorum,
tamam fikri almadım o zaman :))
Canım kilo bildiriminikızlar hafta sonu tatil işini abarttım baya kendimi çok suçlu hissediyorum ama eve veriyorum kilo bildirimi
geçen çarşamba 68,5
bugün 67,9
bakalım bu hafta baya sıkıcam kendimi nası olacak
sabah sadece bir elma yedim bir tane de çay içtim işyerinde
nehirnil111
sbedenide etiketledim zaten yarışmaya katıldım canım unuttun sanırım beniCanım kilo bildiriminisbeden arkadaşımıza yapıyorsunuz konunun sahibi o ben sadece kalori bildirimlerini alıyorum eğer yarışmaya katılmak istersen bekleriz mecburi değil
yanlış anlama oldu sanırım, kilo bildiriminisbedenide etiketledim zaten yarışmaya katıldım canım unuttun sanırım beni
Canım orada kalorilerin yazılı değildi vallahi yazdıysan da bugün kafam iyi değil bu olaylar yüzünden kaçırmış olabilirim k.bakma bugünden itibaren mi başlıyorsun yarışmayasbedenide etiketledim zaten yarışmaya katıldım canım unuttun sanırım beni
hemen yazdırdım verdim arkadaşlarahttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/dikkatli-olun.912500/#post-45598871
kızlar başka bir topikte gördüm hemen paylaştım sizlerle, inşallah doğru değildir ama tedbirli olmaktada fayda var,Rabbim masumları korusun inşallah (AMİN)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?