♥haftalık kilo verme yarışması♥

uygun görmek ne kelime bebeğim sen orayı sonuna kadar hakettin

canimm benim Allah kolaylik versin. büyük sabir versin sana

böyle insanlardan igreniyorum. kul hakkini alsinlar bakalım diger tarafta işleri zor

olsun canim yaz ne olacak bosalt rahatla. neyseki bizler o insanlardan degiliz!

Maşallah canım bana da sabahları yetiyor vallahi
Sağol Begüşüm bende gördüm bunu dikkatli olmalıyız ama nasıl
uygun görmek ne kelime bebeğim sen orayı sonuna kadar hakettin

Sağol canım benim darısı başına inşallah

canım merak ettigim tüm bunlara katlanirken hayatini yasayabiliyor musun. aksam ailecek yürüyüş veya bazen sosyal aktivite de bulunabiliyor musun. çalışan bir insansin. kazandigin paranin faydasini görebiliyor musun

oooo sizinki de kotuymus ev araba oh oh

git ki komsuya git onlar evde otursun bişey almaya gidiyorum de iki dakka kahve ic gel arada da onu çağır

bosanma noktasina çabuk gelmede inan bana kilonun etkiside olur. sen yemeye devam et ama nasilsa genclik gecmiyor nasilsa fazla kilonda yok . benim 82 ile şuan 77 olmam arasinda bile buyuk fark var. eşimin davranışları açısından ilgisi buyulenmesi gibi. esimin zayif noktasi cok ise yariyor. hic denedin mi farkettin mi bunları bi zayıfla bak gör neler degisiyor

canım merak ettigim tüm bunlara katlanirken hayatini yasayabiliyor musun. aksam ailecek yürüyüş veya bazen sosyal aktivite de bulunabiliyor musun. çalışan bir insansin. kazandigin paranin faydasini görebiliyor musun

canım bir şekilde hayatı yaşıyoruz tabi, ama ne kadar dilediğim gibi orasını bende bilmiyorum, sonuçta bir hengameye kaptırdık gidiyoruz, ne istediğimin ne önemi kaldı bende bilmiyorum,beklentimi min. tuttuğum sürece sorun yok, kanaat etmeye alıştım sanırım

kimse yokken tabikide ailece dışarda gezip dolanıyoruz, dahada canımız sıkılsa yine akrabalarına gidiyoruz
kazancımın faydasını görüyomuyum bilmem ama borç ödüyoruz,kalanıylada geçiniyoruz işte, muhtaç değiliz kendi yağımızda kavruluyoruz,sonuçta buda bir fayda görmek sayılır bence en azından muhtaçlık duymuyoruz kimseye

Canım orada kalorilerin yazılı değildi vallahi yazdıysan da bugün kafam iyi değil bu olaylar yüzünden kaçırmış olabilirim k.bakma bugünden itibaren mi başlıyorsun yarışmaya
evet canım kalori yarışınada katılayım ama haftasonu giremiyorum bildiremeyebilirim
bugün sabah 1 elma+tek şekerli çay+elma sirkeli limonlu su(110 kcal)
öğlen 1 elma+1 greyfurt+2 ceviz+tek şekerli çay(165 kcal)
akşamda aynı şeklide meyve ile besleneceğim canım belirtirim

bilmiyordum ben canım ikisinin ayrı ayrı olduğunu anladım şimdi teşekkür ederim

Canım günlük olarak belirtebilirsin her öğünü illa yazmana gerek yok hepsini toplayıp pazartesi de bildirebilirsin nasıl uyarsa pazartesi 1.ciyi seçiyoruz sonuçta

Selam Kızlar;

Kahvaltım
2 x Yemek Kaşığı Yulaf Ezmesi 80,00 calori
1 x Su bardağı S üt (Yarım Yağlı) 92,00 calori

Öğlen Yemeği
2 x 100 gr Makarna (haşlanmış) 316,00
1 x Çorba kaşığıKetçap 22,00 calori

Akşam Yemeği
1 x PorsiyonYayla Çorba 134,00 calori
1 / 2 (Yarım) x PorsiyonEtli Nohut 177,50 calor

Ara Öğün (Gece)1 x PorsiyonPortakal(Bütün)94,00 calori

Toplam Alınan Kalori
:915,50 calori
Hep böyle yesem hala 52 kilolardaydım tabii sabah yürüyüşlerimi de yapmış olsaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…