Olur canım sorun değilKızlar kalori bildirimimi yarın yapsam olur mu
net gidiyor geliyor
zor girdim
kilo 14/03/2016 54,6
sbeden nehirnil111 GonulSenligim begum75
Kıskandım haftaya ben de 54 olucamKızlar kalori bildirimimi yarın yapsam olur mu
net gidiyor geliyor
zor girdim
kilo 14/03/2016 54,6
Beni de eklersen tam olacakSelam Kızlar;
Kahvaltım
2 x Yemek Kaşığı Yulaf Ezmesi 80,00 calori
1 x Su bardağı S üt (Yarım Yağlı) 92,00 calori
Öğlen Yemeği
2 x 100 gr Makarna (haşlanmış) 316,00
1 x Çorba kaşığıKetçap 22,00 calori
Akşam Yemeği
1 x PorsiyonYayla Çorba 134,00 calori
1 / 2 (Yarım) x PorsiyonEtli Nohut 177,50 calor
Ara Öğün (Gece)1 x PorsiyonPortakal(Bütün)94,00 calori
Toplam Alınan Kalori :915,50 calori
Hep böyle yesem hala 52 kilolardaydım tabii sabah yürüyüşlerimi de yapmış olsaydım
bravo sana çok güzel kilo vermişsinKızlar kalori bildirimimi yarın yapsam olur mu
net gidiyor geliyor
zor girdim
kilo 14/03/2016 54,6
tamam canım anladım günlük yapayım ben ama ertesi gün bildireyim garanti olsunCanım günlük olarak belirtebilirsin her öğünü illa yazmana gerek yok hepsini toplayıp pazartesi de bildirebilirsin nasıl uyarsa pazartesi 1.ciyi seçiyoruz sonuçta
Evet canım nasıl müsait olursan bir yere not alabilirsin giremediğinde haftalık pazartesi hepsini de bildirebilirsin ben pazartesiye kadar garanti bekliyorum zatentamam canım anladım günlük yapayım ben ama ertesi gün bildireyim garanti olsun
ooo sonucu merak ediyorum bakalim etkisi nasil olacak
ye güzelim ye bugün hedefe ulaşmanın ödülü olsun bu, akşama dengelersin amaBirazdan abinin doğum gününü kutlayacağız ince bir dilim yesem acaba koruma listeme ayıp olur mu diyet psikolojisinden çıkamıyorum gibi
İnce dilim götüreceğim artıkye güzelim ye bugün hedefe ulaşmanın ödülü olsun bu, akşama dengelersin ama
zaten böyle böyle öğreniyoruz ya
Hayırlı haftalar herkese Ankara'da yaşanan bu korkunç durum yüzünden ne diyeceğimi bilemiyorum başımız sağolsun ne hallerde ülkemiz
Cumartesi kalorim : 944
Pazar kalorim : 817
begum75 @elma_sekerim01 @beyaz lotus @mavimli @demali @damlasr @kitara_84 GonulSenligim miraycan84 abcde_123
sbeden canım güncel kilom 50.3 fark - 1200 nasıl gitti ödemlerim mi gitti bilemedim ama çok önceden hedefime ulaşmış oldum beni de hedefine ulaşanlar bölümüne alabilirsin uygun görürsen aşağı yukarı oynamalar olur burada belirteceğim devam ediyorum yani
Eki Görüntüle 1794988
sbeden GonulSenligim begum75 @beyaz lotus @elma_sekerim01 @mavimli abcde_123 @kitara_84
Selam Kızlar;
08.03.2016: 56.40
14.03.2016: 55.80 Şükürler olsun ki 56 lardan kurtuldum
Haftaya 55.80 le başlıyorum artık kahvaltıda sadece yarım yağlı süt ve lifalif yiycem alıp iş yerine getirdim
Maaşallah sana sabrettin ve başardın @minerva1988GonulSenligim ve ben deniz hala çıkışlardayız
Sakın gitme daha menülerine bakıcaaaz
Kızlar kalori bildirimimi yarın yapsam olur mu
net gidiyor geliyor
zor girdim
kilo 14/03/2016 54,6
Kıskandım haftaya ben de 54 olucam
herkes kendi tercihine göre bir şeyler yapıyor . kimi karatay yapıyor, bazılarımız kalori sayarak yiyoruz. bir arkadaşımız isveç diyetine başladı. yani herkes kendine en uygun gördüğü yöntemle ilerliyor. ortak noktamız birbirimizi motive etmemiz.selam kızlar. nasıl diyetler uyguluyorsunuz. bilgi verebilir misiniz
sukoyverme hemenİnce dilim götüreceğim artıkakşama ne yiyeceğimi bilmiyorum canımın istediği bir şey yok bugünlerde sadece çikolata istiyorum
ayyyyy kıssss tebrik ederim çok sevindimmm :)ama bak gitmek yok heee sen benim en güçlü motive kaynağımsın şuanbırakmam bi yere seni . menülerini de yazmaya devam et
sbeden
geçen hafta: 56,4
bu hafta: 55,8
fark: -600gr
aslında hafta içi 55,4 e kadar inmiştim ama hafta sonu kayımvalidemleri ağırladık. bi de wc sorunum vardı
neyse şu an 55,8 kiloyum. hızla inmeyi planlıyorm. kalıcı değilim :)
nehirnil111 miraycan84 abcde_123
Yok canım ya ben 1 haftadır yiyorum çikolata çok ilginç şekilde o kadar nutella çikolata isteğinden sonra kendimden eriyip gitmemsukoyverme hemen
Asmum gelmek istersen mutlu olurum arkadaşımız kabul ederse eğer hepimiz kafamıza göre yaşıyoruz buradaselam kızlar. nasıl diyetler uyguluyorsunuz. bilgi verebilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?