♥haftalık kilo verme yarışması♥

Beslenme alışkanlıklarınızda küçük değişiklikler yaparak günlük posa tüketiminizi artırabilirsiniz:

Beyaz ekmek yerine kepekli, tam buğday ya da çavdar ekmeklerini tüketin.
Beyaz pirinç yerine bulgur ya da esmer pirinç kullanın.
Günde 2 porsiyon sebze ve 3 porsiyon meyve tüketin.
Meyve suyu içmek yerine meyveyi bütün olarak, mümkünse kabuklarıyla tüketin.
Haftada 2-3 defa kuru baklagil yemeği tüketmeye özen gösterin.
Kek ve kurabiyelerde beyaz un yerine tam buğday unu kullanın.
Kurutulmuş meyve ve yulaf ezmesi gibi lifli yiyecekler iyi bir tercihtir.
Gün içinde yulaf yiyin. (Örnek: 2 çorba kaşığı yulaf ve yoğurt karışımı)

Posa içeriği yüksek besinlerden sonra su içmek posanın etkinliğini artırır.

Hepsini biliyoruz ama uygulamayı unutuyoruz

Beni de eklersen tam olacakCumartesi-Pazar yok tabi yine yine yeniden

Canım günlük olarak belirtebilirsin her öğünü illa yazmana gerek yok hepsini toplayıp pazartesi de bildirebilirsin nasıl uyarsa pazartesi 1.ciyi seçiyoruz sonuçta
tamam canım anladım günlük yapayım ben ama ertesi gün bildireyim garanti olsun

ayyyyy kıssss tebrik ederim çok sevindimmm :)ama bak gitmek yok heee sen benim en güçlü motive kaynağımsın şuan bırakmam bi yere seni . menülerini de yazmaya devam et

Maaşallah sana sabrettin ve başardın @minerva1988 GonulSenligim ve ben deniz hala çıkışlardayız
Sakın gitme daha menülerine bakıcaaaz

şu an aynıyız gııı :) :) inişlere geçme vaktidir tatlım

Kızlar kalori bildirimimi yarın yapsam olur mu
net gidiyor geliyor
zor girdim

kilo 14/03/2016 54,6

sbeden nehirnil111 GonulSenligim begum75

aferin kıs rakibem maşallahın var bu hafta da. bi dahaki haftaya yetişiyorum sana :)

Kıskandım haftaya ben de 54 olucam

ay ben de kıskandım kıs

sbeden

geçen hafta: 56,4
bu hafta: 55,8
fark: -600gr

aslında hafta içi 55,4 e kadar inmiştim ama hafta sonu kayımvalidemleri ağırladık. bi de wc sorunum vardı
neyse şu an 55,8 kiloyum. hızla inmeyi planlıyorm. kalıcı değilim :)

nehirnil111 miraycan84 abcde_123

selam kızlar. nasıl diyetler uyguluyorsunuz. bilgi verebilir misiniz
herkes kendi tercihine göre bir şeyler yapıyor . kimi karatay yapıyor, bazılarımız kalori sayarak yiyoruz. bir arkadaşımız isveç diyetine başladı. yani herkes kendine en uygun gördüğü yöntemle ilerliyor. ortak noktamız birbirimizi motive etmemiz.

ayyyyy kıssss tebrik ederim çok sevindimmm :)ama bak gitmek yok heee sen benim en güçlü motive kaynağımsın şuan bırakmam bi yere seni . menülerini de yazmaya devam et

Teşekkür ederim canım darısı başına inşallah bende merak ediyorum herkesi gitmem bir yerlere zaten buradayımÇok güzel farkın canım bak hemen dönüş yaptı kilolar devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…