- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
herkes kendi tercihine göre bir şeyler yapıyor . kimi karatay yapıyor, bazılarımız kalori sayarak yiyoruz. bir arkadaşımız isveç diyetine başladı. yani herkes kendine en uygun gördüğü yöntemle ilerliyor. ortak noktamız birbirimizi motive etmemiz.
Asmum gelmek istersen mutlu olurum arkadaşımız kabul ederse eğer hepimiz kafamıza göre yaşıyoruz burada
Teşekkür ederim canım darısı başına inşallah bende merak ediyorum herkesi gitmem bir yerlere zaten buradayımÇok güzel farkın canım bak hemen dönüş yaptı kilolar devam
Canım aslında genel tavsiyeler var tabi olmaz mı genel itibariyle beyaz ekmek,hamur işi,şekerli herşey çaya atılan şekerde dahil,kızartmalar,pilav ve türevi şeyler bunları hayatımızdan ya çıkarttık ya da tamamen azalttık. Protein içeren yiyeceklere yöneldik ekmek yerine süte yoğurda yulaf karıştırarak yedik bir çok sağlıklı sebzeyi hayatımıza aldık. Yeşil çay en favori içeceğimiz oldu bunun gibi bir çok şey var aslında akşamları erkenden yemek işini kapatmak gibi kalori saymak ne yediğini not etmek gibi fırsat buldukça spor yapmak bol bol yürümek gibi say say bitmez yani bir yaşam haline getirdik devam etmeye çalışıyoruzanladım.teşekkür ederim. ben hani şunu yaptım iyi etki gördük anlamında tavsiye olabilir diye düşündüm:)
yaaaaa teşekkür ederim şekerimm :) devam devam ben de korumaya geçmek istiyorum artık istediğim kiloya ulaşıp :)
Kahvaltıda tereyağında 2 adet yumurta, istediğiniz kadar tuzsuz siyah ya da yeşil zeytin, tuzsuz peynir, kuru meyvelerden bir avuç, şekersiz çay ya da form çayları, bir avuç ceviz.
Öğle yemeğinde haşlanmış kırmızı et, bol yeşillikli zeytinyağlı salata, zeytinyağlı herhangi bir sebze yemeği, tuz içermeyen ayran, yemekten sonra istenirse yeşil çay.
Akşam yemeğinde ızgara balık, mevsimine göre bulunan yeşillikler içeren bol salata.
terayğı yemek kilo aldırır. bu fazla değilmi.
zeytin yağıda öyle. salataya dökmek kötü olmaz mı?
anladım teşekkür ederim..
ben kendim için değil annem için bakıyorum. ben 49 kiloyum. hatta 2 3 kilo almaya çalışıyorum.
yeşil çay alayım anneme. günde 1 saat yürür.az yemeye çalışır. kepek ekmek tüketir. ama pek fark yok sanki. onun göğüsler çok büyük olunca komple şişmanmış gibi duruyor
Benimde aklımda zayıf olduğun kalmış o yüzden soracaktım aslında bir durum mu oldu kilo aldın diyeSende tam tersini yapacaksın o zaman
Demleyerek içerse çok faydasını görür eminim nasıl demleneceği bir çok yerde var zaten günde en az yarım saat 1 saat bile yürüse işini görür hareket etmek iyidir kepek ekmeği yerine tam buğday ya da çavdar öneririmGögüslere çare yoktur sanırım zayıflayınca az da olsa küçülüyorlar gerçi ama
Bizim yemememiz gerekenleri yemelisin bence boş kaldıkça abur cubur yiyebilirsin çerezler baş belası çok güzel kilo aldırıyorbende tayin pekmez falan diyorum. sabah hamur işi falan
Evet yaaa hafta sonum gerçekten karışık benim keşke hafta sonları olmasa var yaa 2 kat kilo veririmBeni de eklersen tam olacakCumartesi-Pazar yok tabi yine yine yeniden
Hafta sonu kendini tutsan tam ilerleme kaydedeceksin gerçektenEvet yaaa hafta sonum gerçekten karışık benim keşke hafta sonları olmasa var yaa 2 kat kilo veririm
Gerçekten de aynıymışızsbeden
geçen hafta: 56,4
bu hafta: 55,8
fark: -600gr
aslında hafta içi 55,4 e kadar inmiştim ama hafta sonu kayımvalidemleri ağırladık. bi de wc sorunum vardı
neyse şu an 55,8 kiloyum. hızla inmeyi planlıyorm. kalıcı değilim :)
nehirnil111 miraycan84 @abcde_123
Olmaz bir şey kararında kullanıldığı süreceKahvaltıda tereyağında 2 adet yumurta, istediğiniz kadar tuzsuz siyah ya da yeşil zeytin, tuzsuz peynir, kuru meyvelerden bir avuç, şekersiz çay ya da form çayları, bir avuç ceviz.
Öğle yemeğinde haşlanmış kırmızı et, bol yeşillikli zeytinyağlı salata, zeytinyağlı herhangi bir sebze yemeği, tuz içermeyen ayran, yemekten sonra istenirse yeşil çay.
Akşam yemeğinde ızgara balık, mevsimine göre bulunan yeşillikler içeren bol salata.
terayğı yemek kilo aldırır. bu fazla değilmi.
zeytin yağıda öyle. salataya dökmek kötü olmaz mı?
ok okurum.boyum 167 cm 4 nisana kadar hedefim 91 olsun.Uzun vade de ise hedefim 56 olsunkatılabilirsin :)
ilk sayfada kurallar var..oku lütfen.
boy hedef kilo ve 4 nisan icin küçük hedef kilo yazar misin
Alt kısım büyükse iş kolay yürüyüş bile işe yarar ama üst büyükse farklı sporlar yapılmalıanladım teşekkür ederim..
ben kendim için değil annem için bakıyorum. ben 49 kiloyum. hatta 2 3 kilo almaya çalışıyorum.
yeşil çay alayım anneme. günde 1 saat yürür.az yemeye çalışır. kepek ekmek tüketir. ama pek fark yok sanki. onun göğüsler çok büyük olunca komple şişmanmış gibi duruyor
mesela. bilginiz varsa yazarmısınızAlt kısım büyükse iş kolay yürüyüş bile işe yarar ama üst büyükse farklı sporlar yapılmalı
Ovv gelip bu şekilde yerleşmek çok kötü ya kolay gelsin gerçektendenize yakınız canım malesefya ben ağırlamasam nolcak ki, herkes dilediğince yatıyo kalkıyo yiyiyo içiyo, hatta evime misafir bile çağırıyolar dedimya çookk derin mevzular, erkek tarafı olmanın verdiği bir rahatlık var, tamamen kendilerine ait bir ev gibi yerleşip gardropta raf açabiliyolar kendilerine,hatta anahtarları bile var :)) ya nehir anlatmakla bitmez az çok anladın sen beni, benim durumlarda böyle karışık işte şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?