♥haftalık kilo verme yarışması♥

Darısı başına canım teşekkür ederim

Evet kızlaaarrr. Sütüm gelsin diye uğraşılarımın sonunda kilom 70.5 R fırlamış durumda .@sbeden ah ben nerelere gidem yaaaaa
Ay ben de bi haftda 1,3 kilo aldım çok mutsuzum
Kızım 50 günlük.sezeryanl doğmun sonuçları diycem ama boğazıma da sahip çıkamıyom
Off 70,5 a düşmüştüm bi ara ne güzel

yakalarım ben , sende spora gidiyorum diye rahaaat rahaat yiyiyosun bakıyorum ama hedefe az kaldı köşeyi dönsen varacan ama hep bu kaçamakların yüzüne yerinde sayıyosun
begüm 2 yıldır kilom sabit :) zamanında 62den 52ye düştüm sonrası kalış o kalış :)

Evet kızlaaarrr. Sütüm gelsin diye uğraşılarımın sonunda kilom 70.5 R fırlamış durumda .@sbeden ah ben nerelere gidem yaaaaa
tatlımsüt için en önemlisi su içmek içebildiğin kadar su iç birde malt içecekleri varya ondan al o da iyi geliyor gerisi hikaye dr kızmıştı bana normalye diye

Iyi akşamlar kızlar
Hedefime az kaldı , sonra korumaya gecicem malum , korumak için kaç kalori almalıyım diye hesapladım internetten 2500lerde bi kalori çıktı
Bu çok değil mi napayım acaba 2500 de alamam kilo alırım çok bu kalori ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…