- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Darısı başına canım teşekkür ederimİyi akşamlarGündüz okulda olduğum için uğrayamıyorum tüm sohbet de gündüz olmuş Bugün okul çok yoğundu ve azıcık da hasta oldum sesim kısıldı çay içmekten bayılıcam Menüm biraz karışık oldu yazmamayım
nehirnil111 Çok tebrik ederim Darısı başıma
Ay ben de bi haftda 1,3 kilo aldım çok mutsuzumEvet kızlaaarrr. Sütüm gelsin diye uğraşılarımın sonunda kilom 70.5 R fırlamış durumda .@sbeden ah ben nerelere gidem yaaaaa
begüm 2 yıldır kilom sabit :) zamanında 62den 52ye düştüm sonrası kalış o kalış :)yakalarım ben, sende spora gidiyorum diye rahaaat rahaat yiyiyosun bakıyorum ama hedefe az kaldı köşeyi dönsen varacan ama hep bu kaçamakların yüzüne yerinde sayıyosun
tatlımsüt için en önemlisi su içmek içebildiğin kadar su iç birde malt içecekleri varya ondan al o da iyi geliyor gerisi hikaye dr kızmıştı bana normalye diyeEvet kızlaaarrr. Sütüm gelsin diye uğraşılarımın sonunda kilom 70.5 R fırlamış durumda .@sbeden ah ben nerelere gidem yaaaaa
Canim korumakta cok onemli,birde 2 yildir koruyosun,bence buyuk basaribegüm 2 yıldır kilom sabit :) zamanında 62den 52ye düştüm sonrası kalış o kalış :)
aslında ben burda takıldığımdan beri diyet yapmıyorum ama bu konu sayesinde koruyorum :) tişkür ettim. :)Canim korumakta cok onemli,birde 2 yildir koruyosun,bence buyuk basari
Ben de artılardayım maslesefsbeden canım üzgünüm yine +lardayım 87 regliyim ve dün çok fazla turşu yedim ondan olabilirmi acaba
böyle rahat yazdığıma bakma nasıl moralim bozuldu anlatamam....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?