- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
evet ya çok fazla. bi şekilde ayarı tutturursun bazen bir kaç kilo alırsın sonra verirsinIyi akşamlar kızlar
Hedefime az kaldı , sonra korumaya gecicem malum , korumak için kaç kalori almalıyım diye hesapladım internetten 2500lerde bi kalori çıktı
Bu çok değil mi napayım acaba 2500 de alamam kilo alırım çok bu kalori ya
Bir ben kalamadımbegüm 2 yıldır kilom sabit :) zamanında 62den 52ye düştüm sonrası kalış o kalış :)
Dün ki menü olmamış bugün daha sağlıklı beslenmelisinaz önce tartıldım 94 kğ tok karnına
menüm
sabah tost çay
öğle çiğ köfte
akşam yemedim
su doğru düzgün içmedim ama çayy çok içtim 2 türk kahvesi içtim
Maaşallah ne kadar çok 90 lık yarışmacı almışız
Hadi canım yazın kilo almıştın kandırma biziaslında ben burda takıldığımdan beri diyet yapmıyorum ama bu konu sayesinde koruyorum :) tişkür ettim. :)
Şimdi ne yiyosan sonra da onu ye spor yapmayınca zaten kilo alırsınIyi akşamlar kızlar
Hedefime az kaldı , sonra korumaya gecicem malum , korumak için kaç kalori almalıyım diye hesapladım internetten 2500lerde bi kalori çıktı
Turşu yemeyeli kaç yıl oldu bilmiyorum geçen eşimle kızıma jalapeno ve salatalık turşusu almıştım minik 1 salatalık yedim sadecesbeden canım üzgünüm yine +lardayım 87 regliyim ve dün çok fazla turşu yedim ondan olabilirmi acaba
böyle rahat yazdığıma bakma nasıl moralim bozuldu anlatamam....
ahah arada oluyo deniz de ama verdim yine de :))Hadi canım yazın kilo almıştın kandırma bizi
Geçmiş olsun fıstık dikkat et kendinesbeden kuzu kusura bakma geç oldu ama ben aynıyım fena üşüttüm hastayım çok fena
Ay büyüyor ya ondandırBen de artılardayım maslesef
Ki spor da yapmıştım 4 gün
Tebrikler can can 50 lerede bekliyoruzsbeden beni 60lar grubuna almışsın sağol dicektim ki bir de baktım yetmişler grubundayım yalnız o da nesi 79,9 yazmışsın canım 69,9 oldum.
Deneye deneye tam deneklik olduk şu zayıflama köylerine gitsek de hep birlikte zayıflasak baaariakşamları hiçbirşey yemiyorum bizim Suyun metodunu deniyorum yemeyi üçte bırakıyorum ama öğlen yemeğini sağlam yiyorum.
2500 kalori çok fazla aman sakın ha. orda bir yanlışlık olmalı canım.Iyi akşamlar kızlar
ohooo ne tatlısın öyle keşke.Tebrikler can can 50 lerede bekliyoruz
Okul açılınca hayat düzene girdi tabii benim hafta içleri gibiahah arada oluyo deniz de ama verdim yine de :))
Yaaaaaa kıskandırma beni 30 Ağustos ta 52.30 muşum
Katılıyorum bazı siteler yaşı bazı siteler günlük ne kadar hareketli olduğunu hesaba katmayıp yanıltıcı bilgi verebiliyor2500 kalori çok fazla aman sakın ha. orda bir yanlışlık olmalı canım.
yemin ederim haklısın bizi saha çalışması olarak yükseklisans doktora tez konusu bile yapabilirlerDeneye deneye tam deneklik olduk şu zayıflama köylerine gitsek de hep birlikte zayıflasak baaari
Eeeevet bugün ayın 15 i ya bir de tartı da 55.30 çıkınca moralim yerine geldiohooo ne tatlısın öyle keşke.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?