♥haftalık kilo verme yarışması♥

Demek ki vücudun da şaşırdıKalorini de alayım tam olsun
nehirnil111 pazartesi kalorim toplam 550 kcal
şok diyetteyim ondan bu kadar düşük lahana çorbası diyeti yapıyorum bakalım verebilecekmiyim bu hafta kilolarımı

Lahana çorbası çok güzel bende severek 3-4 gün içmiştim akşamları işe de yaradı vallahi 53 den sonrası çalıştırdı yeniden kilomu

Nereden hesapladın canım bence fazla geri aldırır benim okuduğum yazılarda 1 sene koruma dönemiymiş aynı şekilde neredeyse fazla kasmadan beslenmen gerekiyormuş 1 sene sonra vücut artık o kiloda sabit kalıyor abartmadığın sürece çok bir değişiklik olmuyor

sbeden canım bildirimi unutmuşum ben bu hafta 81 giden 300 gr. bu ne len

sbeden kuzu kusura bakma geç oldu ama ben aynıyım fena üşüttüm hastayım çok fena

Ben de artılardayım maslesef
Ki spor da yapmıştım 4 gün

kızlar veremedim yada az verdim diye üzülmeyin, spora ve diyete tam gaz devam, 1 kilonun gitmesi için 7200 kalori enerji harcamalıyız bunuda 1 günde yapamayacağımıza göre yaptıkça yaptıkça birikecek sonra bi bakcaz hoopp gitmiş o yüzden durmayın devam edin aslanlarım benim

gerçektenmi çok umudum yok aslında verbilirmiyim diye ama motive oldu dün ilk günümdü sadece meyve ve çorba içtim bakalım bir haftada verebilecekmiyim bir 5 kilo versem bu hafta bu diyetle süper olacak

Tebrikler
Lahana çorbası yerken acıkmıyorsun kalorin de düşük oluyor
teşekkürler canım sen söylemiştin sanırım bu diyet verdiriyor diye bir hırsla pzaratesi başliim dedim bugün sebze günüm bakalım nası olacak gitcekmi kilolar
sabah bir salatalık bir kase lahana çorbası içtim birde limonlu elma sirkesi su içtim
öğlen ne yiycem hiçbi fikrim yok

Sabah sabah güzel bir motive açıklaması beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…