- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Bugün dersin yok galiba
Bazen yapasım geliyor yolda yürüyüş yapan teyzeleri gördükçe 1 yıldır yürüyoruz aynı saatte gram değişiklik yokyemin ederim haklısın bizi saha çalışması olarak yükseklisans doktora tez konusu bile yapabilirler
Eeeevet bugün ayın 15 i ya bir de tartı da 55.30 çıkınca moralim yerine geldi
size yansıttım
Demek ki vücudun da şaşırdısbeden @DisiAnka begum75 @beyaz lotus elma_sekerim01 mavimli abcde_123 @kitara_84
nehirnil111
Selam Kızlar;
14.03.2016: 55.80
15.03.2016: 55.30
Dün yediklerimden sonra hiç beklemiyordum çok şaşırdım
nehirnil111 pazartesi kalorim toplam 550 kcal
şok diyetteyim ondan bu kadar düşük lahana çorbası diyeti yapıyorum bakalım verebilecekmiyim bu hafta kilolarımı
Kalori yarışmasını bıraktın mı canım geçen haftayı hiç bildirmedin
Iyi akşamlar kızlar
Hedefime az kaldı , sonra korumaya gecicem malum , korumak için kaç kalori almalıyım diye hesapladım internetten 2500lerde bi kalori çıktı
Bu çok değil mi napayım acaba 2500 de alamam kilo alırım çok bu kalori ya
sbeden kuzu kusura bakma geç oldu ama ben aynıyım fena üşüttüm hastayım çok fena
Tebriklernehirnil111 pazartesi kalorim toplam 550 kcal
şok diyetteyim ondan bu kadar düşük lahana çorbası diyeti yapıyorum bakalım verebilecekmiyim bu hafta kilolarımı
sbeden kuzu kusura bakma geç oldu ama ben aynıyım fena üşüttüm hastayım çok fena
Ben de artılardayım maslesef
Ki spor da yapmıştım 4 gün
gerçektenmi çok umudum yok aslında verbilirmiyim diye ama motive oldu dün ilk günümdü sadece meyve ve çorba içtim bakalım bir haftada verebilecekmiyim bir 5 kilo versem bu hafta bu diyetle süper olacakDemek ki vücudun da şaşırdıKalorini de alayım tam olsun
Lahana çorbası çok güzel bende severek 3-4 gün içmiştim akşamları işe de yaradı vallahi 53 den sonrası çalıştırdı yeniden kilomu
Deneye deneye tam deneklik olduk şu zayıflama köylerine gitsek de hep birlikte zayıflasak baaari
teşekkürler canım sen söylemiştin sanırım bu diyet verdiriyor diye bir hırsla pzaratesi başliim dedim bugün sebze günüm bakalım nası olacak gitcekmi kilolarTebrikler
Lahana çorbası yerken acıkmıyorsun kalorin de düşük oluyor
Eeeevet bugün ayın 15 i ya bir de tartı da 55.30 çıkınca moralim yerine geldi
size yansıttım
sbeden @DisiAnka begum75 @beyaz lotus elma_sekerim01 mavimli abcde_123 @kitara_84
nehirnil111
Selam Kızlar;
14.03.2016: 55.80
15.03.2016: 55.30
Dün yediklerimden sonra hiç beklemiyordum çok şaşırdım
cuma:1129begum75 kalorilerin nerede Cuma-cumartesi-pazar onları da alalım haftanın 1.cisini seçelim
Sabah sabah güzel bir motive açıklaması beğendimkızlar veremedim yada az verdim diye üzülmeyin, spora ve diyete tam gaz devam, 1 kilonun gitmesi için 7200 kalori enerji harcamalıyız bunuda 1 günde yapamayacağımıza göre yaptıkça yaptıkça birikecek sonra bi bakcaz hoopp gitmiş o yüzden durmayın devam edin aslanlarım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?