- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Ayyyy ne güzel olur var yaaa evden uzakta kız kıza süper bir fikir ama ben kızımı da getiricemacundan rica edelim bi yarışmada bize yapsın,yarışmacılar hazır toplanır gideriz
Ispanak brokkoli karnabahar pırasa yemek olarak da yiyebiliyorsunteşekkürler canım sen söylemiştin sanırım bu diyet verdiriyor diye bir hırsla pzaratesi başliim dedim bugün sebze günüm bakalım nası olacak gitcekmi kilolar
sabah bir salatalık bir kase lahana çorbası içtim birde limonlu elma sirkesi su içtim
öğlen ne yiycem hiçbi fikrim yok
karnıbaharla yoğurt yesem yanında bozmuş olurmuyum diyeti yoğurtlaIspanak brokkoli karnabahar pırasa yemek olarak da yiyebiliyorsun
He yaaa sabah 7 de çıktım evden 1 saat yürüdüm yürüyüş sonrası canım kahvaltı yapmak da istemiyor ama yine de kayısılı tarçınlı sütlü yulaf ezmemi yedimpek mübarek gün olmuş deniz,bayram günü gibi
Ben de kızıma yaptığım pudingin yarım kasesini ama tabii ki sebep bu değil 2 kase yayla çorbası yedikten sonra dökmemek için 1 kase daha yemiş olmamsabah çok iyi başlayıp akşama doğru çozutuyoz senle biz deniz gene ne yedin kız?nehirnil111 duymasın ben eşimin metro çikolatasından yedim
Olmaz bir şey hem yoğurt da tok tutarkarnıbaharla yoğurt yesem yanında bozmuş olurmuyum diyeti yoğurtla
Sağol canım hemen hemen aynı gitmişsin bu güzel ama şaşırtmalısın ya fazlaca ya daha az alarakcuma:1129
cumartesi:1550
pazar:1675
pazartesi:1190
sabah çok iyi başlayıp akşama doğru çozutuyoz senle biz deniz gene ne yedin kız?nehirnil111 duymasın ben eşimin metro çikolatasından yedim
Canım beni de etiketlesene niye unutuyorsun hep ben nasıl göreyimBu dün ki menüm;
Kahvaltı
2 x Yemek Kaşığı Yulaf Ezmesi 80,00 calori+1 x Su bardağıSüt (Yarım Yağlı) 92,00 calori
Öğlen Yemeği
2 x 100 gr Makarna 316,00 calori+1 x Çorba kaşığı Ketçap 22,00 calori
Akşam Yemeği
3 x PorsiyonYayla Çorba 402,00 calori
Ara Öğün (Gece)
1 / 2 (Yarım) x PorsiyonPuding 82,50 calori
Toplam Alınan Kalori :994,50 calori
Karnabaharla yoğurt niye bozsun canım ben çok severim haşlanmış karnabahar üstüne sarımsaklı yoğurtkarnıbaharla yoğurt yesem yanında bozmuş olurmuyum diyeti yoğurtla
tamam yiyim bari çok acıktım ne yalan söyliimOlmaz bir şey hem yoğurt da tok tutar
Ben hafta sonu yazmıyorum ya beni de katıyor musunuz yarışmayaCanım beni de etiketlesene niye unutuyorsun hep ben nasıl göreyim
Menülerin güzel canım ama bana kalırsa hedefine düşüne kadar makarnayı da çıkar listelerinden işe yarayacak bak göreceksinBu da bugüne gelsin;
Kahvaltı
2 x Yemek Kaşığı Yulaf Ezmesi 80,00 calori + 2 x Adet Kuru Kayısı 72,00 + 1 x Su bardağıSüt (Yarım Yağlı) 92,00
Öğlen Yemeği
2 x 100 grMakarna 316,00 calori+ 1 x Çorba Kaşığı Ketçap 22,00 calori
Akşam Yemeği
1 x Porsiyon Etli Nohut 355,00 calori+ 1 x Porsiyon Çoban Salata (Yağsız) 21,00 calori
Toplam Alınan Kalori :958,00 calori
Katılmıştın ya canım oraları pas geçeriz ne yapalımBen hafta sonu yazmıyorum ya beni de katıyor musunuz yarışmaya
sadece sebze yiyin diyo ya diyette yoğurtta protein bozulmuş olurmu diyet onu merak ettim yoksa en sevdiğim yemek karnıbahar üstüne sarımsaklı yoğurtKarnabaharla yoğurt niye bozsun canım ben çok severim haşlanmış karnabahar üstüne sarımsaklı yoğurt
Not ettim canım teşekkür ederimKızlar gelebildim sonunda
Sorunlar sistemsel hatalar derken hiç uğrayamadım
Kiloyu verdim evet ama bana göre çokta sağlıklı beslendiğim bi hafta olmadı malesef
o nedenle bikısmını geri alacağımı düşünüyorum
Neyse artık devam bakalım haftaya nasıl olacak
nehirnil111 gecikmiş kalorilerimi yazıyorum
Cuma 946
cumartesi 1009
pazar 1212
pazartesi 1021
Spor neredeyse hiç yok
sadece yürüyüş oldu bu hafta çok güzel
sabah ve akşam yürüdüm işe gelirken eve giderken
bacaklarım inceldi resmen
pantolonun bacak kısmı inanılmaz bollandı
tabii alışık değil bünye
kızlar hepinizin kilolarına zaman buldukça bakıcam, gecikmeden dolayı kusuruma bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?