♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ispanak brokkoli karnabahar pırasa yemek olarak da yiyebiliyorsun

sabah çok iyi başlayıp akşama doğru çozutuyoz senle biz deniz gene ne yedin kız? nehirnil111 duymasın ben eşimin metro çikolatasından yedim
Ben de kızıma yaptığım pudingin yarım kasesini ama tabii ki sebep bu değil 2 kase yayla çorbası yedikten sonra dökmemek için 1 kase daha yemiş olmam

Bu dün ki menüm;

Kahvaltı
2 x Yemek Kaşığı Yulaf Ezmesi 80,00 calori+1 x Su bardağıSüt (Yarım Yağlı) 92,00 calori

Öğlen Yemeği
2 x 100 gr Makarna 316,00 calori+1 x Çorba kaşığı Ketçap 22,00 calori

Akşam Yemeği
3 x PorsiyonYayla Çorba 402,00 calori

Ara Öğün (Gece)
1 / 2 (Yarım) x PorsiyonPuding 82,50 calori

Toplam Alınan Kalori
:994,50 calori

sabah çok iyi başlayıp akşama doğru çozutuyoz senle biz deniz gene ne yedin kız? nehirnil111 duymasın ben eşimin metro çikolatasından yedim

Duydum ama Bende dün abarttım ama bugün daha az yiyeceğim kendime söz verdim dün yaş pasta ince de olsa yedim süt dilimi yedim en sevdiğimden akşamda çiğ köfte ohh tam ödül partisi yapmışım

Canım beni de etiketlesene niye unutuyorsun hep ben nasıl göreyim

Bu da bugüne gelsin;

Kahvaltı
2 x Yemek Kaşığı Yulaf Ezmesi 80,00 calori + 2 x Adet Kuru Kayısı 72,00 + 1 x Su bardağıSüt (Yarım Yağlı) 92,00

Öğlen Yemeği
2 x 100 grMakarna 316,00 calori+ 1 x Çorba Kaşığı Ketçap 22,00 calori

Akşam Yemeği
1 x Porsiyon Etli Nohut 355,00 calori+ 1 x Porsiyon Çoban Salata (Yağsız) 21,00 calori

Toplam Alınan Kalori :958,00 calori

Kızlar gelebildim sonunda
Sorunlar sistemsel hatalar derken hiç uğrayamadım
Kiloyu verdim evet ama bana göre çokta sağlıklı beslendiğim bi hafta olmadı malesef
o nedenle bikısmını geri alacağımı düşünüyorum

Neyse artık devam bakalım haftaya nasıl olacak
nehirnil111 gecikmiş kalorilerimi yazıyorum

Cuma 946
cumartesi 1009
pazar 1212
pazartesi 1021

Spor neredeyse hiç yok
sadece yürüyüş oldu bu hafta çok güzel
sabah ve akşam yürüdüm işe gelirken eve giderken
bacaklarım inceldi resmen
pantolonun bacak kısmı inanılmaz bollandı
tabii alışık değil bünye

kızlar hepinizin kilolarına zaman buldukça bakıcam, gecikmeden dolayı kusuruma bakmayın

Menülerin güzel canım ama bana kalırsa hedefine düşüne kadar makarnayı da çıkar listelerinden işe yarayacak bak göreceksin

Karnabaharla yoğurt niye bozsun canım ben çok severim haşlanmış karnabahar üstüne sarımsaklı yoğurt
sadece sebze yiyin diyo ya diyette yoğurtta protein bozulmuş olurmu diyet onu merak ettim yoksa en sevdiğim yemek karnıbahar üstüne sarımsaklı yoğurt

Not ettim canım teşekkür ederimDevam pes etmek yok bak karşılığını almaya başlamışsın bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…