- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
En geç cumaya 54 lerdeyim
getir tabi ne demek, benim oğlan gelmez azcık tatil yapayım şöyle ohhhAyyyy ne güzel olur var yaaa evden uzakta kız kıza süper bir fikir ama ben kızımı da getiricem
Gaza getirme cumaya 53 e düşerim bakEn geç cumaya 54 lerdeyim
Yoğurtta da protein var sonuçta süt, yoğurt her zaman tok tutar yani bence olmazsa olmaz ben sürekli tükettim sabahları yulaflı sütüm sayesinde çok yol katettim bensadece sebze yiyin diyo ya diyette yoğurtta protein bozulmuş olurmu diyet onu merak ettim yoksa en sevdiğim yemek karnıbahar üstüne sarımsaklı yoğurt
Bu dün ki menüm;
Kahvaltı
2 x Yemek Kaşığı Yulaf Ezmesi 80,00 calori+1 x Su bardağıSüt (Yarım Yağlı) 92,00 calori
Öğlen Yemeği
2 x 100 gr Makarna 316,00 calori+1 x Çorba kaşığı Ketçap 22,00 calori
Akşam Yemeği
3 x PorsiyonYayla Çorba 402,00 calori
Ara Öğün (Gece)
1 / 2 (Yarım) x PorsiyonPuding 82,50 calori
Toplam Alınan Kalori :994,50 calori
Duydum amaBende dün abarttım ama bugün daha az yiyeceğim kendime söz verdim dün yaş pasta ince de olsa yedim süt dilimi yedim en sevdiğimden akşamda çiğ köfte ohh tam ödül partisi yapmışım
Bu da bugüne gelsin;
Kahvaltı
2 x Yemek Kaşığı Yulaf Ezmesi 80,00 calori + 2 x Adet Kuru Kayısı 72,00 + 1 x Su bardağıSüt (Yarım Yağlı) 92,00
Öğlen Yemeği
2 x 100 grMakarna 316,00 calori+ 1 x Çorba Kaşığı Ketçap 22,00 calori
Akşam Yemeği
1 x Porsiyon Etli Nohut 355,00 calori+ 1 x Porsiyon Çoban Salata (Yağsız) 21,00 calori
Toplam Alınan Kalori :958,00 calori
YA BENDE KATILMAK İSTİYORUM
AMA TAM OLARAK ANLAMADIM NE YAPMAM GEREKTİĞİNİ. YEDİKLERMİZİ FALAN YAZCAZ MI YOKSA SADECE HAFTALIK VERDİĞİMİZ KİLOYU MU YAZCAZ AY KAFAM KARISTI
yok normalde bende çok tüketirim ama diyette sadece sebze diyo o yüzden ikilemde kaldım dün mesela süt veya yoğurt veya ektra hiçbirşey yemedim meyve dışında ama yoğurtta bişe olmaz dediğiniz gibi öğlen yiyeyim bari çok acıktım tok tutar bari çeşit fazla oluncaYoğurtta da protein var sonuçta süt, yoğurt her zaman tok tutar yani bence olmazsa olmaz ben sürekli tükettim sabahları yulaflı sütüm sayesinde çok yol katettim ben
canım ben dün bildirdim kilomu
canım yoğurt/süt diyetlerin baş tacıdır,hergün yenebilir, bel bölgesindeki yağların erimedinde etkilidir, korkma ye/içyok normalde bende çok tüketirim ama diyette sadece sebze diyo o yüzden ikilemde kaldım dün mesela süt veya yoğurt veya ektra hiçbirşey yemedim meyve dışında ama yoğurtta bişe olmaz dediğiniz gibi öğlen yiyeyim bari çok acıktım tok tutar bari çeşit fazla olunca
hee tamam, bugün yapıyo kalanlarını, kendisi çok yoğun, bir kızı var, okuyo, sınavları dersleri, baya yoğun yani, o yüzden yazmadığına bakma, bugün gelir toplar hepsinicanım ben dün bildirdim kilomu
etiketledim de ama 1. sayfaya eklememiş
o yüzden yeniden yazdım
ttamam canımhee tamam, bugün yapıyo kalanlarını, kendisi çok yoğun, bir kızı var, okuyo, sınavları dersleri, baya yoğun yani, o yüzden yazmadığına bakma, bugün gelir toplar hepsini
Benim nohutum önceki günden kalma eşimle kızıma yaparım bir şeyler kendim nohut yerimbende akşam yemeğinde dayanamadım azcık makarna yedim ,noluyo bana yaa iştah tavan yaptı
tam parti olmuşçıstak çıstak
deniz bu akşam bendede nohut salata var yanına yeşil mercimek çorbası ve bulgur pilavı eşliğinde
Tam oldu gerçekten bu akşamda dışarıda olabiliriz bu hafta şansa böyle gidiyortam parti olmuşçıstak çıstak
yok normalde bende çok tüketirim ama diyette sadece sebze diyo o yüzden ikilemde kaldım dün mesela süt veya yoğurt veya ektra hiçbirşey yemedim meyve dışında ama yoğurtta bişe olmaz dediğiniz gibi öğlen yiyeyim bari çok acıktım tok tutar bari çeşit fazla olunca
Yulaf ve süt güzel de ben de gaz yapıyo galiba yaa dünden beri karnım ağrıyo acayip şekilde ama vc sıkıntım kalmadıYoğurtta da protein var sonuçta süt, yoğurt her zaman tok tutar yani bence olmazsa olmaz ben sürekli tükettim sabahları yulaflı sütüm sayesinde çok yol katettim ben
Herkeste farklı olabilir tabi canım bende öyle bir sıkıntı olmamıştı hiçYulaf ve süt güzel de ben de gaz yapıyo galiba yaa dünden beri karnım ağrıyo acayip şekilde ama vc sıkıntım kalmadı
Bizlerde çalışıyoruz canım kahvaltı öğününü kurtarabilmen kendi elinde ben sabahları hemen uyanır uyanmaz 1 yumurta koyuyorum haşlanırken giyiniyorum sonra onu yiyip evden çıkıyorum yanında zeytin peynir hızlı hızlı yapıyorum gayette tok tutuyor. Yumurtayı haşlamaya vakit yoksa süt ısıtıyorum içine yulaf ekliyorum tarçınla içiyorum bir güzel bu da gayet günlük lif ihtiyacımı karşılıyor şekerimi dengeliyor tok tutuyor bak bunlar çalışan ve evde kalkmasıyla çıkması arasında yarım saat anca olan birinin sözlerianladım tşk. ederim
boy: 160
kilo: 61
hedef: 51
4 nisana kadar ki hedef :59(olsun bakalım barabilcek miyim)
sbeden
çalışıyorum o yüzden kahvaltı sorunum var
bugün yarım simit 5 s.zeytin ve yarım bardak m.suyuyla kahvaltı yaptım
HADİ BİSMİLLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?