- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Yarın çavdar ekmeği ve peynir de getir yanında tam olsunanladım tşk. ederim
boy: 160
kilo: 61
hedef: 51
4 nisana kadar ki hedef :59(olsun bakalım barabilcek miyim)
sbeden
çalışıyorum o yüzden kahvaltı sorunum var
bugün yarım simit 5 s.zeytin ve yarım bardak m.suyuyla kahvaltı yaptım
HADİ BİSMİLLAH
Tam oldu gerçekten bu akşamda dışarıda olabiliriz bu hafta şansa böyle gidiyor
bazen öyle denk gelebiliyo işte canım ya benimde genelde hafta sonlarım malesef öyle hatta cumadan bi başloyo pazar gecesine kadar çorba oluyo öğünler,mideler
ya sen güzel yarışmacısın öyle, gerekli tüm bilgileri okumuş yazmış herşey hazır tebrik ederimMerhaba arkadaşlar, hepinize başarılar öncelikle.. Bende ara ara siteyi takip eden biriydim, 2 ay önce bir günlük de açmıştım ama devam edemedim. Bu sabah itibari ile başladım. Boy: 174 cm Kilo: 129 Hedef kilo: 75 Yakın hedef kilo:119sbeden beni de yarışa alırsanız çok sevinirim
aynen öyle canım, beni bu hafta sonları mahvettibegum75 seninle denizin hafta sonu olmasa daha da güzel olacak eminim bütün hafta içi verdikleriniz hafta sonu dengeyle toparlanıyor bu sefer az veriliyor
Güzel fikir keşke öyle durumlarımız olsaydı yapardık vallahiaynen öyle canım, beni bu hafta sonları mahvettizayıflayana kadar pazarlarıda mı çalışsam ki sonra yazın o çalıştığım günler için de tatil istiyim patrondan
anladım tşk. ederim
boy: 160
kilo: 61
hedef: 51
4 nisana kadar ki hedef :59(olsun bakalım barabilcek miyim)
sbeden
çalışıyorum o yüzden kahvaltı sorunum var
bugün yarım simit 5 s.zeytin ve yarım bardak m.suyuyla kahvaltı yaptım
HADİ BİSMİLLAH
Bizlerde çalışıyoruz canım kahvaltı öğününü kurtarabilmen kendi elinde ben sabahları hemen uyanır uyanmaz 1 yumurta koyuyorum haşlanırken giyiniyorum sonra onu yiyip evden çıkıyorum yanında zeytin peynir hızlı hızlı yapıyorum gayette tok tutuyor. Yumurtayı haşlamaya vakit yoksa süt ısıtıyorum içine yulaf ekliyorum tarçınla içiyorum bir güzel bu da gayet günlük lif ihtiyacımı karşılıyor şekerimi dengeliyor tok tutuyor bak bunlar çalışan ve evde kalkmasıyla çıkması arasında yarım saat anca olan birinin sözleriFazla kilon yok bende başladığımda 155 boya 60 kiloydum veriliyor pes etme inan kendine
ya sen güzel yarışmacısın öyle, gerekli tüm bilgileri okumuş yazmış herşey hazır tebrik ederim
aramıza hoşgeldin, listeye sbeden ekliyecek seni, topiğin sahibi kendisi çünkü
Yarın çavdar ekmeği ve peynir de getir yanında tam olsun
canım hoşgeldin sende, boylarımız aynı,ben senden 1,7 kilo fazlayım, seni kendime rakip seçtim pikaçuuama sakın sende haftaya 59 oldum deyip bırakma beni azcık 60 larda beklesen ne iyi olur biliyon mu
En azından 5 dakika daha önceden kalkıp hazırlayabilirsin canım bende yapmasam daha geç uyanır hazırlanır çıkarım ama evde alıştırmak için 10 dakika daha önce kalktım hazırladım zaten sen hazırlanana kadar onlar pişiyor ya da ısınıyor sende halledip çıkıyorsunbenimde evden cıkmam 20dk fln sürüyo
ama yarın sabah denicem evde yapıp cıkcm ben sabahları uyandığımda çörekotu yağı içiyorum zayıflatıyomuş annem denedi bende başladım
En azından 5 dakika daha önceden kalkıp hazırlayabilirsin canım bende yapmasam daha geç uyanır hazırlanır çıkarım ama evde alıştırmak için 10 dakika daha önce kalktım hazırladım zaten sen hazırlanana kadar onlar pişiyor ya da ısınıyor sende halledip çıkıyorsunDışarıda yenilen poğaça simitin ne zararlı olduğunu söylemeye gerek bile yok ayrıca ev yapımı bile olsa doyurmuyor o tarz şeyler çabucak acıkırsın
nezaman başladın sen canım kaç ayda ulaştın ideal kilona merak ettimBizlerde çalışıyoruz canım kahvaltı öğününü kurtarabilmen kendi elinde ben sabahları hemen uyanır uyanmaz 1 yumurta koyuyorum haşlanırken giyiniyorum sonra onu yiyip evden çıkıyorum yanında zeytin peynir hızlı hızlı yapıyorum gayette tok tutuyor. Yumurtayı haşlamaya vakit yoksa süt ısıtıyorum içine yulaf ekliyorum tarçınla içiyorum bir güzel bu da gayet günlük lif ihtiyacımı karşılıyor şekerimi dengeliyor tok tutuyor bak bunlar çalışan ve evde kalkmasıyla çıkması arasında yarım saat anca olan birinin sözleriFazla kilon yok bende başladığımda 155 boya 60 kiloydum veriliyor pes etme inan kendine
canım yoğurt/süt diyetlerin baş tacıdır,hergün yenebilir, bel bölgesindeki yağların erimedinde etkilidir, korkma ye/iç
tamam kızlar yiycem yoğurt bugünTam oldu gerçekten bu akşamda dışarıda olabiliriz bu hafta şansa böyle gidiyor
Ben genel olarak bir diyete bağlı kalmadığımdan bilemiyorum canım şahsen diyet listeleri de bana göre değil çok sıkıcıo listeler olmadan da zayıflanıldığı burada defalarca görüldü daha da sağlıklı bence vücudumuzun herşeye ihtiyacı var sonuçta
tebrikler kızlarGeçen haftanın 1.cisi 5 gün 1.ci olarak @DisiAnka arkadaşımız oldu tebrikler canım
Geçen haftanın 2.cisi 2 gün 1.ci olarakelma_sekerim01 oldu yine de 2.ciliği kaptırmamışsın şekerim tebrikler
Diğer çıtırlar sizleri de bekliyoruz nerelerdesiniz
begum75 miraycan84 @beyaz lotus @kitara_84 mavimli abcde_123 bayan_balon
D demali geçen hafta sanırım seyahatteydin kalori saymadığını düşündüm vermediğin için eğer verirsen yine de listeyi düzeltiriz Salı gününe geldiğimiz için bildirmem gerekir
gercekten çabuk acıktırıyor :)
iş arkadaşım bu duruma cok bozulcak ama sanırım artık tek kahvaltı yapmak zorunda çünkü ben evde yapmaya başlıyorum
yumurtayı akşamdn kaynatıp sabah ısıtsamda olur herhalde ve yulafı ilk fırsaatta denemek istiyorum :)
nezaman başladın sen canım kaç ayda ulaştın ideal kilona merak ettim
tamam kızlar yiycem yoğurt bugünçok dikkat etmek istiyorum bu kadar kendimi sıkmışken vermek istiyorum kiloarımııı
çok isterimmm yükleee maşallah valla tebrik ederim seni canım darısı bana ve topik arkadaşlarına inşBen Kasım başı gibi başladım canım ama Kasımın sonuna doğru tamamen adapte oldum ondan önce sürekli az da olsa pilav makarna ekmek yiyorum az diye kandırıyordum kendimi ama yiyordum sonuçta Kasım ayının ortası doğum günüm o zaman 1 kilo falan vermiştim sonra geri almıştım tabiondan sonra bir başladım şuanda bugüne kadar anca düştüm 60 ile başladım 10 kilo gitti şükürler olsun gören herkes şok oluyor Aradaki farkı yükleyebilirim buraya da isterseniz size de motive olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?