♥haftalık kilo verme yarışması♥

Yarın çavdar ekmeği ve peynir de getir yanında tam olsun

ya sen güzel yarışmacısın öyle, gerekli tüm bilgileri okumuş yazmış herşey hazır tebrik ederim
aramıza hoşgeldin, listeye sbeden ekliyecek seni, topiğin sahibi kendisi çünkü

begum75 seninle denizin hafta sonu olmasa daha da güzel olacak eminimbütün hafta içi verdikleriniz hafta sonu dengeyle toparlanıyor bu sefer az veriliyor
aynen öyle canım, beni bu hafta sonları mahvetti zayıflayana kadar pazarlarıda mı çalışsam ki sonra yazın o çalıştığım günler için de tatil istiyim patrondan

canım hoşgeldin sende, boylarımız aynı,ben senden 1,7 kilo fazlayım, seni kendime rakip seçtim pikaçuu ama sakın sende haftaya 59 oldum deyip bırakma beni azcık 60 larda beklesen ne iyi olur biliyon mu

Mart Ayı Aslan Günleri

18 Mart 2016 saat 09.54’ten 20 Mart 2016 saat 19.39’a kadar Ay Aslan yapılması gereken bu saç kesimi saçımızın neredeyse tüm ihtiyacını karşılar nitelikte. Uzamanın durması (yanlış dönemde yapılan kesimden kaynaklanır, kaş küsmesinin saçtaki halidir), saçın zayıflayarak incelmesi, dökülmesi, kepek gibi sorunları tedavi ettiği gibi yanmış ve yıpranmış saç tellerinin yeniden onarılmasını da sağlar. Ayrıca saçı zamanla gürleştirir. Bu etkiler için en az üç kez üst üste aslan günlerinde kesim önerilir fakat bu süreci başlattıktan sonra iyileşmeyi gözlemlemeye başlarız.

Erkeklerde saç dökülmesine karşı mutlaka denenmelidir. Ayrıca çocukların ilk saç kesimleri dahi aslan günlerinde yapılmalıdır; bu çok eski fakat neredeyse unutulmuş bir gelenektir. Bu kadim bilgi kelliğin önüne geçebilecek kadar güçlü bir araçtır!

benimde evden cıkmam 20dk fln sürüyo
ama yarın sabah denicem evde yapıp cıkcm ben sabahları uyandığımda çörekotu yağı içiyorum zayıflatıyomuş annem denedi bende başladım

ya sen güzel yarışmacısın öyle, gerekli tüm bilgileri okumuş yazmış herşey hazır tebrik ederim
aramıza hoşgeldin, listeye sbeden ekliyecek seni, topiğin sahibi kendisi çünkü

Benden önce Curly93 sorunca hazıra konmuş oldum hoş buldum, umarım kendimi de sizi de motive ederim :)

canım hoşgeldin sende, boylarımız aynı,ben senden 1,7 kilo fazlayım, seni kendime rakip seçtim pikaçuu ama sakın sende haftaya 59 oldum deyip bırakma beni azcık 60 larda beklesen ne iyi olur biliyon mu

demek rakibim olduuuu
tamamdır haftaya kısmetse 60 olurum 59 olmak için sana zaman tanıyabilirim

benimde evden cıkmam 20dk fln sürüyo
ama yarın sabah denicem evde yapıp cıkcm ben sabahları uyandığımda çörekotu yağı içiyorum zayıflatıyomuş annem denedi bende başladım
En azından 5 dakika daha önceden kalkıp hazırlayabilirsin canım bende yapmasam daha geç uyanır hazırlanır çıkarım ama evde alıştırmak için 10 dakika daha önce kalktım hazırladım zaten sen hazırlanana kadar onlar pişiyor ya da ısınıyor sende halledip çıkıyorsunDışarıda yenilen poğaça simitin ne zararlı olduğunu söylemeye gerek bile yok ayrıca ev yapımı bile olsa doyurmuyor o tarz şeyler çabucak acıkırsın

gercekten çabuk acıktırıyor :)
iş arkadaşım bu duruma cok bozulcak ama sanırım artık tek kahvaltı yapmak zorunda çünkü ben evde yapmaya başlıyorum
yumurtayı akşamdn kaynatıp sabah ısıtsamda olur herhalde ve yulafı ilk fırsaatta denemek istiyorum :)

Geçen haftanın 1.cisi 5 gün 1.ci olarak @DisiAnka arkadaşımız oldu tebrikler canım
Geçen haftanın 2.cisi 2 gün 1.ci olarak elma_sekerim01 oldu yine de 2.ciliği kaptırmamışsın şekerim tebrikler

Diğer çıtırlar sizleri de bekliyoruz nerelerdesiniz

begum75 miraycan84 @beyaz lotus @kitara_84 mavimli abcde_123 bayan_balon

D demali geçen hafta sanırım seyahatteydin kalori saymadığını düşündüm vermediğin için eğer verirsen yine de listeyi düzeltiriz Salı gününe geldiğimiz için bildirmem gerekir

nezaman başladın sen canım kaç ayda ulaştın ideal kilona merak ettim
canım yoğurt/süt diyetlerin baş tacıdır,hergün yenebilir, bel bölgesindeki yağların erimedinde etkilidir, korkma ye/iç

tamam kızlar yiycem yoğurt bugün çok dikkat etmek istiyorum bu kadar kendimi sıkmışken vermek istiyorum kiloarımııı

tebrikler kızlar

Simitin özelliği bu yönde poğaça da zaten doyuran bir şey değil ev yapımı bile olsa zararlı ben yaparım mesela sürekli ama eşim yer ben arada yerimHerkes kendini düşünmek zorunda canım simitle poğaçayla kahvaltı olmuyor zaten hadi güzel bir açık büfe kahvaltı yapalım dese neyseOlur neden olmasın ben bir kere işe geç kaldım yumurtayı haşladım yiyemedim dolaba kaldırdım hemen sonraki gün sabah çıkartıp yedim ısıtmadım bile gayet güzeldi

nezaman başladın sen canım kaç ayda ulaştın ideal kilona merak ettim

tamam kızlar yiycem yoğurt bugün çok dikkat etmek istiyorum bu kadar kendimi sıkmışken vermek istiyorum kiloarımııı

Ben Kasım başı gibi başladım canım ama Kasımın sonuna doğru tamamen adapte oldum ondan önce sürekli az da olsa pilav makarna ekmek yiyorum az diye kandırıyordum kendimi ama yiyordum sonuçta Kasım ayının ortası doğum günüm o zaman 1 kilo falan vermiştim sonra geri almıştım tabiondan sonra bir başladım şuanda bugüne kadar anca düştüm 60 ile başladım 10 kilo gitti şükürler olsun gören herkes şok oluyorAradaki farkı yükleyebilirim buraya da isterseniz size de motive olur

çok isterimmm yükleee maşallah valla tebrik ederim seni canım darısı bana ve topik arkadaşlarına inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…