♥haftalık kilo verme yarışması♥

3 ayda 10 kilo vermişsin canım ben de 3 ayda 4 kilo almışım

evet çok zararlı ama işte kolaya kaçıyoruz annemide o satte uğrastırmak istemiyorum o yğzdn evden kahvaltı yapmadan çıkıyodum artık öyle olmayacak

demek rakibim olduuuu
tamamdır haftaya kısmetse 60 olurum 59 olmak için sana zaman tanıyabilirim
tanı valla, ne de çok sevinirim, diyete yeni başlayanlar genelde 2-3 kiloyu hızlıca verip beni solluyolar, bence sende öyle olcan ama ben mesela 29 şubattan beri gram oynamadım 62,7 yim,yavaş değil çok yavaş veriyorum

bnm bi ablam var iş yerinde o da öyle hatta artık kilo veremiyo doktor goji berry mi ne var ya ondan vermiş takviye gerekiyo sanırım bi süre sonra. sen bakma bana ben de zor kilo veriyorum hele şu boğazı tutabilsem vercemde

YENİAY

9 Mart 2016 21:39 Ay Koç burcuna giriyor.

11 Mart 2016 21:43 Ay Boğa burcuna giriyor.

13 Mart 2016 23:03 Ay İkizler burcuna giriyor.

16 Mart 2016 02:56 Ay Yengeç burcuna giriyor.

18 Mart 2016 09:54 Ay Aslan burcuna giriyor.

20 Mart 2016 19:39 Ay Başak burcuna giriyor.

23 Mart 2016 07:23 Ay Terazi burcuna giriyor.
DOLUNAY

25 Mart 2016 20:08 Ay Akrep burcuna giriyor.

28 Mart 2016 09:46 Ay Yay burcuna giriyor.

30 Mart 2016 20:44 Ay Oğlak burcuna giriyor.

2 Nisan 2016 04:37 Ay Kova burcuna giriyor.

4 Nisan 2016 08:45 Ay Balık burcuna giriyor.

6 Nisan 2016 09:45 Ay Koç burcuna giriyor.

Demek ki neymiiiş;
9-23 Mart arası ay büyüyor
25 Mart- 6 Nisan arası da küçülüyormuş
Ay büyürken yiyip içtiğimiz her şey bize daha çooook küçülürken de daha az etkiliyormuuuuş

kızlar tebrik ederim sizi, çok az yiyonuz ya azcık asılın yiyin gari

oooo küçülmeye daha varmış yaaa puuffff

çok isterimmm yükleee maşallah valla tebrik ederim seni canım darısı bana ve topik arkadaşlarına inş
Buyur canım resimler aşağıda darısı hepinizin başına tabi korumak için bana da
3 ayda 10 kilo vermişsin canım ben de 3 ayda 4 kilo almışım
Yaklaşık ayda 3 kilo falan aşağı yukarı vermiş oldum sanırım sağlıklı olan böyledirSende vereceksin yaza kadar inşallah sen işin ucunu bıraktın canım
evet çok zararlı ama işte kolaya kaçıyoruz annemide o satte uğrastırmak istemiyorum o yğzdn evden kahvaltı yapmadan çıkıyodum artık öyle olmayacak
Bende bekarken kahvaltı nedir bilmezdim öğle yemeğine kadar dururdum öyle hatta ama sağlıklı olan ağzına az da olsa sağlıklı bir şeylerin girmesiymiş yeni farkettim şimdi yine yemesem yemem sabahları ama yiyorum böyle olması gerekiyor

Hırsızın hiç mi suçu yok Deniz

Eklentiler

• IMG-20151115-WA0026.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG-20160226-WA0006.webp
    7 KB · Görüntüleme: 65

darısı başımızaaaaa

Kıyafetlerle çok belli değil ölçülerin nasıl değişti acaba almışmıydın

Ben Geçen yıl 16 Martta kızım anne sütünü bırakınca başladım diyete ölçülerim bel-göbek-basen 80-90-100 dü
Bu sabah ölçtüm 74-84-95 çıktı kilo almış olmama rağmen ölçülerim çok değişmemiş sevindim

bence çok iyi deniz, senin göbek 84 benimde belim 82, basen de 100 , düşün ne kadan da büyük olduğunu

büyük değişim süpersin canım ben daha 60 inmeye çalışıyorum

Kıyafetlerle çok belli değil ölçülerin nasıl değişti acaba almışmıydın
Almadım canım evde terazi olmadığı için ama şöyle söyleyeyim 38-40 beden giyerken pantolonda 36 bedene girdim ve geçen aldığım 36 beden pantolon bile bol geliyor bir kaç gün giyince yıkamam gerekiyor hemenGöbeğim gitti büyük bir göbeğim oluşmaya başlamıştı yağ bağlamıştı resmen şuanda düz arada kaçırdığımda ufak alt kısımda bir çıkıntı oluyor ama o kadar bel bölgem çok iyi montlarımın düşmesinden belli ediyor kendini
büyük değişim süpersin canım ben daha 60 inmeye çalışıyorum

Sağol canım darısı başına inşallah emin ol sende geleceksin istedikten sonra hepsi oluyor ben buna inandım azmin zaferi

Bilmiyorum ama eşim kiloya hiç takılan biri değil zaten balık etli seviyo tabi ben biraz balina etli oluyorm o ayrı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…