- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
3 ayda 10 kilo vermişsin canım ben de 3 ayda 4 kilo almışımBen Kasım başı gibi başladım canım ama Kasımın sonuna doğru tamamen adapte oldum ondan önce sürekli az da olsa pilav makarna ekmek yiyorum az diye kandırıyordum kendimi ama yiyordum sonuçta Kasım ayının ortası doğum günüm o zaman 1 kilo falan vermiştim sonra geri almıştım tabiondan sonra bir başladım şuanda bugüne kadar anca düştüm 60 ile başladım 10 kilo gitti şükürler olsun gören herkes şok oluyor Aradaki farkı yükleyebilirim buraya da isterseniz size de motive olur
ayy inşallah, motivasyon yüksek olunca toplucana zayıflarız ne güzelBenden önce Curly93 sorunca hazıra konmuş oldumhoş buldum, umarım kendimi de sizi de motive ederim :)
Simitin özelliği bu yönde poğaça da zaten doyuran bir şey değil ev yapımı bile olsa zararlı ben yaparım mesela sürekli ama eşim yer ben arada yerimHerkes kendini düşünmek zorunda canım simitle poğaçayla kahvaltı olmuyor zaten hadi güzel bir açık büfe kahvaltı yapalım dese neyse Olur neden olmasın ben bir kere işe geç kaldım yumurtayı haşladım yiyemedim dolaba kaldırdım hemen sonraki gün sabah çıkartıp yedim ısıtmadım bile gayet güzeldi
tanı valla, ne de çok sevinirimdemek rakibim olduuuu
tamamdır haftaya kısmetse 60 olurum 59 olmak için sana zaman tanıyabilirim
tanı valla, ne de çok sevinirim, diyete yeni başlayanlar genelde 2-3 kiloyu hızlıca verip beni solluyolar, bence sende öyle olcan ama ben mesela 29 şubattan beri gram oynamadım 62,7 yim,yavaş değil çok yavaş veriyorum
kızlar tebrik ederim sizi, çok az yiyonuz ya azcık asılın yiyin gariGeçen haftanın 1.cisi 5 gün 1.ci olarak @DisiAnka arkadaşımız oldu tebrikler canım
Geçen haftanın 2.cisi 2 gün 1.ci olarak @elma_sekerim01 oldu yine de 2.ciliği kaptırmamışsın şekerim tebrikler
Diğer çıtırlar sizleri de bekliyoruz nerelerdesiniz
begum75 miraycan84 @beyaz lotus @kitara_84 @mavimli @abcde_123 bayan_balon
@demali geçen hafta sanırım seyahatteydin kalori saymadığını düşündüm vermediğin için eğer verirsen yine de listeyi düzeltiriz Salı gününe geldiğimiz için bildirmem gerekir
oooo küçülmeye daha varmış yaaa puuffffYENİAY
9 Mart 2016 21:39 Ay Koç burcuna giriyor.
11 Mart 2016 21:43 Ay Boğa burcuna giriyor.
13 Mart 2016 23:03 Ay İkizler burcuna giriyor.
16 Mart 2016 02:56 Ay Yengeç burcuna giriyor.
18 Mart 2016 09:54 Ay Aslan burcuna giriyor.
20 Mart 2016 19:39 Ay Başak burcuna giriyor.
23 Mart 2016 07:23 Ay Terazi burcuna giriyor.
DOLUNAY
25 Mart 2016 20:08 Ay Akrep burcuna giriyor.
28 Mart 2016 09:46 Ay Yay burcuna giriyor.
30 Mart 2016 20:44 Ay Oğlak burcuna giriyor.
2 Nisan 2016 04:37 Ay Kova burcuna giriyor.
4 Nisan 2016 08:45 Ay Balık burcuna giriyor.
6 Nisan 2016 09:45 Ay Koç burcuna giriyor.
Demek ki neymiiiş;
9-23 Mart arası ay büyüyor
25 Mart- 6 Nisan arası da küçülüyormuş
Ay büyürken yiyip içtiğimiz her şey bize daha çooook küçülürken de daha az etkiliyormuuuuş
Buyur canım resimler aşağıda darısı hepinizin başına tabi korumak için bana daçok isterimmm yükleee maşallah valla tebrik ederim seni canım darısı bana ve topik arkadaşlarına inş
Yaklaşık ayda 3 kilo falan aşağı yukarı vermiş oldum sanırım sağlıklı olan böyledir3 ayda 10 kilo vermişsin canım ben de 3 ayda 4 kilo almışım
Bende bekarken kahvaltı nedir bilmezdim öğle yemeğine kadar dururdum öyle hatta ama sağlıklı olan ağzına az da olsa sağlıklı bir şeylerin girmesiymiş yeni farkettim şimdi yine yemesem yemem sabahları ama yiyorum böyle olması gerekiyorevet çok zararlı ama işte kolaya kaçıyoruz annemide o satte uğrastırmak istemiyorum o yğzdn evden kahvaltı yapmadan çıkıyodum artık öyle olmayacak
YENİAY
9 Mart 2016 21:39 Ay Koç burcuna giriyor.
11 Mart 2016 21:43 Ay Boğa burcuna giriyor.
13 Mart 2016 23:03 Ay İkizler burcuna giriyor.
16 Mart 2016 02:56 Ay Yengeç burcuna giriyor.
18 Mart 2016 09:54 Ay Aslan burcuna giriyor.
20 Mart 2016 19:39 Ay Başak burcuna giriyor.
23 Mart 2016 07:23 Ay Terazi burcuna giriyor.
DOLUNAY
25 Mart 2016 20:08 Ay Akrep burcuna giriyor.
28 Mart 2016 09:46 Ay Yay burcuna giriyor.
30 Mart 2016 20:44 Ay Oğlak burcuna giriyor.
2 Nisan 2016 04:37 Ay Kova burcuna giriyor.
4 Nisan 2016 08:45 Ay Balık burcuna giriyor.
6 Nisan 2016 09:45 Ay Koç burcuna giriyor.
Demek ki neymiiiş;
9-23 Mart arası ay büyüyor
25 Mart- 6 Nisan arası da küçülüyormuş
Ay büyürken yiyip içtiğimiz her şey bize daha çooook küçülürken de daha az etkiliyormuuuuş
Buyur canım resimler aşağıda darısı hepinizin başına tabi korumak için bana da
Yaklaşık ayda 3 kilo falan aşağı yukarı vermiş oldum sanırım sağlıklı olan böyledirSende vereceksin yaza kadar inşallah sen işin ucunu bıraktın canım
Bende bekarken kahvaltı nedir bilmezdim öğle yemeğine kadar dururdum öyle hatta ama sağlıklı olan ağzına az da olsa sağlıklı bir şeylerin girmesiymiş yeni farkettim şimdi yine yemesem yemem sabahları ama yiyorum böyle olması gerekiyor
Hırsızın hiç mi suçu yok Deniz
En yakın zamanda inşallah eminim olacaktırdarısı başımızaaaaa
Kıyafetlerle çok belli değil ölçülerin nasıl değişti acaba almışmıydınBuyur canım resimler aşağıda darısı hepinizin başına tabi korumak için bana da
Yaklaşık ayda 3 kilo falan aşağı yukarı vermiş oldum sanırım sağlıklı olan böyledirSende vereceksin yaza kadar inşallah sen işin ucunu bıraktın canım
Bende bekarken kahvaltı nedir bilmezdim öğle yemeğine kadar dururdum öyle hatta ama sağlıklı olan ağzına az da olsa sağlıklı bir şeylerin girmesiymiş yeni farkettim şimdi yine yemesem yemem sabahları ama yiyorum böyle olması gerekiyor
bence çok iyi deniz, senin göbek 84 benimde belim 82Ben Geçen yıl 16 Martta kızım anne sütünü bırakınca başladım diyete ölçülerim bel-göbek-basen 80-90-100 dü
Bu sabah ölçtüm 74-84-95 çıktı kilo almış olmama rağmen ölçülerim çok değişmemiş sevindim
büyük değişim süpersin canımBuyur canım resimler aşağıda darısı hepinizin başına tabi korumak için bana da
Almadım canım evde terazi olmadığı için ama şöyle söyleyeyim 38-40 beden giyerken pantolonda 36 bedene girdim ve geçen aldığım 36 beden pantolon bile bol geliyor bir kaç gün giyince yıkamam gerekiyor hemenKıyafetlerle çok belli değil ölçülerin nasıl değişti acaba almışmıydın
büyük değişim süpersin canımben daha 60 inmeye çalışıyorum
Bilmiyorum ama eşim kiloya hiç takılan biri değil zaten balık etli seviyo tabi ben biraz balina etli oluyorm o ayrı:)bosanma noktasina çabuk gelmede inan bana kilonun etkiside olur. sen yemeye devam et ama nasilsa genclik gecmiyor nasilsa fazla kilonda yok . benim 82 ile şuan 77 olmam arasinda bile buyuk fark var. eşimin davranışları açısından ilgisi buyulenmesi gibi. esimin zayif noktasi cok ise yariyor. hic denedin mi farkettin mi bunları bi zayıfla bak gör neler degisiyor
Yook yanlis Anlasilmasin ama allah icin gunahlarini alamam maddi konuda kurusumuza kiyamazlar o konuda benim annem yolmak ister surekli ama kayınvalidem hiç kıyamaz bizim paramıza .. Sadece manevi olarak yük olurlaroooo sizinki de kotuymus ev araba oh oh
Yani bul diyolar eşimsiz alıp satamıyolar bunun için de akşamları eşim bizimle ilgilenemiyo sürekli telefn telefnoooo sizinki de kotuymus ev araba oh oh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?