♥haftalık kilo verme yarışması♥

Kısaca bilgi vereyim. Beni de yeni listeye ekleyiverin kızlar kim ilgileniyor bilemedim
1.65 boyun şu an 70 kiloyum. Fakat bu kilo vermiş halim. Artık bu işe dur dediğimde 76 kg dım. 1.5 yıllık evliyim. 26 yaşındayım. Evlenmeden önce de çok zayıf değildim 65-68 arası geziniyordum. Evlendim 6 ayda 9 kilo alarak 76 ya ulastim derken sağlık sorunlarım başladı ve hafif düzey pko olduğumu öğrendim . Kasım ayından bu yana hem ınsulin direncini kırmak için hem de bozulan Tsh dengemi düzenlemek için ilaç kullanıyorum. Kasım ayından bu yana dikkat etmeye başladım ve 2 ayda 76 dan 72 ye düştüm. Ama 2 ay kadar takılı kaldım. Bu arada sporu bıraktım. Sonra Şubat'ın sonunda tekrar spora başladım ve dikkatimi yeniden topladım. Şu aralar 69.5 70 arası geziniyorum. Desteğe ve motivasyona hep ihtiyacım var o yüzden buradayim

Google dan arattım canım kilo korumak için kaç kalori almalıyım diye neyse bi 75 olayım bakarım spor zaten hayatımda olucak düzenlerim heralde. .

Siteyi uzun zamandır takip edip motive oluyorum. Ama bu yarismaya katilmak için üye oldum. Ben de katılabilir mıyım hanımlar bu haftalik yarışmaya prosedürü pek bilmiyorum ama

canım bende yeni katıldım ama bilgilerini yazıp hedefini yazıp her pazartesi kilonu bildirmen gerkiyormus birde yetkili arkadası etiketlemen gerkiyormus

canım bende yeni katıldım ama bilgilerini yazıp hedefini yazıp her pazartesi kilonu bildirmen gerkiyormus birde yetkili arkadası etiketlemen gerkiyormus
Teşekkür ederim açıklama için. Yetkili arkadaş kim ve nasıl etikeyleniyor . Bir de bilgilerimi ve hedef kilomu ona da mı bildirecegim ayriyeten?

ekmektendir o aklında olsun çorba da ekmek yerine geçiyormuş onu da bir dilim ekmek olarak düşün demişti diyetisyenim

o zaman gercektn çok yemişim olsun iş çıkışı gezmeye gitcem eve gidincede bi salata yerim sonrası hep çay olur zaten bişey yemem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…