- 16 Kasım 2015
- 40
- 68
- 3
- 40
kızlar yaa çok güzel bir öğlen yemeği yedim ama canım k.hidratlı bişeyler çekiyo, böyle kurabiye,bisküvi gibi napcam ben yaa
Hiç ekmek yemedin mi acaba ondan mı ki ?
sen bu işi biliyosun
evet ekmek yememiştim şimdi 1 dilim ekmekle 2 ceviz yedim,birazda olsa dindirdi ama ilerleyen saatlede ne olur bilmem
başlamak bitirmenin yarısı demişler, başladınya istikrarını koruduğun müddetçe istediğin kiloya inersinBiliyorum ama uygulamıyorumdaha doğrusu uygulamadığım için bu kiloya çıktım..
başlamak bitirmenin yarısı demişler, başladınya istikrarını koruduğun müddetçe istediğin kiloya inersin
En zararsızı neyse onu ye canım aslında gofret olabilir düşük kalorili gofret bastırır seni ya da bitter çikolatakızlar yaa çok güzel bir öğlen yemeği yedim ama canım k.hidratlı bişeyler çekiyo, böyle kurabiye,bisküvi gibi napcam ben yaa
Senin de metabolizmana maaşallah sahi kaç yaşındaydın sen
ben öğle yemeğinde çok yedim galiba
4 köfte+ayran+çorba bide 2 dilim ekmek
Google dan arattım canım kilo korumak için kaç kalori almalıyım diye neyse bi 75 olayım bakarım spor zaten hayatımda olucak düzenlerim heralde. .Nereden hesapladın canım bence fazla geri aldırır benim okuduğum yazılarda 1 sene koruma dönemiymiş aynı şekilde neredeyse fazla kasmadan beslenmen gerekiyormuş 1 sene sonra vücut artık o kiloda sabit kalıyor abartmadığın sürece çok bir değişiklik olmuyor
ekmek kaçmiş sankiyoksa gayet dengeliben öğle yemeğinde çok yedim galiba
4 köfte+ayran+çorba bide 2 dilim ekmek
Siteyi uzun zamandır takip edip motive oluyorum. Ama bu yarismaya katilmak için üye oldum. Ben de katılabilir mıyım hanımlar bu haftalik yarışmaya prosedürü pek bilmiyorum ama
ekmek kaçmiş sankiyoksa gayet dengeli
Nesi çok bunun bence gayet normal
ekmektendir o aklında olsun çorba da ekmek yerine geçiyormuş onu da bir dilim ekmek olarak düşün demişti diyetisyenimama çok doydm bi gariplik olmalı
Teşekkür ederim açıklama için. Yetkili arkadaş kim ve nasıl etikeyleniyor . Bir de bilgilerimi ve hedef kilomu ona da mı bildirecegim ayriyeten?canım bende yeni katıldım ama bilgilerini yazıp hedefini yazıp her pazartesi kilonu bildirmen gerkiyormus birde yetkili arkadası etiketlemen gerkiyormus
ekmektendir o aklında olsun çorba da ekmek yerine geçiyormuş onu da bir dilim ekmek olarak düşün demişti diyetisyenim
Teşekkür ederim açıklama için. Yetkili arkadaş kim ve nasıl etikeyleniyor . Bir de bilgilerimi ve hedef kilomu ona da mı bildirecegim ayriyeten?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?