♥haftalık kilo verme yarışması♥

Google dan arattım canım kilo korumak için kaç kalori almalıyım diye neyse bi 75 olayım bakarım spor zaten hayatımda olucak düzenlerim heralde. .
Sporu bırakmamalıyız canım en önemlisi bu aslında bende gücüm yerine geldiğinde devam edeceğim bu günlerde sadece uyumak istiyorum

canım ben hesaplamıyorum artık kaloriyi. kusura bakma unutmuşum söylemeyi. teşekkürler bugüne kadar ilgilendiğin için.

Neyse ki köfte protein ayranın çok zararı olmaz çorba zaten abartı içilmediği sürece zararsız akşamı da hafif atlatırsan bugün o ekmeği yememiş say

çorbayı tam içmiyorm zaten yarısını anca köftelerde tavuktu sanırım bizim fabrikanın yemeklernde pek anlasılmıyoda

ay ben yarın kestireceğim saçımı başka zamanım yok.

çorbayı tam içmiyorm zaten yarısını anca köftelerde tavuktu sanırım bizim fabrikanın yemeklernde pek anlasılmıyoda
Bende yarım kase çorba içiyorum genelde Bizimkilerde öyle aşağı yukarı birşeyler hesaplıyorum bende Allahtan kalori listesi verdi yemekhane onlarınkiyle de karşılaştırıyorum kendimi

süpersin resimlerde fark çok açık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…