- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Sporu bırakmamalıyız canım en önemlisi bu aslında bende gücüm yerine geldiğinde devam edeceğim bu günlerde sadece uyumak istiyorumGoogle dan arattım canım kilo korumak için kaç kalori almalıyım diye neyse bi 75 olayım bakarım spor zaten hayatımda olucak düzenlerim heralde. .
Ekmeğe hiç gerek yoktu mesela çorba ayran köfte hayli hayli yeterdi ekmek çavdar ya da buğdaymıydı pekiben öğle yemeğinde çok yedim galiba
4 köfte+ayran+çorba bide 2 dilim ekmek
Hamburgere de ekleyebiliyor muyuz ben lahmacun sevmem
Ekmeğe hiç gerek yoktu mesela çorba ayran köfte hayli hayli yeterdi ekmek çavdar ya da buğdaymıydı peki
Neyse ki köfte protein ayranın çok zararı olmaz çorba zaten abartı içilmediği sürece zararsız akşamı da hafif atlatırsan bugün o ekmeği yememiş sayyok beyaz ekmek
Geçen haftanın 1.cisi 5 gün 1.ci olarak @DisiAnka arkadaşımız oldu tebrikler canım
Geçen haftanın 2.cisi 2 gün 1.ci olarak @elma_sekerim01 oldu yine de 2.ciliği kaptırmamışsın şekerim tebrikler
Diğer çıtırlar sizleri de bekliyoruz nerelerdesiniz
begum75 @deniz3344 @beyaz lotus H Heart of Gold mavimli @abcde_123 @GOLD_WOMEN
@demali geçen hafta sanırım seyahatteydin kalori saymadığını düşündüm vermediğin için eğer verirsen yine de listeyi düzeltiriz Salı gününe geldiğimiz için bildirmem gerekir
Neyse ki köfte protein ayranın çok zararı olmaz çorba zaten abartı içilmediği sürece zararsız akşamı da hafif atlatırsan bugün o ekmeği yememiş say
Ne kusuru canım ne demekcanım ben hesaplamıyorum artık kaloriyi. kusura bakma unutmuşum söylemeyi. teşekkürler bugüne kadar ilgilendiğin için.
Mart Ayı Aslan Günleri
18 Mart 2016 saat 09.54’ten 20 Mart 2016 saat 19.39’a kadar Ay Aslan yapılması gereken bu saç kesimi saçımızın neredeyse tüm ihtiyacını karşılar nitelikte. Uzamanın durması (yanlış dönemde yapılan kesimden kaynaklanır, kaş küsmesinin saçtaki halidir), saçın zayıflayarak incelmesi, dökülmesi, kepek gibi sorunları tedavi ettiği gibi yanmış ve yıpranmış saç tellerinin yeniden onarılmasını da sağlar. Ayrıca saçı zamanla gürleştirir. Bu etkiler için en az üç kez üst üste aslan günlerinde kesim önerilir fakat bu süreci başlattıktan sonra iyileşmeyi gözlemlemeye başlarız.
Erkeklerde saç dökülmesine karşı mutlaka denenmelidir. Ayrıca çocukların ilk saç kesimleri dahi aslan günlerinde yapılmalıdır; bu çok eski fakat neredeyse unutulmuş bir gelenektir. Bu kadim bilgi kelliğin önüne geçebilecek kadar güçlü bir araçtır!
Bende yarım kase çorba içiyorum geneldeçorbayı tam içmiyorm zaten yarısını anca köftelerde tavuktu sanırım bizim fabrikanın yemeklernde pek anlasılmıyoda
bende 6 senedir uğraşıyorum hep bu noktaya gelince bıraktım,sonra aldım verdim, ama bu sefer ramazana kadar 59,5 u görmek hedefimAynen öyle önemli olan iradeyi ve istikrarı korumam..
Daha önce beceremedim ama bu sefer olması lazım..
normal değil, hem çorba hem ekmek olmaz,çorba 1 dilim ekmek yerine geçer, çorba yediğin vakit ekmek yeme ama 4 köfte ce ayran süper olmuşben öğle yemeğinde çok yedim galiba
4 köfte+ayran+çorba bide 2 dilim ekmek
süpersin resimlerde fark çok açıkBuyur canım resimler aşağıda darısı hepinizin başına tabi korumak için bana da
Yaklaşık ayda 3 kilo falan aşağı yukarı vermiş oldum sanırım sağlıklı olan böyledirSende vereceksin yaza kadar inşallah sen işin ucunu bıraktın canım
Bende bekarken kahvaltı nedir bilmezdim öğle yemeğine kadar dururdum öyle hatta ama sağlıklı olan ağzına az da olsa sağlıklı bir şeylerin girmesiymiş yeni farkettim şimdi yine yemesem yemem sabahları ama yiyorum böyle olması gerekiyor
Hırsızın hiç mi suçu yok Deniz
Sağol canım darısı sizlere en çokta yüzüm gitti ve bu durumdan çok mutluyumsüpersin resimlerde fark çok açık
kızlar veremedim yada az verdim diye üzülmeyin, spora ve diyete tam gaz devam, 1 kilonun gitmesi için 7200 kalori enerji harcamalıyız bunuda 1 günde yapamayacağımıza göre yaptıkça yaptıkça birikecek sonra bi bakcaz hoopp gitmiş o yüzden durmayın devam edin aslanlarım benim
sbeden nerede?ben mi görmedim yoksa buralarda mı yok??
ay ben yarın kestireceğim saçımıbaşka zamanım yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?