♥haftalık kilo verme yarışması♥

seni meraklı zaten kısa saçım yeni uzattım azcık. biraz şekil verdireceğim şimdi omuzum anca geldi. yarın kestirince unutmazsam gönderirim. bir de haftasonu kına yapacağım. ben saçımı hiç boyatmadım bugüne kadar. 20 senedir kına sürüyorum, kına hem besliyor hem rengi bana yakışıyor.
aaa foto atsana bize, nasıl kestircen,boyatcan mı?merak ettim

canım saçın çok uzun değilse katlı kestirebilirsin. daha hacimli durur ayrıca kestirince bende isterim foto foto foto

hehee meraklıyımdır azıcık :))

Bende yarım kase çorba içiyorum genelde Bizimkilerde öyle aşağı yukarı birşeyler hesaplıyorum bende Allahtan kalori listesi verdi yemekhane onlarınkiyle de karşılaştırıyorum kendimi

BAZI FABRİKALAR DİYET MENÜDE CIKARTIYOMUS KESKE BİZİMKİLERDE DE OLSA O ANCA MAKARNA PİLAV CORBA

olur kız olur neden olmasın iyi yapmışsın afiyet olsun
Sağol canım

Korkuyor musunuz sizde ülkemizin durumundan dolayı daha doğrusu hepimiz korkuyoruz ama bir şeyleri erteliyor musunuz mesela bugün kalabalık alana gideceğiz cumartesi epilasyonum var bayağı kalabalık alanlarda bulunacağım metrobüs metro kullanacağım bazı arkadaşlar iptal et ben sınava gitmeyeceğim gibi şeyler söylüyorlar ama böyle nasıl yaşayacağız bilemiyorum

normal değil, hem çorba hem ekmek olmaz,çorba 1 dilim ekmek yerine geçer, çorba yediğin vakit ekmek yeme ama 4 köfte ce ayran süper olmuş

AKLIMDA OLCAK TATLIM ÇOK SAĞOL :) NORMALDE BİZİM İNEGÖL KÖFTE ÇOK AGIR OLUR HAYATTA YİYEMEM 4 TANEDE BU SEFERKİ Bİ DEĞİŞİKTİ YEDİM VALLA

tebrik ederim allah bize de o günleri gösterir inşallah. ( temmuza kadar görebilirsem iyi de olur) kız fotoların nerde senin ben niye görmüyorum.
Amin canım herkese nasip etsinÖnceki sayfaya eklemiştim canım buraya da koyayım

Biri Kasım biri yeni

Eklentiler

• IMG-20151115-WA0026.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG-20160226-WA0006.webp
    7 KB · Görüntüleme: 28
Keşke nerede bizde öyle firmalar bir salata barı olsa sırf oradan geçinirdim ama öyle bir imkan yok

ŞANS OLMAYINCA TABİ AYRICA TABİ KORKUYORZ TATLIM SOKAĞA BİLE ÇIKAMAZ OLDUK ARTIK GECE TENHADA GEZME GÜNDÜZ KALABALIKTA GEZME EVDEN İŞE İŞTEN EVE OLDU HAYATIMIZ

haklısın canım insan yaşananlardan sonra sokağa çıkmaya korkar hale geliyo. ama şöyle düşün hayatımızı ertelemek de onların istediği ve bizim olanı bizden almak için yapılan bir şey. alışkanlık yapmamalı yaşanan hiçbir şeyi unutmamalyız ama aynı zamanda da yaşamımızda yapmamız gerekenleri de ertelememeliyiz. gelen onca suriyelinin alıştığı ve kaçtığı için şu an durumu bu bizi de öyle yapmaya çalışıyolar ama bilmiyolar ki Türk milleti kaçmadı hiçbir zor durumda yokluktan doğdu. yine doğar

canım yaa,sende haklısın özellikle bu hafta sonunu yazıyodu internette, şimdi ne desek boş, kimse vebal altına girmek istemez, h.içi çıkışa yakın saatlerde işyerinden izin alıp gitme şansın yok mu?

ŞANS OLMAYINCA TABİ AYRICA TABİ KORKUYORZ TATLIM SOKAĞA BİLE ÇIKAMAZ OLDUK ARTIK GECE TENHADA GEZME GÜNDÜZ KALABALIKTA GEZME EVDEN İŞE İŞTEN EVE OLDU HAYATIMIZ
Evet maalesef içimize bu korkuyu saldılar Rabbim çok büyük hepsinin hesabını verecekler inşallah
Dediğin gibi haklısın canım yaşamak zorundayız böyle korkuyla nereye kadar gidebiliriz ki onlarında istediğide bu biz dimdik durmalıyız eğer ecelimizde geldiyse maalesef kaçış yok böyle hain olaylara öldüğümüze üzülürüm
of kuzum çok güzel olmuş böyle darısı bize inşallah.
Sağol canım darısı başınıza benimde geri dönmeye hiç niyetim yok sürekli bakıyorum bu farka
Tebriklerrrr son resimde gerçekten incesin kaç kg fark var burada?

Canım sanırım 8-9 kiloluk gibi bir fark var doğum günümde 58 civarlarındaydım 59 arası gidip geliyordum sonra buraya geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…