olur kız olur neden olmasınHamburgere de ekleyebiliyor muyuz ben lahmacun sevmemDün çiğköfteye sardım yedim maydanoz ödem attırır diye tam benlik olmuş
aaa foto atsana bize, nasıl kestircen,boyatcan mı?merak ettim
canım saçın çok uzun değilse katlı kestirebilirsin. daha hacimli durur ayrıca kestirince bende isterim foto foto fotoseni meraklızaten kısa saçım yeni uzattım azcık. biraz şekil verdireceğim şimdi omuzum anca geldi. yarın kestirince unutmazsam gönderirim. bir de haftasonu kına yapacağım. ben saçımı hiç boyatmadım bugüne kadar. 20 senedir kına sürüyorum, kına hem besliyor hem rengi bana yakışıyor.
hehee meraklıyımdır azıcık :))seni meraklızaten kısa saçım yeni uzattım azcık. biraz şekil verdireceğim şimdi omuzum anca geldi. yarın kestirince unutmazsam gönderirim. bir de haftasonu kına yapacağım. ben saçımı hiç boyatmadım bugüne kadar. 20 senedir kına sürüyorum, kına hem besliyor hem rengi bana yakışıyor.
tebrik ederim allah bize de o günleri gösterir inşallah. ( temmuza kadar görebilirsem iyi de olurSağol canım darısı sizlere en çokta yüzüm gitti ve bu durumdan çok mutluyum
hehee meraklıyımdır azıcık :))[/QUOTE
seni topiğin gülü ilan ediyorum her yere yetişiyosun maşşşallah.
Bende yarım kase çorba içiyorum geneldeBizimkilerde öyle aşağı yukarı birşeyler hesaplıyorum bende Allahtan kalori listesi verdi yemekhane onlarınkiyle de karşılaştırıyorum kendimi
olur kız olur neden olmasıniyi yapmışsın afiyet olsun
Keşke nerede bizde öyle firmalar bir salata barı olsa sırf oradan geçinirdim ama öyle bir imkan yokBAZI FABRİKALAR DİYET MENÜDE CIKARTIYOMUS KESKE BİZİMKİLERDE DE OLSA O ANCA MAKARNA PİLAV CORBA
normal değil, hem çorba hem ekmek olmaz,çorba 1 dilim ekmek yerine geçer, çorba yediğin vakit ekmek yeme ama 4 köfte ce ayran süper olmuş
Amin canım herkese nasip etsintebrik ederim allah bize de o günleri gösterir inşallah. ( temmuza kadar görebilirsem iyi de olur) kız fotoların nerde senin ben niye görmüyorum.
Keşke nerede bizde öyle firmalar bir salata barı olsa sırf oradan geçinirdim ama öyle bir imkan yok
haklısın canım insan yaşananlardan sonra sokağa çıkmaya korkar hale geliyo. ama şöyle düşün hayatımızı ertelemek de onların istediği ve bizim olanı bizden almak için yapılan bir şey. alışkanlık yapmamalı yaşanan hiçbir şeyi unutmamalyız ama aynı zamanda da yaşamımızda yapmamız gerekenleri de ertelememeliyiz. gelen onca suriyelinin alıştığı ve kaçtığı için şu an durumu bu bizi de öyle yapmaya çalışıyolar ama bilmiyolar ki Türk milleti kaçmadı hiçbir zor durumda yokluktan doğdu. yine doğarSağol canım
Korkuyor musunuz sizde ülkemizin durumundan dolayı daha doğrusu hepimiz korkuyoruz ama bir şeyleri erteliyor musunuz mesela bugün kalabalık alana gideceğiz cumartesi epilasyonum var bayağı kalabalık alanlarda bulunacağım metrobüs metro kullanacağım bazı arkadaşlar iptal et ben sınava gitmeyeceğim gibi şeyler söylüyorlar ama böyle nasıl yaşayacağız bilemiyorum
of kuzum çok güzel olmuş böyle darısı bize inşallah.Amin canım herkese nasip etsinÖnceki sayfaya eklemiştim canım buraya da koyayım
Biri Kasım biri yeni
Amin canım herkese nasip etsinÖnceki sayfaya eklemiştim canım buraya da koyayım
Biri Kasım biri yeni
kız gördüm ben zatensağol canım,hepimiz ayrı ayrı gülleriz,çiçekleriz renk renk desen desen,hepimizin kattığı enerji,renk,başka başka, herkes iyiki var
fiyonkbayan alıntı yaptım ama çıkmadı anlamadım,sanki boşa yazmışım gibi oldu
canım yaa,sende haklısın özellikle bu hafta sonunu yazıyodu internette, şimdi ne desek boş, kimse vebal altına girmek istemez, h.içi çıkışa yakın saatlerde işyerinden izin alıp gitme şansın yok mu?Sağol canım
Korkuyor musunuz sizde ülkemizin durumundan dolayı daha doğrusu hepimiz korkuyoruz ama bir şeyleri erteliyor musunuz mesela bugün kalabalık alana gideceğiz cumartesi epilasyonum var bayağı kalabalık alanlarda bulunacağım metrobüs metro kullanacağım bazı arkadaşlar iptal et ben sınava gitmeyeceğim gibi şeyler söylüyorlar ama böyle nasıl yaşayacağız bilemiyorum
Evet maalesef içimize bu korkuyu saldılar Rabbim çok büyük hepsinin hesabını verecekler inşallahŞANS OLMAYINCA TABİAYRICA TABİ KORKUYORZ TATLIM SOKAĞA BİLE ÇIKAMAZ OLDUK ARTIK GECE TENHADA GEZME GÜNDÜZ KALABALIKTA GEZME EVDEN İŞE İŞTEN EVE OLDU HAYATIMIZ
Dediğin gibi haklısın canım yaşamak zorundayız böyle korkuyla nereye kadar gidebiliriz ki onlarında istediğide bu biz dimdik durmalıyız eğer ecelimizde geldiyse maalesef kaçış yok böyle hain olaylara öldüğümüze üzülürümhaklısın canım insan yaşananlardan sonra sokağa çıkmaya korkar hale geliyo. ama şöyle düşün hayatımızı ertelemek de onların istediği ve bizim olanı bizden almak için yapılan bir şey. alışkanlık yapmamalı yaşanan hiçbir şeyi unutmamalyız ama aynı zamanda da yaşamımızda yapmamız gerekenleri de ertelememeliyiz. gelen onca suriyelinin alıştığı ve kaçtığı için şu an durumu bu bizi de öyle yapmaya çalışıyolar ama bilmiyolar ki Türk milleti kaçmadı hiçbir zor durumda yokluktan doğdu. yine doğar
Sağol canım darısı başınıza benimde geri dönmeye hiç niyetim yok sürekli bakıyorum bu farkaof kuzum çok güzel olmuş böyle darısı bize inşallah.
Tebriklerrrrson resimde gerçekten incesin kaç kg fark var burada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?