♥haftalık kilo verme yarışması♥

Canım epilasyonum çok önceden randevulu boş alan kalmamıştır belki bir daha ki hafta sonuna erteleyebiliriz ama ne kadar gideriz böyle eşimde benimle geliyor imkanı yok ki nasıl erkenden izin alalım hafta içi de olabilir bu durum bugün hafta içi gideceğiz ne olacağını bilemiyoruz ki bu hafta sonuna dikkat çekiyorlar ama onlar o kadar zalim ki beklenmedik anda vuracaklar tabi ki Rabbim göstermesin ama bu kadar tetikteyken yapacaklarını sanmıyorum ellerinde patlasın inşallah

Beni de aranıza alır mısınız :)
Sonradan katılım oluyor mu bilemedim.

sonradan katılım tabiki oluyor,aktif olarak katılırım, her hafta pazartesi kilo bildirimini yaparım derseniz ilk sayfadaki kuralları okuyun sonra
kilo
boy
hedef kilo
4 nisan için küçük hedef kilonuzu yazıp sbeden etiketleyin

topiğin sahibi kendisidir, alımları o yapıp listeye adınızı kendisi ekliyor

inşallah rabbim fırsat vermesin,ellerinde patlasın inşallah
karar sana kalmış eşinlede konuş paylaş öyle karar ver , gerçekten zor bir karar

inşallah rabbim fırsat vermesin,ellerinde patlasın inşallah
karar sana kalmış eşinlede konuş paylaş öyle karar ver , gerçekten zor bir karar
Pazar diyorlar bizim cumartesi ama insan bilemiyor kadını arayıp boş yer var mı diye sorsam mı eşimle konuştum bugün muhasebede ki kızlar sınavlarına gitmeyecekmiş bizde gitmesek mi işimize diye ne kadar kaçabiliriz haftaya olmayacağının garantisi ne ki dedi haklı da bugün gitmezsek onun kursu haftaya başlayacak onu ayarlamalıyız ya yeri dolarsa almazlarsa bunlar hep önemli durumlar onların istediği de böyle korku verip kaçırmak değil mi çok üzgünüm nasıl korkuyoruz böyle eve zor atıyorum kendimi şimdi metrobüse binip gideceğim her yere ama kardeşimde her gün okuluna stajına metro metrobüs kullanarak gidiyor yok mu yazılsın evde mi otursun Allahım sen koru

canım ya benimde kardeşim istanbulda, bu hafta sonuda ankaraya gidecek aklımız kalbimiz hep onda, Allahım herkesi korusun gerçekten böyle yaşamak çok zor, ne zamana kadar neyi erteleyebiliriz ki,böyle yaşam mı olur, ne hale geldi güzel ülkem, Allah korusun masum insanları

Tşkler cevap için :)
3 tane kural var değil mi sdc?

Rabbim korusun hepimizi çok kötü hale geldik canımız çok yanıyor

ÖZENDİM VALLA SANA İNŞ BENDE AZMETTİM YAPICAM BUGÜNLÜK KALORİM
SABAH(61 kcal)
elma sirkeli limonlu su
1 salatalık
lahana çorbası
1 çay
ÖĞLEN(200 kcal)
Karnıbahr yemeği
sarımsaklı yoğurt
lahana çorbası
2 çay
AKŞAM(220kcal)
Patates soğan yeşil biber fırınlaması
lahana çorbası
1 çay
Toplam 481 kcal+2 litre su+15 er dakikalık setlerle 60 dakika yürüyüş
nehirnil111

Kalorin çok düşük geldi bana bir kaç gün yap ama sonra normale dön canım vücudun bir süre sonra tutar kiloyu en ufacık bir şeyde kilo alırsın hemen onun dışında yürüyüşün suyun çok iyi çayı da şekersiz içiyorsan değmeyelim keyfine

birde vücutta halsizlik enerji düşüklüğü yapabilir,sonra daha çok saldırabilir yemeklere dikkatli olmak lazım

birde vücutta halsizlik enerji düşüklüğü yapabilir,sonra daha çok saldırabilir yemeklere dikkatli olmak lazım
Tabi ki az kalorili beslenmek sağlıklı değil vücut saldırıyor yemeklere bir süre sonra pes ediyorsun ya da dediğin gibi vitaminsiz kalıyorsun ben şuanda 900-1000 civarı rahat alıyorum

Bir ben kalamadım demiycem GonulSenligim cığım da kalamadı
ben kalmak değil inmek istiyom artıkın

Deneye deneye tam deneklik olduk şu zayıflama köylerine gitsek de hep birlikte zayıflasak baaari
hadi toplanın da gidek

Eeeevet bugün ayın 15 i ya bir de tartı da 55.30 çıkınca moralim yerine geldi
size yansıttım

ben bugün tartılmadım. yarın tartılcam unutmazsam. inşallah azalmış çıkarım da accuk motive olur :)

Lahana çorbası çok güzel bende severek 3-4 gün içmiştim akşamları işe de yaradı vallahi 53 den sonrası çalıştırdı yeniden kilomu
kıs sen lahana çorbası da mı içtin ? ne yaptın koca gün sadece çorba mı içtin anlat hele

Gaza getirme cumaya 53 e düşerim bak
kal olduğun yerde kıs yetişcem sana diyom

hoş geldin canım :)

canım hoşgeldin sende, boylarımız aynı,ben senden 1,7 kilo fazlayım, seni kendime rakip seçtim pikaçuu ama sakın sende haftaya 59 oldum deyip bırakma beni azcık 60 larda beklesen ne iyi olur biliyon mu
koptum yaaa alemsin

Benden önce Curly93 sorunca hazıra konmuş oldum hoş buldum, umarım kendimi de sizi de motive ederim :)
hoş geldin canım sen de :)

yuppiiiii oleeeeyyyyy kaloriyi kazandım da kilo verme konusunda 1. olamadım galiba neyse bu da iyidir

ben öğle yemeğinde çok yedim galiba
4 köfte+ayran+çorba bide 2 dilim ekmek
tatlım ekmek olmamış evet. arkadaşlar da söylemiş zaten. ama ben de söyliyim de iyice pekişsin dedim

hoş geldin canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…