- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
kıs sen lahana çorbası da mı içtin ? ne yaptın koca gün sadece çorba mı içtin anlat hele
yuppiiiii oleeeeyyyyy kaloriyi kazandım da kilo verme konusunda 1. olamadım galiba neyse bu da iyidir
nehirnil111 ciiiimm pazartesi günü kalorim : 736
şimdi şok diyetteyim arkadaşlar şu lahana diyeti varya ondan yapıyorum bu haftalık sadece metobolizmamı bir uyarmam gerek vitaminsiz kalınacak bir diyet değil aslında mesela dün çok zordu meyve günü bugün çok rahat geçti karnıbahar çok tok tuttu beni yarın meyve+sebze günüm sadece karbonhidrat almıyorum vücuduma ertesi gün et günüm yani protein alıcam buarada engelleyemediğim tek şey çayı tek şekerli içmem bırakamıyorum onu iş yerinde çaysızda duramıyorum ama az içiyorumTabi ki az kalorili beslenmek sağlıklı değil vücut saldırıyor yemeklere bir süre sonra pes ediyorsun ya da dediğin gibi vitaminsiz kalıyorsun ben şuanda 900-1000 civarı rahat alıyorum
şimdi şok diyetteyim arkadaşlar şu lahana diyeti varya ondan yapıyorum bu haftalık sadece metobolizmamı bir uyarmam gerek vitaminsiz kalınacak bir diyet değil aslında mesela dün çok zordu meyve günü bugün çok rahat geçti karnıbahar çok tok tuttu beni yarın meyve+sebze günüm sadece karbonhidrat almıyorum vücuduma ertesi gün et günüm yani protein alıcam buarada engelleyemediğim tek şey çayı tek şekerli içmem bırakamıyorum onu iş yerinde çaysızda duramıyorum ama az içiyorum
bende çok sevdim çorba gayet iyi bol limonla tabiBir kaç gün yap tabi canım lahana çok lezzetli ben çok sevmiştim brokoli kerevizde eklemiştim
Pc Den giriyosan choromeden gir adb Blocker engelleyici yi etkinlestir sayfa tertemiz oluyo ama teli bende bilmiyorumYa kızlar bişey soracağım komik gelebilir ama cahilliğime verin :) şu sayfalardaki reklamlardan artık konuları takip edemiyorum .Bunları kaldırmanın bir yolu var mı ?
Pc
Pc Den giriyosan choromeden gir adb Blocker engelleyici yi etkinlestir sayfa tertemiz oluyo ama teli bende bilmiyorum
Telden giriyorum Can'ım ya bu dertten kurtulmam lazım bu nedir yaPc
Pc Den giriyosan choromeden gir adb Blocker engelleyici yi etkinlestir sayfa tertemiz oluyo ama teli bende bilmiyorum
tamam teşekkür ederim canikom :) evde lahana vardı bakarsın ben de yaparım hiç belli olmazYok canım akşam yemeklerinde 1-2 gün içtim bazen yanında hafif bir şeyler de yedim ama bütün gün sadece onu içerek yapmadım hiç
Not ettim canım olsun kalori az almakta çok iyi bir şey
Afiyet olsun canım güzel oluyor arada gerçektenbende çok sevdim çorba gayet iyi bol limonla tabi
brokoli baştacım zaten salatada filan ekliyorum bu hafta sonuna kadar yapıcam işte canım daha fazla uzatamam zaten
Yok canım kullanmıyorum Allahtan bugün kardeşimde hastane stajında karşı yakaya geçmemişti ama bu demek değil ki tehlike geçti geçiyor Rabbim korusun uğraşıyorlar yapıyorlar iştenehirnil111 Köprü kullaniyomusun ? Suan bogaz köprüsü kapalı bombalı araç varmış dikkat et
tamam teşekkür ederim canikom :) evde lahana vardı bakarsın ben de yaparım hiç belli olmaz
tarifi de kaptık oh ohYap olmadı bir kaç gün içersin içine brokoli kereviz bol maydanoz dereotu da ekle sarımsaklı mis gibi afiyet olsun limonlu pul biberli ohh
Gerçekten hızlandırıyor canım önce soğanı yeşil biberi kavuruyorsun az yağda sonrasında bütün malzemeleri ekleyip kaynatıyorsun suda en sonunda blenderdan geçiriyorsun rengi de aynı mercimek çorbası eşim öyle zannetmiştitarifi de kaptık oh ohvalla metobalizma da hızlandırır bu haa
Değişim çok güzel gerçektenBuyur canım resimler aşağıda darısı hepinizin başına tabi korumak için bana da
Yaklaşık ayda 3 kilo falan aşağı yukarı vermiş oldum sanırım sağlıklı olan böyledirSende vereceksin yaza kadar inşallah sen işin ucunu bıraktın canım
Bende bekarken kahvaltı nedir bilmezdim öğle yemeğine kadar dururdum öyle hatta ama sağlıklı olan ağzına az da olsa sağlıklı bir şeylerin girmesiymiş yeni farkettim şimdi yine yemesem yemem sabahları ama yiyorum böyle olması gerekiyor
Hırsızın hiç mi suçu yok Deniz
Dikkat et arkadaşım bir yerde okumuştum karbonhidrat hiç almamak zararlıymis vücudun en temek enerji kaynağı olduğu için. Günde 50gr i karbonhidrat ı asmadikca sorun yok. Tabii seninki şok diyetmis. Biraz anlatır misin nasıl uyguluyorsun benim de çok ama çok zor gidiyor kilolar ve çok takılı kalıyorumşimdi şok diyetteyim arkadaşlar şu lahana diyeti varya ondan yapıyorum bu haftalık sadece metobolizmamı bir uyarmam gerek vitaminsiz kalınacak bir diyet değil aslında mesela dün çok zordu meyve günü bugün çok rahat geçti karnıbahar çok tok tuttu beni yarın meyve+sebze günüm sadece karbonhidrat almıyorum vücuduma ertesi gün et günüm yani protein alıcam buarada engelleyemediğim tek şey çayı tek şekerli içmem bırakamıyorum onu iş yerinde çaysızda duramıyorum ama az içiyorum
daha ne olsun :)canım bir şekilde hayatı yaşıyoruz tabi, ama ne kadar dilediğim gibi orasını bende bilmiyorum, sonuçta bir hengameye kaptırdık gidiyoruz, ne istediğimin ne önemi kaldı bende bilmiyorum,beklentimi min. tuttuğum sürece sorun yok, kanaat etmeye alıştım sanırım
kimse yokken tabikide ailece dışarda gezip dolanıyoruz, dahada canımız sıkılsa yine akrabalarına gidiyoruz
kazancımın faydasını görüyomuyum bilmem ama borç ödüyoruz,kalanıylada geçiniyoruz işte, muhtaç değiliz kendi yağımızda kavruluyoruz,sonuçta buda bir fayda görmek sayılır bence en azından muhtaçlık duymuyoruz kimseye
peki bugün ki kilon kacok okurum.boyum 167 cm 4 nisana kadar hedefim 91 olsun.Uzun vade de ise hedefim 56 olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?