♥haftalık kilo verme yarışması♥

kıs sen lahana çorbası da mı içtin ? ne yaptın koca gün sadece çorba mı içtin anlat hele

yuppiiiii oleeeeyyyyy kaloriyi kazandım da kilo verme konusunda 1. olamadım galiba neyse bu da iyidir

nehirnil111 ciiiimm pazartesi günü kalorim : 736

Yok canım akşam yemeklerinde 1-2 gün içtim bazen yanında hafif bir şeyler de yedim ama bütün gün sadece onu içerek yapmadım hiç

Not ettim canım olsun kalori az almakta çok iyi bir şey

Tabi ki az kalorili beslenmek sağlıklı değil vücut saldırıyor yemeklere bir süre sonra pes ediyorsun ya da dediğin gibi vitaminsiz kalıyorsun ben şuanda 900-1000 civarı rahat alıyorum
şimdi şok diyetteyim arkadaşlar şu lahana diyeti varya ondan yapıyorum bu haftalık sadece metobolizmamı bir uyarmam gerek vitaminsiz kalınacak bir diyet değil aslında mesela dün çok zordu meyve günü bugün çok rahat geçti karnıbahar çok tok tuttu beni yarın meyve+sebze günüm sadece karbonhidrat almıyorum vücuduma ertesi gün et günüm yani protein alıcam buarada engelleyemediğim tek şey çayı tek şekerli içmem bırakamıyorum onu iş yerinde çaysızda duramıyorum ama az içiyorum

Bir kaç gün yap tabi canım lahana çok lezzetli ben çok sevmiştim brokoli kerevizde eklemiştim

Bir kaç gün yap tabi canım lahana çok lezzetli ben çok sevmiştim brokoli kerevizde eklemiştim
bende çok sevdim çorba gayet iyi bol limonla tabi
brokoli baştacım zaten salatada filan ekliyorum bu hafta sonuna kadar yapıcam işte canım daha fazla uzatamam zaten

Pc
Ya kızlar bişey soracağım komik gelebilir ama cahilliğime verin :) şu sayfalardaki reklamlardan artık konuları takip edemiyorum .Bunları kaldırmanın bir yolu var mı ?
Pc Den giriyosan choromeden gir adb Blocker engelleyici yi etkinlestir sayfa tertemiz oluyo ama teli bende bilmiyorum

Yok canım akşam yemeklerinde 1-2 gün içtim bazen yanında hafif bir şeyler de yedim ama bütün gün sadece onu içerek yapmadım hiç

Not ettim canım olsun kalori az almakta çok iyi bir şey
tamam teşekkür ederim canikom :) evde lahana vardı bakarsın ben de yaparım hiç belli olmaz

bende çok sevdim çorba gayet iyi bol limonla tabi
brokoli baştacım zaten salatada filan ekliyorum bu hafta sonuna kadar yapıcam işte canım daha fazla uzatamam zaten
Afiyet olsun canım güzel oluyor arada gerçekten
nehirnil111 Köprü kullaniyomusun ? Suan bogaz köprüsü kapalı bombalı araç varmış dikkat et
Yok canım kullanmıyorum Allahtan bugün kardeşimde hastane stajında karşı yakaya geçmemişti ama bu demek değil ki tehlike geçti geçiyor Rabbim korusun uğraşıyorlar yapıyorlar işte
tamam teşekkür ederim canikom :) evde lahana vardı bakarsın ben de yaparım hiç belli olmaz

Yap olmadı bir kaç gün içersin içine brokoli kereviz bol maydanoz dereotu da ekle sarımsaklı mis gibi afiyet olsun limonlu pul biberli ohh

tarifi de kaptık oh oh valla metobalizma da hızlandırır bu haa
Gerçekten hızlandırıyor canım önce soğanı yeşil biberi kavuruyorsun az yağda sonrasında bütün malzemeleri ekleyip kaynatıyorsun suda en sonunda blenderdan geçiriyorsun rengi de aynı mercimek çorbası eşim öyle zannetmişti

Değişim çok güzel gerçekten Önceden de çok kilolu değilmişsin ama şuan çok iyi gerçekten

Dikkat et arkadaşım bir yerde okumuştum karbonhidrat hiç almamak zararlıymis vücudun en temek enerji kaynağı olduğu için. Günde 50gr i karbonhidrat ı asmadikca sorun yok. Tabii seninki şok diyetmis. Biraz anlatır misin nasıl uyguluyorsun benim de çok ama çok zor gidiyor kilolar ve çok takılı kalıyorum

1Kasim 2015: 76.2
2 Ocak 71.9
3 Şubat 71.7
8 Mart:69.8
15 Mart 69.5

6li rakamlari gormeyeli 1.5 yıldan fazla oluyor.
Bugünkü akşam yemegim yumurtalı ıspanak biraz bulgur da atmistim içine. Yanında da bir kase yoğurt. Ekmek kahvaltı dışında yememeye çok özen gösteriyorum. Bugün akşam saat 8 gibi tarçınli süt içer günü tamamlarim ki leptin salgılansin. Herkese bol kayıp kilolar

daha ne olsun :)
sonradan düşündüm de bazen insanin rahatsız edeni olmasa da mutlulugu yakalamayabiliyor. mutlulugu yakalamak bi yetenektir insan her kosulda bunu yakalamaya çalışmalı olumsuzluklarin adini bile anmamali. Çünkü öyle değişik varliklariz ki kendimize neyi cok söylersek ruh bunu dinliyor ve kotulukleri veya guzellikleri daha cok hissetmeye başlıyor. . sen gerçekten hos anlayışlı güzel bi insansin enerjin buralara cok yansıyor. görüşün olaylara bakışın güzel naif. . hic onemseme inan bana uzakta olsalarda tadini daha fazla kacirabilirlerdi. çocuğun sevdiklerin sağlıklı mutlu olsunlar senin değerini bilsinler insallah. bu dunya da sabretmeyi secmissin tercihlerini yasayamadigin icin insallah öte tarafta da yüzü gülenlerden olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…