♥haftalık kilo verme yarışması♥

aramiza hosgeldin canım :) insallah basaricaksin. 4 nisan icin tahmini hedef kilo bildirir misin. pazartesi günü gece 12 ye kadar bildirimleri yap ve aksatma :) sonuna kadar aramizda kal ve zayifla. kilo bildirirken beni etiketlemeyi unutma . sbeden

Teşekkür ederim açıklama için. Yetkili arkadaş kim ve nasıl etikeyleniyor . Bir de bilgilerimi ve hedef kilomu ona da mı bildirecegim ayriyeten?
canim aramiza hosgeldin.
son hedef kilo ve 4 nisan icin küçük hedef kilonu belirtir misin.

belirtmişsin yeni gördüm

canim aramiza hosgeldin.
son hedef kilo ve 4 nisan icin küçük hedef kilonu belirtir misin.

belirtmişsin yeni gördüm
sbeden 4nisan için belirtmemistim ama onu ben bilmiyordum böyle bir tarih olduğunu.
4nisan için 67.5 diyorum o zaman. Ay söylemesi bile güzel çünkü hep söylüyorum çok yavaş gidiyor bende. Son hedefim 60. Gördüm beni de eklemissin 70 grubuna şimdiden motiveyim. Bu arada hosbuldum

Son düzenleme:
20 dk önce bas parmagimi yanlamasina tırnakta icinde Derince kestim hunharca siddetle soğan keserken. pek bi ağrı yaptı kemiğe kadar kesildi. ama dis ağrısının yaninda yine de hiç kalır. dunde diş iltihaplanması sebebiyle feci ağrılar cektim. ilac kullaniyrm simdi. pek bi dertliyim iki gündür. öylesine yazdim burayı yavas yavas hallediyorum suan en son bildirimler yapicam. her mesajı goruyrm yazamadm yogunlktn simdide tek el

Her gün yaptığım kaçamakları yazicam belki utanirim diye yeter artik

Günlük yemeğim dışında tok olmama rağmen yaptığım kaçamaklar

2 buçuk dilim bisküvili elmalı pasta yaptıydım ondan yedim

Çeyrek bazlama 1 dilim kaşarla tost

1 kase süt mısır

Bunlar sadece kaçamaklarım millet bunların kalorisiyle 1 gün geçiriyor benim ekstralarım

Ama yarin kaçamak yapmayacağım inşallah hadi bakalım

Bugün 2161 kal nehirnil111

Çok geçmiş olsun amannn dikkat

Utandiralim mi seni o zaman biraz hepsini geçtim o süt mısır hiiicc ama hiiicc olmamış. Aman diyeyim arkadaşım şaka bi yana gerçekten yemeğini süt mısırı. Mevsiminde olsak evde kaynatıp yesen o da yarım koçan tabii ki ama bir kase çok fazla . direkt şeker direkt insulin direnci uzak dur ondan lütfen

Ayyy canim gecmis olsun,hep ust uste gelmis,yakin olsam gelirdim yardima

Ay bilmiyodum ben ya o kadar fena bi seymiymis bi daha yemem inşallah ancak sokakta canım çekince mevsiminde ancak oda artik nefsime hakim olamiyorum nerde eski ben ya ahh ahh ama olacak inşallah sporu da bırakmıştım ama bu hafta için başlıcam ahanda buraya yazıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…